Şimdi Ara

İphone 5S aşırı 3G verisi harcıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acaba sizlerdede oluyormu. 1 GB internet 1 hafta dayanmaz oldu. Facebook fazla götürüyor onu biliyorum ama safari bile aşırı harcıyor. Googlede birşey aratıp resimsiz baksam bile rahat 10 - 15 MB harcıyor. Sizlerdede durum aynımı yoksa bendemi bir problem var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ios sisteminin ozelliklerinden dolayi programlar arasi gecis yaptiginizda ve yeniden actiginizda hep bastan yukluyor bu yuzden kotadan cok gidiyor

• facebook çok yiyor, özellikle video, youtube kendi kafasına göre çözünürlük yükseltmesi de ayrı bir sorun
  • Ayarlar > Hücresel > Sistem Servisleri menüsünden data harcaması yüksek olan uygulamayı tesbit edebilirsiniz.
    Örneğin ben de benzer bir şikayetle arayışa girdiğimde "exchange" servisinin tüketiminin yüksek olduğunu gördüm.
    Sonrasında Ayarlar > Mail > Yeni Verileri Al başlığı altından gelen mail kontrol sıklığını "elle" işaretleyerek bu sıkıntıdan kurtuldum.
    Eğer sizin için de benzer bir durum varsa ve maillerinizin mail kutusuna otomatik düşmesi gibi bir zorunluluğunuz yoksa bu ayarla data tüketiminizi düşürebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE TAM ŞARJ OLMUYOR
    2 ay önce açıldı
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.