Bildirim
İphone 5s hafif kasmalar.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
dostum güncelle telefonu 9,3,2 yi yükle en son çıkan ve en stabil sürüm bu. hiçbir takılma vs yok. yağ gibi akıyor. nerden güncelleniyor biliyorsundur herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandeamore -- 11 Haziran 2016; 17:57:08 > -
Kim ne derse desin iPhone 5s ara ara kasıyor hele ki clash royale oynayan biriyim arada deli gibi kasıyor ve oyun oynarken belli oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlatamıyoruz hocam. Millet yağ gibi akma görmemiş. Ios 9 yağ gibi akıyorsa ios 7 düşünce gücüyle falan çalışıyordur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende 5s ve 6 var ikiside aynı hızda herhangi bir problem yaşamadım 9.3.2 den beri. 9,1 sürümlerinde ikisdende de baya takılmalar oluyordu ara ara da donmalar ama şuanda son sürüm düzeltti. bahsettiğin oyunu oynamadığım için bilmiyorum . dead trigger 1 ve 2 yi oynuyorum o da işlemci isteyen fps oyunu ama hiçbir sıkıntı yok. 5s ve sonrasını geçtim 5 bile canavar gibi çalışıyor. anlık mikro milisaniyelik takılmalar da ara sıra olur yani hiçbir akıllı cihaz o kadar da tam anlamıyla mükemmel değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandeamore -- 11 Haziran 2016; 18:24:59 > -
Ya çok merak ediyorum iOS 7'yi baban falan mı geliştirdi nedir bu iOS 9 düşmanlığı? Ne kadar geri kafalı bir adamsın sen böyle. -
hocam bi yanlışın olmasın son sürümde 5s ile 6 arasında hissedilir fark var menü geçişlerinde ve bazı uygulamalarda ciddi fark var. 5s den sonra 6 çok hızlı geldi bana bilmiyorum belki benim kullandığım cihazlarla alakalıda olabilir
Ben de İPhone5s i İOS 7.1.2 den en son sürüme güncelledim.Telefon biraz kasmaya-takılmaya başladı.
İOS 7.1.2 kaymak gibiydi.Güncellediğime pişman oldum -
psikolojiktir dostum. hızları aynı. ikisinide aktif olarak kullanıyorum.iki cihazımda da temiz kurulum yapıyorum bir fark olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandeamore -- 12 Haziran 2016; 0:06:03 >
kimi kıl tipler hep bir eskiyi özleme meraklısı olduklarından saçmalamalarının ardı arkası kesilmiyor. yarın ios 10 çıkar, "ios 9 çok iyiydi yııaaaaaaaaaaa keşke dönebilseek :(" derler şimdiden yaz bir kenara. ya bir artniyetle yalan söylüyorlar, yada aklıma başka birşey gelmiyor. ios ile ilk defa ios 9'da tanışmadım güzeller güzeli apple strateji uzmanı kardeşim. ilk kez 2013'te ios 6'lı iphone 5'le tanıştım, ios 7'yi kurdum, gayet memnundum. android benim için bitmişti tamamen. sonra ios 8'li iphone 6'ya geçtim, 9'u kurdum, şimdi bir de 9'lu iphone 5s le kullanıyorum iphone 6'yı. telefoncuda çalışıyorum elimde 2. el iphone 5 var 9.3.2 yüklü, o bile canavar gibi çalışırken senin bu 9 düşmanlığın hiç samimi gelmiyor. yav he ios 9 çok kasıyor android gibi oldu çöp oldu telefon nerdesin steve jobss :'((((( sana tavsiyem, sen iphone kullanma dostum.
bu arada, iphone 5s'te ios 7 hızı neyse ios 9'da aynı o mu? değil. bir tık da olsa yavaşlama söz konusu. ama genede hızlı genede stabil telefon. girin internetten bakın kıyamet kadar test videoları var her sürümün her cihaz üzerine. onun bunun lafıyla uydurmalarıyla hareket etmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandeamore -- 12 Haziran 2016; 0:30:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
enteresan.
Bu adam ciddi anlamda art niyetli. Önceki mesajlarına bakarsan sadece iOS 7'yi övüp iOS 9'a sövmüş. -
Donanımları hemen hemen aynı zaten enteresan bir durum yok. Asıl enteresan olan, iPhone 5 ve 5s/6 arasında nerdeyse fark olmaması.
quote:
Orijinalden alıntı: skydiver132
Anlatamıyoruz hocam. Millet yağ gibi akma görmemiş. Ios 9 yağ gibi akıyorsa ios 7 düşünce gücüyle falan çalışıyordur.
-
sen 5 i de dahil ettin bu işe benim diyecek bişeyim kalmadı.
Bazı arkadaşlar için milisaniyeler bile önemli öyle demeyin :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar abimde ve bende 5s var.İkimizde de ios 9.3.2 yüklü ama ben otadan sürekli beta güncellemeleri de yükledim.Abimin hiç işi olmaz beta sürümlerle o yüzden o sadece ana güncellemeri yüklüyor.Şunu söyleyebirim ki benim telefonum abiminkine göre çok hantal ve animasyonlarda da çok sıkıntı var.Onun telefonu benimkine göre yağ gibi akıyor.O yüzden temiz kurulum yapmadan hüküm vermeyin.Tabi benim gibi üşengeçseniz yapmayabilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: erdm6
Arkadaşlar abimde ve bende 5s var.İkimizde de ios 9.3.2 yüklü ama ben otadan sürekli beta güncellemeleri de yükledim.Abimin hiç işi olmaz beta sürümlerle o yüzden o sadece ana güncellemeri yüklüyor.Şunu söyleyebirim ki benim telefonum abiminkine göre çok hantal ve animasyonlarda da çok sıkıntı var.Onun telefonu benimkine göre yağ gibi akıyor.O yüzden temiz kurulum yapmadan hüküm vermeyin.Tabi benim gibi üşengeçseniz yapmayabilirsiniz
işte bunu anlatamıyoruz. sonra geliyorlar ios 9 çok kötöööö diye ağlayıp zırlıyorlar. temiz kurulum şart.
-
ben bugun sifirini aldim space gray renk 9.3.1 cikti kutudan baktim animasyonlar hafif kasiyor 9.3.2 yaptim eski cihazimda 5s di 9.3.2 idi tum kasmalar duzeldi 9.3.2 yukleyeceksiniz kasma istemiyorsaniz ayrica 5s cok guzel telefon (ufak kibar telefon seviyorum ve kasa dizayni cok guzel)
Güncelle ios 9 un son sürümüne uğraşma aslında ios 7 kullanın diyorlar 5S te tavsiye eden çok ama güncellemeyecektin telefonu. Tabi ios7 ile geldiyse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- iphone şarj soketi temassızlık
- iphone hoparlör temizleme
- bildirim sesi gelmiyor
- iphone adım sayar çalışmıyor
- iphone düşük güç modu zararlı mı
- en iyi powerbank markaları
- en iyi telefon kılıfları
- apple watch 9 özellikleri
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- apple watch ultra 2 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X