Şimdi Ara

iPhone 5s de ses oranı yarıya düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu sorun için heryere baktım ancak diş fırçası ile temizlemek dahil herşeyi denedim düzelmedi. Sabah uyandığımda farkettim ki ses oranı yüzde 50-40 azalmış. Eski haline de dönmüyor.telefonu düşürmedim de sadece uyandım bu haldeydi.Alarm kuruluydu ve çok az ses geliyor du.Telefon yurtdışından geldi. Uzun süredir kullanıyorum .Ne yapmam gerekiyor sorun acaba yazılımsal mıdır.? Hoparlör patlasa hiç ses gelmez diye düşündüm ancak ses var ama derinden geliyor gibi ve çok azalmış gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr07 -- 16 Mayıs 2015; 15:50:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cnr07 kullanıcısına yanıt
    Bence ilk tespitiniz; yazılımsal mı? donanımsal mı? Sorusunu cevaplamak olsun. Cihazı temiz bir restore yaparak, sorunun nereden kaynaklandığını öğrenebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhoneon

Bence ilk tespitiniz; yazılımsal mı? donanımsal mı? Sorusunu cevaplamak olsun. Cihazı temiz bir restore yaparak, sorunun nereden kaynaklandığını öğrenebilirsiniz.

Restore işlemi az önce bitti.Sanırım donanımsal olma ihtimali yüksek.Sadece durduk yere ne olduda böyle oldu acaba anlamıyorum.
  • Sanırım telefon hoparlörü kullanmıyor yani ses üstteki yerden geliyor.Hoparlör ile ilgili bir problem var

• alarmda zil sesi seviyesini kullanıyor telefon. zil sesini ne kadar kısarsanız o kadar ses çıkar ama müziklerde de aynı sorun varsa bilemicem..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_coskuun

alarmda zil sesi seviyesini kullanıyor telefon. zil sesini ne kadar kısarsanız o kadar ses çıkar ama müziklerde de aynı sorun varsa bilemicem..

Var dostum genel olarak gitti ses cızırtılı ve düşük. Garanti si Hollanda da ve yenisini verirlermi tüketici hatasımı derler bilemiyorum. Bunun gönderip uzun süre beklemesi var yedek te telefon da yok.Olmadı burdaki apple Mağazasına vericem orijinal Parça takılıyorsa 100 tl falan tutar tahminimce

• türkiye de avrupa cihazlara bakmıyorlar mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cihazda darbe izi yoksa ver Apple Store'a gitsin.
  • aslında garantisi hollanda'da ise yenisinin gelmesi %100 bana göre. Malum oradaki müşteri memnuniyeti ayrı bir olay.patlasa da çatlasa da cihazın değiştiriyorlar yenisi ile.Mağdur etmiyorlar müşteriyi asla.Yanlız 1 ay'a yakın beklersin,gümrük işlemleri servise ulaşması değişim olması,tekrar türkiye'ye dönmesi vs.
  • Garanti varsa cihaz değişir ve kullanıcı hatası falan denmez ama garanti bittiyse müşteri memnuniyeti adına falan ücretsiz değiştirmezler. Ücret istenir.
  • Son guncellemelerden dolayi bendeki 4s dede ses oraninda dusme var

Bir sistemsel hata vardir belkide

Servise gitmelimiyiz arkadaslar

• Tahminimce alarm yüzünden oldu.ertele yapa yapa 5 sefer çalmıştır oda anlık bir bozulma meydana gelmiştir diye düşünüyorum.Keşke Türkiyide mağazalarında garanti geçse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr07 -- 20 Mayıs 2015; 3:17:57 >
  • Konuyu yeniden canlandırmayım dedim ama aynı sorunu yaşayan olursa diye yazıyorum.Telefonun ses oranı kendiliğinden düzeldi. Üstelik konuyu açtıktan sonra hiçbirşey yapmadım telefona.Çok az düzeyde cızırtı var ama çok iyi dikkat ederseniz farkediliyor oda. Onun dışında eskisi gibi ses i yüksek. Bekleyelim bakalım kendiliğinden cızırtıda geçer umarım. Aynı sorunu yaşayan olursa bekleyin belli bir süre

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.