Şimdi Ara

İphone 5s ekran ve dokunmatik sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Yaklaşık 1 hafta önce telefonumda tuhaf bir sorunla karşılaştım. Telefonun sol kısmında ara ara dokunmatik algılamıyordu ve ekranın sol üstüne bastırınca algılıyordu.Tuş kilidi yapıp açınca düzeliyordu. 1 2 gün önce ise telefonun sol tarafında 4 tane ince çizgi halinde şerit var. Ekranını sağ üst tarafına bastırınca belirginleşiyor. Sağ ve sol tarafa bastırınca tamamen düzeliyor. Sizce neden kaynaklı olabilir ve ne yapabilirim. Vodafone bayisine( Telefonu aldığım bayi) gittim büyük ihtimal ekranın çıkmış olabileceğini söylediler. Genpa'ya verirsem değiştirileceğini söylediler. Normal bir telefoncuya gittiğimde de ekranın değişmesi gerektiğini söylediler. Sizce ne yapabilirim. Neden kaynaklanıyor olabilir.

• Garantiye gönder %100 değişim. Bende dokunmatik sıkıntısından gönderdim 14 gün sonra sıfır cihazım elime ulaştı usta.. Biraz beklersin ama değer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 14 gün çok fazla ya O arada telefon verirler mi ki oradan?
  • Bilemiyorum ben öyle bi talepte bulunmadım o süreçte eski telefonumla idare ettim ama yinede bi sor derim bi umut :)

Telefonun sıfır gelicek sonuçta 14 gün beklemeye değer bence :)

• Haklısınız. Her hangi bir fiyat talebi olmadı değil mi kullanıcı hatasını bahane ederek.
  • Yok yok zaten cihazım 4 aylık cihazdı öyle bi kusur bulmadılar

• tamamdır benim de 5 6 aylık fakat ne bir düşme yaşadım ne bir darbe. Zaten cizik ezik filan da yok cihazda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Iphone 4s ön kamera sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam o zaman vakit kaybetmeden ver derim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.