Şimdi Ara

iPhone 5S iOS 7.0.5'den 8.1'egeçilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iOS 7.0.5'de telefonum, benim için önemli olan 3g ile kullanım süresi. 8.1'e geçsem mi emin olamadım. Bazı arkadaşlar çok beğenmiş, bazıları aman uzak dur diyor. Jailbreak hiç yapmadım, yapmayı da düşünmüyorum şimdilik. Bu durumda saf 7.0.5 ile 8.1'i karşılaştırırsanız sevinirim.
    İyi akşamlar.

• biraZ daha bekle 8.1 in ek sürümleri çıksın bi kullanalım deneyelim ona göre geç.çünkü 5s le 8.1 de Wi-Fi kopmaları bazı modemlerde büyük net Bağlantı sorunları varmış.ben sadece kopmasına yakalandım.
    şarj olarak 7.1.2 den fark göremedim.sen hem bekle yeni Sürümü hemde forumda bak iOS 8.1 konusu var güncel onu takip et Yorumları Gör olumlu olumsuz.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=92684479&p=1#92684479

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç gündür kullanıyorum şarj olaraık kesinlikle daha iyi olmuş. Menü geçişlerinde ve stabilite anlamında bir eksiği yok. Gelen ek özellikleri değerlendirecek vaktim olmadı ama dolu dolu birgün geçirdim telefon ile ve %7 kala şuan şarja taktım.
  • bende 7.0.4 deyim gecmiycem simdilik tavsiye etmem wifi sorunu ve calmaya devam etme sorunu herkesde var gibi sarjida yorumlarin yuzde 90 i dustu diyor suanlik bekle bence

• kafayı yemek istiyorsan geç 3 4 saat 3g safaride gez bitti sarj çöp olmuş alet günde 3 defa sarja takılırmı sarjda değişiklik olmadı diyenlere sakın kanma istersen bi dene kaç saat interdettde dolaşırsın???
  • Şarj seviyesi artmış.Düşünmeden geç bence.

• sakın sakın geçme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geç tabi durma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.