Şimdi Ara

iPhone 5S için ekran koruyucu film önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar genel olarak şeffaf kırılmaz çizilmez filmlerin ne kadar fiyatları piyasada? Dükkanın biri uçuk fiyat verip kazık yememek için soruyorum
    Kendim alsam yapabilir miyim?

• Bodyguardz pure isminde cam özelliğine sahip bir film nevcut bence en iyisi bu fiyatı piyasada ortalama olarak 80 tl civarı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tabii ki kendin yapabilirsin. O kadar büyütmeyin gözünüzde şu film takma olayını yahu. Onlarca ekran koruyucu denedim bugüne kadar hiç başka taktırmadım.

Öneri olarak SPIGEN GLAS.TR NANO SLIM tek geçerim. Cam malzeme olduğu için sanki koruyucu yokmuş hissi yaratıyor varlığıyla yokluğu bir, koruma konusunda da inanılmaz başarılı, gözün kapalı güvenebilirsin. Almak istersen Spigen'in kendi TR sitesi var ordan ya da Hepsi Burada gibi güvenebileceğin yerlerden alabilirsin....
  • 100tl'lik ekran koruyucu şeffaf jelatin doğubank'ta taktırdığım 10tlye önlü arkalı şeffaf jelatinimden gayet mutluyum. 100 tl verecek kadar saf olmayın alt tarafı jelatin

• glast güzel bir hissiyat veriyor ama kenarları çabuk çatlıyor ve kalkıyor o paraya kesinlikle deymez uzun dayansa güzel ama.
  • 20 TL'ye aldığım kılıfın yanında gelen hediye ekran koruyucuyu kendim taktım, memnunum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 11 ince kılıf tavsiye
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekdellal kullanıcısına yanıt
    50 TL aldığım kılıfın yanında koruyucu geliyo onu da ben kendim takıcam kısmetse
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-AsSaSsİn

100tl'lik ekran koruyucu şeffaf jelatin doğubank'ta taktırdığım 10tlye önlü arkalı şeffaf jelatinimden gayet mutluyum. 100 tl verecek kadar saf olmayın alt tarafı jelatin

Oha kardeşim hepimizden zeki çıktın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

50 TL aldığım kılıfın yanında koruyucu geliyo onu da ben kendim takıcam kısmetse

Tozsuz ortamda (banyo olabilir) ve mümkünse tek seferde cama yapıştırabilirsen 10 numara oluyor.

• Para senin, tabi ki karışamam ama, bir jelatine 20 tl'den fazla verme derim hocam. Kılıf olsa tamam da jelatin için çok para vermeye gerek yok. Ben jelatin bile kullanmıyorum, ekran mükemmel oluyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.