Şimdi Ara

iPhone 5s garip bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iyi günler geçen cuma günü aldığım iphone 5s'in şu an için çok şükür sorunu yok fakat 1-2 gündür garip bir şekilde ve nadiren olmakla beraber uygulamalarda tuşlar bloke oluyor ve tuşlara basılınca tepki vermiyor telefon. yani uygulamayı kapatamıyorum home tuşu işlemiyor power tuşu işlemiyor hatta dokunmatik panel bile işlemiyor sadece dokunabiliyorsun dokunup kaydıramıyorsun ben de mecbur power tuşuyla home tuşuna basılı tutup reset attırıyorum sorun çözülüyor. 3 defa oldu her zaman olmuyor nadiren oluyor ama sanırım bunun devamı gelecek gibi duruyor. Sorunun yazılımdan olduğunu düşünüyorum açıkçası henüz istenilen stabilliğe ulaşmadı sanırım ios 7. çünkü iphone 5s'te bile ara ara çökmeler oluyor ram fazla kullanılmamasına rağmen inşallah 7.1'de istenilen stabilliğe ulaşır diye düşünüyorum. bu yazdığım sorun sizce neyden kaynaklanmaktadır bilen birileri varsa bilgi verirse teşekkür ederim şimdiden

• Bende hiç böyle bir sorun olmadı. Cihazda sıkıntı var gibi
  • Hocam benzer sorunları çok yaşayan var sadece 5s te oluyor sanırım 64 bit işlemci ile alakalı. Bende 5ste 5te var 5s daha çok çöküyor. Şimdilik ona bağlıyorum. 7.1 ile düzelecektir uygulamalarda yavaş yavaş güncelleniyor 1-2 aya sıkıntı kalmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı dfu mode'a alıp yazılım atsanız düzelir gibime geliyor
  • Cihazda Sıkıntı Olabilir.
  • Bende de bugun ilk defa oldu zor kapatabildim. Actigimda gitmisti sorun.

Not: 5s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de sorunlari 64bit'e bagliyorum her zaman olan birsey degil sanirim Hazan arkadasimizla ayni sorunu yasiyoruz Apple'a bunun gibi yazilim-donanim sorunlari sorulabiliyorsa bu konu hakkinda bilgi almak istiyorum kendilerinden. Bana daha cok yazilimsal gibi geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE TAM ŞARJ OLMUYOR
    4 hafta önce açıldı
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepestSea

Cihazı dfu mode'a alıp yazılım atsanız düzelir gibime geliyor

Yazilim atmak derken hocam anlamadim o kismi?

• quote:

Orijinalden alıntı: TechN9ne

quote:

dfu moda alıp restore edin demek istiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaTRan35

quote:

quote:

dfu moda alıp restore edin demek istiyor :)

Restoreyse tamam :) restore'lerden gina geldi yedegin boyutu buyuk oldugundan bekleyip duruyoruz yuklemeleri :) eger can sikici hale gelirse bu sorun artik onu yapicam mecburen :) konuyu actgimdan beri oyun oynamaya devam ettim ve henuz tekrar sorun yasamadim dedigim gibi nadiren oluyor

• 4s, hic olmadi. Cihazdan oldugunu sanmiyorum. İos7.1 e kadar vakit taniyin muhtemelen duzelir. Olmadi ulkemizde apple var artik bir caresine bakilir :)

• quote:

arkadaşlar iyi günler geçen cuma günü aldığım iphone 5s'in şu an için çok şükür sorunu yok fakat 1-2 gündür garip bir şekilde ve nadiren olmakla beraber uygulamalarda tuşlar bloke oluyor ve tuşlara basılınca tepki vermiyor telefon. yani uygulamayı kapatamıyorum home tuşu işlemiyor power tuşu işlemiyor hatta dokunmatik panel bile işlemiyor sadece dokunabiliyorsun dokunup kaydıramıyorsun ben de mecbur power tuşuyla home tuşuna basılı tutup reset attırıyorum sorun çözülüyor. 3 defa oldu her zaman olmuyor nadiren oluyor ama sanırım bunun devamı gelecek gibi duruyor. Sorunun yazılımdan olduğunu düşünüyorum açıkçası henüz istenilen stabilliğe ulaşmadı sanırım ios 7. çünkü iphone 5s'te bile ara ara çökmeler oluyor ram fazla kullanılmamasına rağmen inşallah 7.1'de istenilen stabilliğe ulaşır diye düşünüyorum. bu yazdığım sorun sizce neyden kaynaklanmaktadır bilen birileri varsa bilgi verirse teşekkür ederim şimdiden

aynısı bende oldu 2gün önce
    home ve power tuşu çalışmamaya başladı.
    reset atınca düzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: karti

Hocam benzer sorunları çok yaşayan var sadece 5s te oluyor sanırım 64 bit işlemci ile alakalı. Bende 5ste 5te var 5s daha çok çöküyor. Şimdilik ona bağlıyorum. 7.1 ile düzelecektir uygulamalarda yavaş yavaş güncelleniyor 1-2 aya sıkıntı kalmaz.

aynen arkadaşımıza katılıyorum İOS 7.1 de bu sorunların düzeltileceklerini umuyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

arkadaşlar iyi günler geçen cuma günü aldığım iphone 5s'in şu an için çok şükür sorunu yok fakat 1-2 gündür garip bir şekilde ve nadiren olmakla beraber uygulamalarda tuşlar bloke oluyor ve tuşlara basılınca tepki vermiyor telefon. yani uygulamayı kapatamıyorum home tuşu işlemiyor power tuşu işlemiyor hatta dokunmatik panel bile işlemiyor sadece dokunabiliyorsun dokunup kaydıramıyorsun ben de mecbur power tuşuyla home tuşuna basılı tutup reset attırıyorum sorun çözülüyor. 3 defa oldu her zaman olmuyor nadiren oluyor ama sanırım bunun devamı gelecek gibi duruyor. Sorunun yazılımdan olduğunu düşünüyorum açıkçası henüz istenilen stabilliğe ulaşmadı sanırım ios 7. çünkü iphone 5s'te bile ara ara çökmeler oluyor ram fazla kullanılmamasına rağmen inşallah 7.1'de istenilen stabilliğe ulaşır diye düşünüyorum. bu yazdığım sorun sizce neyden kaynaklanmaktadır bilen birileri varsa bilgi verirse teşekkür ederim şimdiden

reset atınca düzeldi

Reset atinca duzeliyor da sonra hic sorun tekrar etmedi mi? Bende ayri zamanlarda 3 defa oldu toplamda cok sik olmuyor ama reset atinca komple sorun cozulmuyor sanirim. İnsallah 7.1 ile bu sorun da cozulur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

reset atınca düzeldi

Reset atinca duzeliyor da sonra hic sorun tekrar etmedi mi? Bende ayri zamanlarda 3 defa oldu toplamda cok sik olmuyor ama reset atinca komple sorun cozulmuyor sanirim. İnsallah 7.1 ile bu sorun da cozulur

tekrar etmedi bende

• az önce yine oldu hem de fotoğraf galerisinde önce yine anlattığım gibi oldu sonra da dokunmatiklik de işlev görmedi hiç bişi yapılamadı yine reset attım mecburen
  • TechN9ne kullanıcısına yanıt
    Abi bended telefonu aldıktan 1 hafta sonra olmaya başladı şu ana kadada 3-4 kere oldu.Çözümü var mı acaba? @TechN9ne
  • Henüz çözümü bulamadık dostum yazılımsaldır inşallah çözülür valla 4.kere oldu yavaştan can sıkmaya başlar gibi duruyor
  • TechN9ne kullanıcısına yanıt
    hocam assitive touch kullanıyor musunuz?
  • sizin için zor olmayacaksa bir de 7.1 beta deneyin , belki düzeltilmiştir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.