Bildirim
İphone 5s A1457 4g Desteği Varmı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
4g var, yazılımsal olarak kapalı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GörünmezAdam
İos 8 de lte etkinleştir diyor tr de 4g kullanılmaya başlandığında ona basarak 4g kullanabilecekmiyiz yani ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
EVET 4G DESTEGİ GELİNCE KULLANACAKSİN.
Bİ BİTMEDİNİZ.
quote:
Orijinalden alıntı: reachthetop
quote:
İos 8 de lte etkinleştir diyor tr de 4g kullanılmaya başlandığında ona basarak 4g kullanabilecekmiyiz yani ?
Aynen.
Şu anda Windows kullanıyorum ya, normalde mart ayında 4g'ye geçilecekti Türkiye'de turkcell buna hazırdı ama avea ve vodafone hazır olmadığı için rekabet kurulu 2015'de tekrar görüşmeyi kararlaştırdı, Windows Phone 8.1 nisanda geldi ve şu anda telefonumda 4g kullan seçeneği açıkça aktif.
Apple da aynısını yaptı diye biliyorum şu anda 4g seçeneği var demi telefonunda ?
quote:
Orijinalden alıntı: mrlawyer
EVET 4G DESTEGİ GELİNCE KULLANACAKSİN.
Bİ BİTMEDİNİZ.
Kardeşim sen technopat'a gitsene. Senin gibiler orada.
Öyle saçmasapan bir yorumu birde bağırma efekti vererek yazmışın. Ne yorumunu destekleyen bir kaynağın var nede yorumun doğru.
en zeki sensin herşeyi sen biliyorsun.
Technopatta ceza lair buyuk harfle yazmış. Technopat iyi ama yazım kuralları çok kötü. Haftada 1 gün kullanabiliyorum diğer günler banlı
quote:
Orijinalden alıntı: alimmm78
Technopatta ceza lair buyuk harfle yazmış. Technopat iyi ama yazım kuralları çok kötü. Haftada 1 gün kullanabiliyorum diğer günler banlı
Yok hocam onu demiyorum, oradaki uyeler de bunun gibi soru soranı taşlıyorlar. Forumun amacı neyse sanki
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: alimmm78
Yok hocam onu demiyorum, oradaki uyeler de bunun gibi soru soranı taşlıyorlar. Forumun amacı neyse sanki
Teşekkürler hocam cevabın için. Dediğiniz gibi lte seçeneği var. Diğer arkadaşa cevap yazmaya tenezzül etmiyorum zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- toplu iğneyle sim kart çıkarma
- iphone yakınlık sensörü test
- iphone düşük güç modu zararlı mı
- iphone sim kart yuvası açılmıyor
- iphone hoparlör temizleme
- en iyi telefon kılıfları
- apple watch 9 özellikleri
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- apple watch ultra 2 özellikleri
- en iyi powerbank markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X