Şimdi Ara

iphone 5s gold vs gray farkı nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam atkadaşlar ben hiç açılmamış iphone5s sattım adam sonra beni aradı ve bu yelefon gray dedi ben gold zannettim dedi yüksek fiyata aldım bunu ikisinin arasındaki fark nedir yani adam bizden para mı koparmaya çalışıyor mvzusu nedir acaba

• Fiyatları aynı zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DGT D kullanıcısına yanıt
    peki neden öyle birşey dediyani adamın niyetikötümü
  • Gir bi online satış sitesine. İki rengin de fiyatını adama link olarak at. Fiyatının aynı oldugunu görsün.

• Hiçbir fark yok sadece renkleri. Fiyatıda aynı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyat olayı 5s ler piyasaya ilk girdiğinde vardı gold lar çok az olduğu için pahallıydı diğer renklere göre.Şuan hepsi aynı para.

• Maxıs kullanıcısına yanıt
    Ama adam bana renkle iligi birşey demedi kdv mi dedi kkv mi dedi o dalgası yokmuş sadece 1 yerde servisi var dedi normal bir firma yaptı dedi benim kafam orda karıştı yani ne dmek istedi bu d-adam bbana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adamın grey dediği paralel ithalattır.

paralel ithalat cihazlar distribütor garantili cihazlara nazaran daha ucuzdur.genellikle istanbul firması getirir ve sadece o firmanın garantisi altındadır. onu demek istemiş olabilir.
  • Adam paralel ithalat olduğundan bahsetmiş sanırım...

Siz ürünü nerden almıştınız yani Dist. garantili değilmiydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SimoneKSK

adamın grey dediği paralel ithalattır.

paralel ithalat cihazlar distribütor garantili cihazlara nazaran daha ucuzdur.genellikle istanbul firması getirir ve sadece o firmanın garantisi altındadır. onu demek istemiş olabilir.

Adam gold zannettim gray vermişsin demiş neyin paralel ithalatından bahsediyorsunuz
    Adama sattığın fiyat Apple sitesindeki aynı fiyat mı bu arada?

• " Ama adam bana renkle iligi birşey demedi kdv mi dedi kkv mi dedi o dalgası yokmuş sadece 1 yerde servisi var dedi normal bir firma yaptı dedi benim kafam orda karıştı yani ne dmek istedi bu d-adam bbana "

adamın yazdığı cevabı gormuyor musun

işi bilmiyosun bari bilmediğini belli etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone1912 -- 23 Haziran 2014; 1:57:40 >
  • ChasingTheSun C kullanıcısına yanıt
    bende ablaya bilsem adamın dediğini zaten gelip buraya yazman.Bana öyle birşeyler dedi işte 1900 sattım telefonu öğrendin mutlu musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SimoneKSK

" Ama adam bana renkle iligi birşey demedi kdv mi dedi kkv mi dedi o dalgası yokmuş sadece 1 yerde servisi var dedi normal bir firma yaptı dedi benim kafam orda karıştı yani ne dmek istedi bu d-adam bbana "

adamın yazdığı cevabı gormuyor musun

işi bilmiyosun bari bilmediğini belli etme.

Hoppalaaaa...

Hocam yanlış alıntı yaptın galiba bende aynısını yazdım
  • echelon34 aynen kusura bakma

onu duzeltmeye calısıyorum
  • Ne kusuru hocam ben yanlışlıkla yaptığının farkındayım zaten

İyi forumlar
  • echelon34 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: echelon34

Adam paralel ithalat olduğundan bahsetmiş sanırım...

Siz ürünü nerden almıştınız yani Dist. garantili değilmiydi?

ürünü vodefon'dan aldık kardeşim
  • Al işte iyilik yap kötülük bul. Konu sahibinin cevabına bak :)
    Konu başlığına bir bakın bir de adamın yazdığına. Neyse yine de yanlış bir şey söyleyip forumdan soğumanızı istemem, yine de öyle düşünüyorsanız tamam hatalıyım.
    Ayrıca da paralel ithalat cihazı olsa bile gidip kendim Apple dan değiştirdim. Artık garanti ayrımcılığı kalmadı. Değişemeyip konu açanlar da geniusun imsafına kalmış. Burda beni ilgilendiren bir şey yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChasingTheSun -- 23 Haziran 2014; 2:12:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deron Williams

Seni ilgilendiren birşey yoksa neden geldin neden mesaj yazdın s.ktir git o zaman kardeş zorlamı getirdiler zorlamı mesaj yazdırdılar

Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.

• Uzay grisi olan telefonu adam gold rengi diye almış,ancak 2 si arasında kutuları farklı yani gold kutusuyla uzay girisi olanın farklıdır.

http://3.bp.blogspot.com/-5NvvRc21m_s/UknDiiWSIQI/AAAAAAAASfs/CxL-fzwKgZ8/s1600/iPhone+5S+h.jpg

Adama sen bunun rengi uzay girisi diye belirttin mi ? yoksa elimde 5s var mı dedin ? eğer hepsini belirttiysen ve adam bunu bilerek aldıysa ne olursa olsun geri alma,ha yok belirtmediysen geri almak durumunda kalabilirsin,geri alıcaksanda jelatinini açılmış olmadığına iyice bak öyle al adam açtı baktı kullandıysa onu birdaha sıfır diyede satamazsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.