Bildirim
Iphone 5s mi nokia lumia 1520 mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
samsung -
Asla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1520 güzel telefonda karşılaştırma saçma olmuş note 3le falan karşılaştırmak lazım bunu.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gizemisenberg
Arkadaşlar ben cumartesi telefon alıcam ama çok kararsızım şuan ıphone 4 kullanıyorum ıphone 5s mi alsam yoksa nokia lumia 1520 mi alsam konuya tarafsız bakarsanız çok sevinirim alınca pişman olmak istemem
Lumia 1020'e baktın mı hiç? -
quote:
Asla
O kadar da kötü sayılmaz bir düşün derim -
Htc one m8
-
Real Madrid ve Pendik spor karşılaştırması gibi olmuş
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Niye ki ya :D ben pek öyle düşünmüyorum nedense hangisini bu kadar küçümsedin
Peki sony xperia z ultra hakkında ne düşünüyosunuz
5S -
WindowsPhone su an icin iskenceden baska bir sey degil. Belki 2 sene sonra duzene oturur. Stabil diyecekler simdi, varsin desinler. Resimli kutucuklar 256mb ram ile de stabil olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Peregrino
WindowsPhone su an icin iskenceden baska bir sey degil. Belki 2 sene sonra duzene oturur. Stabil diyecekler simdi, varsin desinler. Resimli kutucuklar 256mb ram ile de stabil olur.
İşkence derken ? Marketinin zayıf olmasından başka ne gibi sorunları var
Su an cok geri plana atilan bir isletim sistemi. Ben lumia 525 kullandi 8.1 ile duzelecek dediler ki asla bir duzelme olmadi.
En basitinden muziklere girecegim. Ki cok muzik yoktu 120 tane falan vardi. Asagi inerken muziklerin sonradan gelmesi, yukleniyor... Yazisinin cikmasi vs . gibi sorunlar vardi. Ayarlar a giriyorum yine 1-2 saniye kadar yukleniyor... Yazisini gorup o sekilde giriyorum.
Arka planda calisan uygulamalari saklayamiyor. Yani bir uygulama actim, home tusu ile geri dondum ve tekrar ilk actigim uygulamaya giriyorum. Fakat 1gb ram e sahip cihaz o uygulamayi taa en bastan baslatarak bana eziyetin kralini yasatiyordu.
quote:
Arkadaşlar ben cumartesi telefon alıcam ama çok kararsızım şuan ıphone 4 kullanıyorum ıphone 5s mi alsam yoksa nokia lumia 1520 mi alsam konuya tarafsız bakarsanız çok sevinirim alınca pişman olmak istemem
Şu anda lumia 920 kullanıyorum, geçen yıl tam bu zamanlar 1250 liraya aldım.
Bunu aldığım zaman ne 925 ne 1020 vardı, Windows ve lumia serisinin en iyisiydi.
Bunu aldığım zamanlarda telefonda Facebook bile yokdu. Şimdi birisi gelipte vardı diye editlemesin simgeye tıklıyorsun açılmıyor, açılsa veri almakta sıkıntı çekiyor zaten ne whatsapp ne messenger adam gibi çalışıyordu.
Şimdi bunların büyük bir kısmını çözdüler. Bildirim çubuğunu bize lütfettiler. Tam 1 yıl boyunca ha geldi ha gelecek denen güncellemelerle bildirim çubuğunu 7 ay sonra aldık ama bu öyle bi anlatıldıki (anlattıkki) sanki Windows Phone ios'a kafa tuttu.
3 aydır video ve ses ayarlarında sıkıntı var, videoları sardırırken hoparlorden ses geliyor baya şiddtli, uygulama seslerini açık unutursan telefon (ekranı) kapalıyken bile alttan hoparlör hışırdıyor. Ve tam 3 aydır.
Yavaş yavaş Windows Bölümü uyanıyor herkes sorgulamaya başladı Windows bizi sallamıyor mu diye. Önce nokia'yı satın alan Windows android atılımlarına başlayınca yok artık dediler Windows kendi sistemini arkadan vurmaz dediler. Ama geçmişteki samsung'un bada'ya vefasını(!) unutmuştu herkes.
Şimdide aynısı oluyor, birçok lumia modeli rafa kaldırıldı. Androidli nokia projeleri her ne kadar rafa kaldırıldı densede devam ediyor.
Kısacası 1 yıl boyunca Windows'un yükünü biz çektik, ha bitti ha bitecek 1 yıl oldu. Seneye windowsun kaymağını yiyeceğiz diyorduk. Ortad kaymağı yenecek sistem kalmadı.
Markette adam gibi uygulama yok, ne gekiştiriciye ne son kullanıcıya destek var. Müşteri mutluluğu son planda herşey aylarca gecikmeli geliyor tek kodla düzeltilecek hatalar 2-3 ayda bir geliyor.
Klavyesi berbat. Gorusuruz yazıyorum görüşürüz e çevirmiyor. Hali sen düşün.
İnternet explorer'ı ilk kullandığımda iyi falan demiştim. Kendimş kandırmışım. Başka telefonların veya browserların 1 saniyede açtığı siteleri 1 dakikada zor açıyor. Çoğu sitede zaman aşımına uğrayıp site görüntülenemedi diyor
Sekme anlayışı hala ilk sekme ozellikli mozilladan ileri değil. Sekmeler arası geçiş işkence. Zaten Açtığın sekmeler kendi kendine kapanıyor. Çoğu sayfayıda açamıyor kim ne derse desin aynı bilgisayardaki exproler.
Bunları yazarken ciddi ve bilgili birisi olduğumu belirtmek isterim her telefonu sınırlarına kadar kullanırım, bir bu hariç. Markette telefonu zorlayacak yekpare olark chaos rings var. Oda en son 15 liraydı.
Facebook, twitter özellikle foursquare beş para etmez. Gördükçe la ben bunun için üstüne bide 1250 lira para mı verdim diyorum.
Telefonun bataryası pert. 1 yılda batarya tanınmaz hale geldi 2 saaat kullanımı zor görüyorum zaten ısınmada bir ayrı dert
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 25 Temmuz 2014; 0:13:42 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
-
Yazdıklarımı iyi oku ve uygula aksi halde kesinlikle pişman olursun.
Lumia 820 kullanıyorum, WP forumunda da de bir çok kişi Lumia 1520 ile İphone 5s kıyaslaması yaptı ve neredeyse kimse L1520 almadı.
L1520 batarya, ekran büyüklüğü hariç sana İphone 5s'den daha fazlasını kesinlikle vaat etmiyor.
Klavye rezil, sosyal ağ uygulamaları felaket derecede kötü, mağaza me yazık ki istenilenden çok çok uzak.
İphone 4'den L1520'ye geçmeniz tam bir hata olur. Lumia serileri sadece giriş seviyesi için alınabilir aksi durumlarda kesinlikle ve kesinlikle alınmaz. Yarın pişman olur L1520'yi satmaya kalkarsanız edeceğiniz zararda çok büyük olur.
Hiç gerek yok hiç maceraya gerek yok, İphone'un sunamadığı hiçbir şey yokken kalkıp emekleyen bir sisteme bu kadar para yatırmak korkunç bir yanlış olur.
1520 yerine 1320 daha mantıklı olur. Lumia alacaksan bence ucuzundan alacaksın, zaten donma kasma yok. Ucuz olanı da iş görüyor. Ben de ip4 kullanıyordum, ios7' den sonra rezil bir hal alınca değiştirdim. Özellikle oyun manyağı değilseniz daha hızlı işlemci ve ram size pek artı vaad etmiyor.
Ufak tefek sorunlar var, 800-900 liraya phablet ve ekranı harika olduğundan görmezden gelebiliyorsun. Ama gidip de dünya parayı 1520' ye verip o sorunlarla uğraşsam 2 güne elimde kalırdı o telefon. -
1520 vardı bende üstüne bi dünya para verip iphone 5s aldım, o zaman wp savunmak için sebepler arar dururdum ama şimdi rahatça sövebiliyorum. 8.1 i ezan bekler gibi bekledik geldi. geldi. ee amk geldi. arıyorum gelen biley yok bi bildirim çubuğu. ki bu ios da senelerdir var olan klasik bişey biz nasıl aşık olmuştuk o platforma geldiğinde. nitekim ios aldığıma da biraz pişmanım. bekleyecek biley yok ki arkadaş. adrenalin yok wp daki.. telefona ios 8 geliyor hayvan gibi güncelleme aslında ama kimsenin umrunda değil. niye peki? abi zaten herşey hazır platformda...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone 12 mi 13 mü
- itunes satın alınan müziği zil sesi yapma
- uluslararası dolaşım nedir
- iphone kırmızı ışık
- yurtdışı macbook kayıt gerekli mı
- kamerası en iyi telefonlar 2025
- s24 ultra iphone 15 pro max karşılaştırma
- iphone 15 kaç watt destekliyor
- iphone kilit modu kullananlar
- iphone se4 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X