Bildirim
İphone 5s Hala Alinir mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
6 plus kullnıyoru mama halenb 5s hosuma gıder
cok hos bır cıhaz 1400 verılırmı emın degılım ama 1200 1100 dusursen dusunmeden al derım -
G3 32gb ten geçiş yaptım tavsiye ederim. o android takılmalarından gına gelmişti artık.
şarjı g3 ile hemen hemen aynı gidiyor, yaklaşık 3-3.5 saat ekran alıyorum -
bence hiç deneme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarın itibariyle Zenfone 6'dan geçiş yapıyorum. İlk defa ios kullanacak biri olarak yarın akşam kısa bir özet geçerim sizin için. -
iPhone 6 (güncel OS) kullanarak yazıyorum. 5 dknönce telefonun internetle ilişkisi kesildi ve ısınmaya başladı. Elde tutunca rahatsızlık verecek kadar yanınca sorun olduğunu anlyıp yeniden başlattım.
Youtube'da dolaşmak işkence. İlerleme çubuğu bugda kalıyor. Mobilde kalite ayarı yok. Kullandığım Samsung kulaklıktan mıdır bilmem Windows PC donduğunda çalan ses de takılır ve kalır ya işte öyle takılmalar yaşıyorum. Modemin dibinde Wifi göremediği oluyor.
Genel olarak laglar oluyor. iOS akıcı kim diyor? Note 5 (Android 6)'dan geçtim köpek gibi pişmanım. Elim kolum bağlı gibi. Yedekleme ve lagsız çalışan kamerası ise (kamera çekimi değil) bence harika. Siri de harika. Geri kalan her şey için Note 5
Bence alınır. Fiyat 1000/1200 bandına gelse harika olur.
bu dediklerin 4s de bile olmaz hocam hemen hemen.. senin telefonunda sıkıntı var bence istersen sevise ver.. -
Bugun 5s aldim Android de oyun falan oynamam dh whatsapp face dizi film. Suan icin gayet stabil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hayatımda ilk defa androidden iosa geçipte ağlayan birini görüyorum. note5in kapışacağı cihaz 5s değil 6sdir. donar tabi 5s? 2 sene önceki cihaz? note 3 le kıyaslasana sen onu? -
quote:
Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86
hayatımda ilk defa androidden iosa geçipte ağlayan birini görüyorum. note5in kapışacağı cihaz 5s değil 6sdir. donar tabi 5s? 2 sene önceki cihaz? note 3 le kıyaslasana sen onu?
dostum bırak note 3 ü 4 le rahat kafa kafaya tutabilir arkadaşın dediği hataları ben 5s de almıyorum.Galiba telefonunda sıkıntı var yoksa anlattıkları kronik şeyler değil
Yaklaşık 3 yıldır 5s kullanıyorum .. Eşimde 4 yıldır 5 kullanıyor.. Ne kasma ne donma hiç bir sorun yaşamadım .. Bence de sizin cihazda sıkıntı olabilir
5s iyidir içiniz rahat olsun bence
Hocam telefonunuzda dorun olmasın restore yaptınızmı hiç ocak 2015 den beri ıphone 6 kullanıyorum ıos 9.2.1 hiç sorun yaşamadım çevremde ıphone 6 kullanan çok insan var hiç şikayeti olanı görmedim telefonunuz restore edıncede düzelmiyorsa apple store a götürmenizi tavsiye ederim saygılar ...
5S demedim 6 dedim. iPhone kullanıcıları o kadar parayı verdikten sonra sorunları söylemeyi kendilerine yediremiyor. Olay bu kadar basit. İnternetteki teknloji portallarındaki editörlere bakın onlar da aynı şeyi söylüyor. Apple'da stabilite artık diğer markaların önüne geçemiyor. Android 6 yüklü Note 5 tek kelimeyle "akıyor"
Apple'da menüler arası geçişler artık bana yavaş geliyor. Cihazım sağlam. Daha önce başka iPhone 6 kullanmıştım. Değişen yok. Ömür boyu Apple kullanan ya da S3'ten Apple'a geçen ya da ne bileyim Galaxy Wonder kullanıp kendini "Andorid'den iOS'a geçen" birisi olarak görenler Apple'a tapabilir, anlıyorum. Eline rakip telefonu almadan yorum yapan çok maalesef burada. Ben şu telefonların SAHİBİ oldum, arkadaşımda görüp kullanmadım: Note 3, Note 4, Note Edge, iPhone 6, iPhone 5S, Note 5
Hepsini aylarca kullandım. Hepsini 0 olarak aldım. Note 5 Andorid 6 yüklü hali benim gördüğüm en hızlı telefon. Parmak izi okuyucusundan kamera çekim hızına kadar. iPhone 6S'i arkadaşımın telefonu olarak kullandım. Parmak izi okuyucusu dışında iPhone 6'dan siyahla beyaz kadar farklı değil.
Sadece birkaç uygulama kullanan adam 5 yıldır Apple kullanıyorum kasma donma olmadı demesi çok komik. Son birkaç gündür bir sürü uygulama kilitlenip kapandı. Telefonda ön yüklü gelen uygulamaşlar dışında App Store'a girip uygulama indirmeyen adamlar yorum yapıyor. Saf haliyle neden sorun yaşatsın zaten?
Bugün iPhone 6'yı satıyorum. Tekrar deneme programım başarısız oldu. Siri dışında bir şeyini kullanamıyorum. Beni boğuyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Telefonu dün akşam üstü alabildim. Uygulama kur, menüleri karıştır vs. dersen 2-2.5 saat elimdeydi cihaz. Tam anlamıyla yağ gibi akıyor. Benim kullanımımla şarj felan gayet güzel olacak onu anlama fırsatım oldu. iTunes biraz zorladı ama iTools varmış birde onu indirdim. iTools diğerine göre daha zahmetsiz görünüyor internetteki genel yorumlar da bu yönde. -
Ben aldım mutluyum. G2den geçiş yaptım
Lg g2 den 5s geçmek nasıl sizce ekran boyutu sıkıntı mı?
not3ten 5s e gectim ilk baslarda ekran sorun oldu simdi onada alistim sifir sorunla 1 aydir kullaniyorum hatta ne olur ne olmaz diye note3u tutuyordum bugun onuda sattim. İsinma kasma donma catlama patlama hic bir sorun yok. Mail kullanimi cok iyi ,haberleri rahat rahat okuyorum,kamera kullanimi stabil, 4-5 tanede uygulamam var sarjida 1 gun rahat gidiyor daha ne istenirki bir telefondan? Zaten 5sin tasarimini hep begenmistim gec oldu ama inadimi kirdim aldim bundan sonra SE alirim heralde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X