Şimdi Ara

iPhone 5S gerçek 720p çözünürlükte yavaş çekim yapmıyor olabilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
3.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir LG telefon tullanıcısı olarak Samsung'u tebrik ediyorum,
    Neredeyse tüm compenentleri(CPU,Ram,Ekran,Kamera) kendileri üretiyorlar ve bu konuda çok başarılılar, Apple gibi toplama bir telefon yapmıyorlar. (Not: Toplama yaparak bile bu işi düzgün beceremiyorlar oda ayrı bir konu ), Daha önce GPS'den gizlice kullanıcıların lokasyonları ait veriler topluyordu, Simdiden gizli bir şekilde upscale yaptıkları görüldü,Apple 'a sans dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden 2016'de Apple Cinli üreticiler gibi kabul görmeye başlacak sanırım :)

• 5sin kamerası note3le yarışamaz
  • Düpedüz dolandırıcılık işte. 480 çekip 720'ye yazılımla yükseltme söz konusu. Eğer bu normalse ben de 200 TL'ye aldığım makineyle 8K video üretirim: HD çekerim, bilgisayara alıp çözünürlüğünü 8K yaparım. İşte bu kadar...

• Apple böyle bişey yapmaz yapsada bildiği vardır...

Diyen fanlar nerde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 360p olsa bile satacak millet özelliğe bakmıyor, gözleri kararmış şekilde markaya para veriyor.
  • Bir saniye şimdi bu testi 5s'e, telefon çıktıktan sonra 1.7 ghz 2gb rami var diyen gsmarena mı yapmış? Pixeli nerden öğrenmişler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple'In bu yaptığı yanlış ama bildiğim kadarıyla Note 3'ün 4K çekiminde de buna benzer birşey var. %100 emin değilim böyle bir yorum okudum.

Bu davranışı her kim yapıyorsa kınarım Apple, Samsung farketmiyor.

• Haberin son 2 cümlesi şimdiye kadar DH'de okuduğum en taraflı cümleydi :)

Bence haberin içeriğinden çok haberin sunumu eleştirilmeli, burası eskiden böyle bir site değildi. Editörler gerçek görüşlerini belirtebiliyorlardı, şimdi ise reklam verenler tarafından etkilendikleri aşikar.

• ikista kullanıcısına yanıt
    cok haklısın , windows phone un en ufak hatasında yerden yere vurup nerdeyse bu telefonu alan aptaldır noktasına getiriyorlar , apple bir hata yaptımı nolcak canım olabilir cok onemli deil ztn gibi yorumlar yapiliyor aynı sey android icinde gecerli markalar arasında kıyaslama yaparken taraflı ve cahilane yorumlar yapiliyor.

lg g2 dede ois var nokia lumia 1020 dede ois var dedi mesela gecen gun erdi bey , 2 si arasındaki oisin dunya kadar farklı calistigini bilmiyor sanırım.htc one max daha cıkmadan aylar boyunca ovuldu ovuldu simdi rezalet bir telefon ortaya cıktı ustelik yurt dısı fiyatı 900 dolar gibi inanılmaz yuksek bir fiyata sahip olmasına ragmen erdi bey hala turkiyeye 1900 civarı gelmesini bekliyoruz diyebiliyor.

say say bitmez.

gsm arena ve phone arenayı takip etmek cok daha faydali.
  • Apple'ın bir reklamı vardı. Tablet mi telefon mu hatırlamıyorum ama olay şöyleydi:
    Yeni apple ürünü video çekerken ekranı hiç sallamıyor, titretmiyor diyorlardı.
    İki ürünle gösteri yapıyorlar. Bir apple ürünü bir de sıradan bir ürün video çekimi yapıyor.
    Sıradan ürünü kullanan adam aleti sallaya sallaya video çekiyor.
    Sonra apple ürünü ile hiç sallamadan video çekiyorlar. İşte son teknoloji özeliği ile tanıtıyorlardı.
    Çocuk mu kandırıyorlar acaba.
    Bir ara telefonları video çekmiyordu.
    bu telefon üreticileri çok üç kağıtçı.
    Eski telefonlara güncelleme vermezler. Yeni güncellemeler eski telefonları yavaşlatır.
    Benchmark testlerinde hile yaparlar.
    Telefona dünyanın parasını verirsin:ışık sızması, wifi sorunu, belirli tutuş açısına göre çekmeme, bataryanın 6 saatte bitmesi, bataryanın durduk yere bitmesi, kısık telefon ahize sesi, karşıdakinin sesinin az gelmesi,ölü piksel vs gibi sorunların en az birisi çıkar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ah Steve hocam ah keşke burada olsaydın
  • Samsung'u sahtekar olmakla suçlayan iphone fanları neredesiniz? Samsung yapınca kötü ama sizin markanız yapınca iyi oldu iyi valla ne kadar da duygusal mışsınız:P

• Bence bunları doğal karşılamak lazım bu devirde firmaların yapmadığı aldatmaca yok dürüst firma sayısı çok az samsung hız anlamında kandırmış Apple böyle başka firma şöyle

• şu söylenenlerin hepsi sallama da olabilir sağlam bir kaynak yok birşey yok millet atmaya başlamış hemen
  • Samsung yapınca sahtekar Apple yapınca sizin için yapmıştır. Bi bitmediniz....

• Ben snapdragon 600 ile biraz oc yapınca 720p 60fps video izleyebiliyorum. Hobbit filmini 60fps de izledim oldukça güzel. Ama iphone da kullanılan gpu adreno 320 den bu denli güçlü olamaz . 720p yi 120 fps de kaydedecek oynatacak gücü göremiyorum . Zaten henüz bu seviyede değil mobil gpular. Apple in tanıtım öncesi aralara birseyler daha sikistiralim milletin gözünü boyayalim mantığıyla tasarladığı başrolunu tim cookun oynadığı harika bir kurgu. Zaten o işlemci bunun altından kalksa 4k video yu da 30 fps de rahat oynatır. Sahtekarlikla bu kadar olur iste. Zaten ea gamese oyunları androide geç çıkarması için para veren sahtekar bir şirket. Kimbilir daha ne pislikleri de vardır. Allah boylelerinden sakindirsin. Gidip de benim gariban vatandaşım şunun dandik cihazlarına 2500 bayılıyor ya ona üzülüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusfurkanayse -- 18 Ekim 2013; 17:54:12 >
  • Arkadaş kimsede demiyor ki , neden Slo Mo 720p görüntüsü Note 3 ile karşılaştırılıyor ? Apple'ın hile yapıp yapmadığını anlamak için iphone 5S ile çekilmiş Slo Mo ve normal 720p videonun karşılaştırılması lazım. Note 3 ya da herhangi bir başka kamera ile değil.

O zaman gidelim Profesyonel DSLR kameralar ile karşılaştıralım.

• HKullanıcıyı dolandırdığı düşünülmüyormuş, pehh düpedüz dolandırıcılık. 3-4 yıl önce çin malı bi mp5 çalar almıştım, sözde 8mp fotoraf çekiyordu, Apple'ın yaptığının bundan farkı yok.

• vay cakal apple alcaklar dolandırıcılar sallandırcaksın bikac tanesini taksimde bak bakim bidaha yapıyolarmı

• Bu hileyi Çinli kameralar yıllardır yapıyor. Apple izlediği yola bak.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.