Şimdi Ara

iPhone 5S Ekran Uçtu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım 5S'ini okul sırasından zemine düşürdü ve ekran Çizgili bir hal Aldı. Dokunmatiği bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Bizim bu telefona ne yapmamız lazım.
     iPhone 5S Ekran Uçtu!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elveda de yada para verip yaptir zorlu centerdan baskasinada guvenme gecmis olsun

• ekran degisecek.. umarim soketlere zara vermemissindir ozaman is daha zorlasir
  • Sanırım apple storeda 230 lira

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bodrum 'da yetkili Apple Store olarak servis veren firma arkadaşıma LCD'nin bozulduğunu 500 TL masraf gerektiğini söylemiş. Bu işlev bu kadar Pahalı mı?

• garantiye ver .uğraşma
    kasası sağlamsa garantiden yaparlar.

bende düşürdüm masadan bir çok kez hiçbirşey olmadı.(kılıfı var.)
  • Aynısı benim basıma gelmişti gecen yıl 180 liraya değiştirmiştim telefoncuda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    Iphone 5s ekran kasaya oturmuyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apple TR

Bodrum 'da yetkili Apple Store olarak servis veren firma arkadaşıma LCD'nin bozulduğunu 500 TL masraf gerektiğini söylemiş. Bu işlev bu kadar Pahalı mı?

İstanbul disinda apple store yok su anda. Bahsettiginiz firmanin ismini verirseniz, apple premium reseller mi yoksa mahalle "yetkili" servisi mi oldugunu anlariz. Bu arada, apple store'da istenen ucreti yukarida birisi yazmisti.

• Tremonster kullanıcısına yanıt
    Elma Bilişim olarak geçiyor isimi

• 350 liraya apple store da ekran degisimi olur orjinal parca takildigi icin her turlu akar.

• Ekran soketi cıkmıstır. Ekranda sorun olsa böyle durmaz. Hic bişey gözükmez pembemsi olur. Ekran soketi yerinden cıkmıs apple store götürün onlar bi şekilde yapar. Ücret alıcaklarını sanmıyorum cünkü sadece soketi yerine oturtması gerek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.