Şimdi Ara

iphone 5s ekran çatlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yere düşürdüm telefonu kırık var mı diye kontrol ederken bi daha düşürdüm anasını belledim telefonun
    ekran çatlak dokunmatikte hiç bi sıkıntı yok hoparlör ses veriyor ama seste çok bozulma var
    bu ekranı komple mi değiştirmem lazım yoksa cam kısmını değiştirsem yetiyor mu ?
    cebimde akrep var
    edit: 5s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fitrobz -- 29 Mart 2015; 22:57:53 >

• cam ve hoparlör değişecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekotim

cam ve hoparlör değişecek.

hocam cam derken tüm ekranı mı yoksa şu ön taraftaki camı mı şimdi emin olayım da
  • normali komple değişmesidir.Ama bazı telefoncular sadece ön camı da değiştirebiliyorlar.Ama çok sağlıklı olmuyor maalesef.

http://forum.donanimhaber.com/m_80358274/tm.htm forumda bu konu ile ilgili bir başlık.incelemenizde fayda var.
  • quote:

normali komple değişmesidir.Ama bazı telefoncular sadece ön camı da değiştirebiliyorlar.Ama çok sağlıklı olmuyor maalesef.

http://forum.donanimhaber.com/m_80358274/tm.htm forumda bu konu ile ilgili bir başlık.incelemenizde fayda var.

ya hocam şimdi bana 350-400 lira fiyat çekecekler o paraya biraz daha ekler yurtdışından xiaomi telefon alırım
    başka bi yolu yok mu bunun ?
  • benim tavsiyem telefonculardan uzak dur,ucuz olacak diye 3.sınıf malzemeye para verip sadece ön camı değiştirme zaten bir işe yarayacağını da zannetmiyorum.

artık servise yaptırmak mı yoksa yeni telefon almak mı? senin bileceğin iş.
  • quote:

benim tavsiyem telefonculardan uzak dur,ucuz olacak diye 3.sınıf malzemeye para verip sadece ön camı değiştirme zaten bir işe yarayacağını da zannetmiyorum.

artık servise yaptırmak mı yoksa yeni telefon almak mı? senin bileceğin iş.

hocam tamir yaptırcaktam tüm kasayı yaptırcam artık çünkü çok ezik ve çizikler var hepsini yaptıktan sonra satıcam telefonu. zaten yurtdışından almıştım zararım olmaz herhalde
    bu tüm kasa değişimi ne kadar tutuyor bi yerde 500 diyolar bi yerde 200 anlamadım ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat konusunda bilgim yok hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komple değiştirmen daha sağlıklı olur ama yeni bi telefona bakman cebinde akrep varsa senin adına daha yararli olur gecmis olsun

• Elinden azıcık iş geliyorsa ekranı kendin sipariş et kendi işini kendin Gör çok basit bir işlem emin olki cebinde akrep olanlara birebir

• quote:

Orijinalden alıntı: godzilla34

Elinden azıcık iş geliyorsa ekranı kendin sipariş et kendi işini kendin Gör çok basit bir işlem emin olki cebinde akrep olanlara birebir

hocam babam çine gidecek malzeme getirtebilirim ya da orda yaptırabilirim ama uv ışık nerde bulucam onu bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fitrobz

quote:

Elinden azıcık iş geliyorsa ekranı kendin sipariş et kendi işini kendin Gör çok basit bir işlem emin olki cebinde akrep olanlara birebir

hocam babam çine gidecek malzeme getirtebilirim ya da orda yaptırabilirim ama uv ışık nerde bulucam onu bilmiyorum

O işe girme çok zor direk komple değiştir iyi bişey bulursan sıkıntın kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: fitrobz

quote:

O işe girme çok zor direk komple değiştir iyi bişey bulursan sıkıntın kalmaz

hocam bi cam için 350 lira da ödemek istemiyorum. yani kimse istemiyor da zaten ben öğrenciyim bide. babamı yük altına sokmak istemiyorum
    bi süre değiştirmeyeceğim sanırım sonra tanıdık birine sırf ön camı değiştirtirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.