Şimdi Ara

iPhone 5S gerçek 720p çözünürlükte yavaş çekim yapmıyor olabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
3.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine Ekrem 71 yine bir gereksiz haber yorumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojannn

quote:

Orijinalden alıntı: myhotyro
    quote:

Orijinalden alıntı: trojannn olaya şu noktadan baktığımız zaman zaten bu durum mantıklı geliyor: bir görüntüyü normalden yavaş bir şekilde çekmeye ya da oynatmaya kalkarsanız zaten aradaki kareler azalacağı için görüntüde bozulmalar olur. bu nedenle 20 bin kare çeken kameralarda slow motion çok iyidir. bu gibi bir kamerada yapılan bu slow motion özelliği, bu küçüklüğe göre gayet yeterli. bir kurgucu olarak bunu söyleyebilirim. ayrıca note 3 de slow motion özelliği olsaydı emin olun o telefonda da bu kayıplar gerçekleşecekti. sonuçta bu kameralar bir Alexa ya da 20 bin kare çekebilen kameralar değil. normal karşılıyorum
    Allah akıl fikir versin. Birde kurgucuymuş. Ancak kendi çektiğin kısa filmleri kurgular, yabancılara azı açık bakarsın.
    saygısızlık yapmaya gerek yok. fikriniz varsa söylersiniz. ben bunu görüyorum bunu söylüyorum. siz başka birşey görür söylersiniz. slow mo yu başka bir telefon yapmıyor şu an. bu problemlerin yaşanacağını biliyorlar çünkü. apple da bunu atıyor ortaya. ayrıca ben bu fotoğraflara göre piksel değil kare kaybı olduğunu söylüyorum. araştırın. öğrenirsiniz. aklım fikrim yerinde çok şükür.

Sen ya sorunu anlamamakta inat ediyorsun yada kurgucuyum deme inanmazlar. Sorun düşük çözünürlükte çekim yapıp yazılımla çözünürlüğü yükseltip sonra tüketiciye 720p yavaş çekim yaptım demek. 480p yavaş çekim yaptım dese kimse bişey demeyecek.

• quote:

quote:

quote:

olaya şu noktadan baktığımız zaman zaten bu durum mantıklı geliyor: bir görüntüyü normalden yavaş bir şekilde çekmeye ya da oynatmaya kalkarsanız zaten aradaki kareler azalacağı için görüntüde bozulmalar olur. bu nedenle 20 bin kare çeken kameralarda slow motion çok iyidir. bu gibi bir kamerada yapılan bu slow motion özelliği, bu küçüklüğe göre gayet yeterli. bir kurgucu olarak bunu söyleyebilirim. ayrıca note 3 de slow motion özelliği olsaydı emin olun o telefonda da bu kayıplar gerçekleşecekti. sonuçta bu kameralar bir Alexa ya da 20 bin kare çekebilen kameralar değil. normal karşılıyorum

Allah akıl fikir versin. Birde kurgucuymuş. Ancak kendi çektiğin kısa filmleri kurgular, yabancılara azı açık bakarsın.

saygısızlık yapmaya gerek yok. fikriniz varsa söylersiniz. ben bunu görüyorum bunu söylüyorum. siz başka birşey görür söylersiniz. slow mo yu başka bir telefon yapmıyor şu an. bu problemlerin yaşanacağını biliyorlar çünkü. apple da bunu atıyor ortaya. ayrıca ben bu fotoğraflara göre piksel değil kare kaybı olduğunu söylüyorum. araştırın. öğrenirsiniz. aklım fikrim yerinde çok şükür.

Adi sizin bahsettiginiz gibi slowmo falan olmayabilir ama note 3 de yavas cekim yapiyor:) haberde bahsedilende zaten bu note 3 yavas cekikinin kalite olarak i5s den daha iyi oldugu i5s in 480p cekip 720p yukseltirken note 3 direkt 720p cektigi. Ee bosuna note 3 3gb ram koymamislar apple hala bize 1gb yeter desin. Sonrada yok efendim hile yapmadik kaynaklari az kullanmak istedik desin . Sende koy 3gb ram sende istedigin gibi kullan. Bu arada bu mesaji note 3 den yaziyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: htcdesire

quote:

quote:

quote:

olaya şu noktadan baktığımız zaman zaten bu durum mantıklı geliyor: bir görüntüyü normalden yavaş bir şekilde çekmeye ya da oynatmaya kalkarsanız zaten aradaki kareler azalacağı için görüntüde bozulmalar olur. bu nedenle 20 bin kare çeken kameralarda slow motion çok iyidir. bu gibi bir kamerada yapılan bu slow motion özelliği, bu küçüklüğe göre gayet yeterli. bir kurgucu olarak bunu söyleyebilirim. ayrıca note 3 de slow motion özelliği olsaydı emin olun o telefonda da bu kayıplar gerçekleşecekti. sonuçta bu kameralar bir Alexa ya da 20 bin kare çekebilen kameralar değil. normal karşılıyorum

Adi sizin bahsettiginiz gibi slowmo falan olmayabilir ama note 3 de yavas cekim yapiyor:) haberde bahsedilende zaten bu note 3 yavas cekikinin kalite olarak i5s den daha iyi oldugu i5s in 480p cekip 720p yukseltirken note 3 direkt 720p cektigi. Ee bosuna note 3 3gb ram koymamislar apple hala bize 1gb yeter desin. Sonrada yok efendim hile yapmadik kaynaklari az kullanmak istedik desin . Sende koy 3gb ram sende istedigin gibi kullan. Bu arada bu mesaji note 3 den yaziyorum .

bence bu haberde bi yanlışlık olabilir. söyledikleriniz doğru. ancak slow mo çok fazla render gerektiren bir işlem. muhtemelen bundan kurtulmak amaçlı 480p ye düşürülmüş olabilir. yani proggressive - interlaced yükünden dolayı 480p ye düşüyor da olabilir

• Ah jobs olsaydı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekrem71 ve yine olabilir yapılabilir belki vb olasılık bildiren başlıklar Gerçekten çok ilginç ..

• samsungun yaptıkları yanında bu ne ki? patent casuslugu, donanım testlerinde oldugundan daha hızlı calısması vs. Apple ıp5s dusuk kalıtede cekebılır. Bu bır aldatma değıldır. Daha ıyı vıdeo cekmek ısteyen note 3, 1020 vs alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 18 Ekim 2013; 13:34:50 >
  • Nightmare70 kullanıcısına yanıt
    testi bence aynı kadınlar üstünde yapmaları lazımdı note 3 ile çekilen daha slow görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 18 Ekim 2013; 13:47:48 >
  • "Apple'ın tüketiciyi aldatmak amaçlı böyle bir yönteme başvurduğu düşünülmüyor. Asıl amacın bellek gibi donanım kaynaklarının daha az tüketilmesi olduğu tahmin ediliyor. "

Zaten Apple sütten çıkmış ak kaşık, hiç aklına kötülük gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

"Apple'ın tüketiciyi aldatmak amaçlı böyle bir yönteme başvurduğu düşünülmüyor. Asıl amacın bellek gibi donanım kaynaklarının daha az tüketilmesi olduğu tahmin ediliyor. "

eminim öyledir

Ekrem71 haberi ne bekliyordun ki. Apple hiç yapar mı öyle aa.

• Siz yanlış çekiyorsunuz. Aslında elinizi sola çekerek çekseydiniz 720p çekecekti. Bundan sonra öyle çekmeyin. Sağ el zararlıdır.

Apple dolandırıcı bir firma olduğunu fiyat politikası ile hep göstermekteyken, bazı fanios ekipten olan gereksizler hep savundu. Apple kullananlar bile onlar kadar savunmuyor. Ben nefret ediyorum bu dolandırıcı mason firmadan.

Telefonu var bende. i5 telefon var. Orta seviye donanıma 2200 tl parayı bayılmak harikaydı. Sonrasında her şeyi kapalı bir sistemim oldu.

Harika bir sistemdir Apple.

DH tam bir apple uzmanı oldu. Zira günlük en az 6 apple haberi görmeye başladık. DH para alıyor o şirketten. Buna adım gibi eminim.

Evir çevir kıvır çevir salla. Salla salla salla titret. Ne kadar sallarsan salla da DH gibi olma sonunda. Sallama uzmanı dh.

• Hani düşük bellek yetiyodu iOS için
  • Tanıtımda slow mo 720p nin o kadar üzerinde durmuşlardı ki güvenim kırıldı açıkçası firmaya karşı tamda 5S alma arifesindeyken?
  • iyide siz inana inana gs arenayamı inandınız bu firma sammobile gibi sadece samsung a yakın bir firma ve samsung fanıdır tarafsız değildir siz bana gs arenada samsung aleyhine yazılmıs d500 den beri tek harf gösteremezsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctor5945 -- 18 Ekim 2013; 15:10:14 >
  • Keşke bir de iPhone 5s ile Slo-Mo olmadan çekilen bir 720p görüntüsü koysalardı da iPhone 5s Slo-Mo olmadan nasıl 720p çekiyor onu da görüp karşılaştırabilseydik yan yana. Objektiflik paçalardan akıyor maşallah.

• quote:

"Apple'ın tüketiciyi aldatmak amaçlı böyle bir yönteme başvurduğu düşünülmüyor. Asıl amacın bellek gibi donanım kaynaklarının daha az tüketilmesi olduğu tahmin ediliyor."

Kimmiş böyle düşünen tarafsız otoriteler mi? Pes ya bu kadar da iyi niyetli olunmaz ki!
  • Yeminle Androidciler doldurmuş burayı Oğlum şu yorumları android cihazlardan yapan insanlar var siz bari yapmayın. Android'in savunan insan hiç yaşamasın özellikle SAMSUNG ! Forever ip5s.

Not; Android Kullanıcısıyım.
  • ekrem71 E kullanıcısına yanıt
    düşünülmüyor ne demek? 720p kayıt yapıyorum deyip 480p kayıt yapmış. düpedüz tüketiciyi aldatıyor işte.
  • Expectation, reality...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

düşünülmüyor ne demek? 720p kayıt yapıyorum deyip 480p kayıt yapmış. düpedüz tüketiciyi aldatıyor işte.

Direkt eleştirmeye gözü elvermedi sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.