Şimdi Ara

İPhone 5S 9.3.5 dem 10.2ye geçeyimmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonda 9.3.5 var suanlik bir sıkıntı yok şayet 10.2ye güncellersem problem yaratırmi bana ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben geçmem, geçene de "geçme" demem.

Siz bilirsiniz. Ben de iOS 9.3.5 kullanıyorum. Bu şekilde devam.

• Geçme kardeş geçme gaza gelip geçme yazik edersin pişman olursun cihazdan sogur appleye küfür edersin oda bizim zorumuza gider savunmaya filan kalkariz samsungu översin :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öyle diyorsunuzda 9.3.5de tam stabil değilki, kaç kere uygulama indirirken veyahut güncellerken bekliyor hatası aldım.uygulamayi kaldıramıyosun telefonu aç kapat bir ise yaramadı menüde uygulamanın üzerinde bekliyor yazıyor ama herhangi bir işlem vs yok.genel ayarlardan alanı yönet vs biyere girdimde ordan düzelttim.Kisacasi ben g3ten geçtim evde yatıyordu bu azıcıkdabunu deneyim dedim.Oyle stabil falan değil Saf nexus androidi Bundan kat kat daha iyi

• onurcngzhn34 O kullanıcısına yanıt
    Hocam tabiki eski bir iOS kadar stabil değil. Bir iOS 7 asla etmez. Kötünün iyisi, diyelim, hakkını yemeyelim. 5s'e iOS 9 yüklemeye karşı olanların en ateşlisi bendim. "Kasıyor" şeklinde de çok yorumda bulundum. Gelen güncellemelerle de bir nebze olsa iyileştirildi. Çok mu iyi, asla!

Apple cihazları geldiği yazılım ile kullanacaksın. iOS 7'li 5s'imi arıyorum.

• Geçebilirsin kardeşim gayet iyi olmuş.
  • Saçmalamayın ios 7 iyimiş. İos 7 8 9 10 hepsinde bug var. 5s cihazıma 9 da 10 da kullandım 10 9 dan daha iyi. Kasma felan yok öğle saçma sapan sürekli karşıma çıkan buglar yok ama yinede var ufak tefek buglar bunlarda olur illaki olur bug olmayan sistem var mı ?

İos 4 5 6 kullanıpta ios 10 kötü diyemezsiniz.

Çünkü eski ios kalmadı.

5s cihazımda yüklü kullanıyorum ne kasma ne ısınma bi sorun yok.

10.1 de ısınma vardı ama 10.2 de yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiçbir zaman ilk çıkan sürümü gibi olmaz cihaz.illaki yavaşlama olacaktır.eğer uygulama desteği sorunu yoksa bence kalınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçmalamak falan ne hocam? Yakışıyor mu? Güzel güzel fikrimizi belirttik. Ayrıca iOS 7 her türlü iyi, en azından iOS 9'daki fps atlamaları 7'de yoktu. Tamam, 7 de sorunlu idi, ama yeni sürümler kadar değil. Öyle bir imkanım olsa 7'yi yine tercih ederim.

• Dayanamadım yükledim arkadaslar.Bariz performans farkı mevcut ama öyle cildirtcak cinsten değil.arada animasyon donması yapıyor başkada bir sorun yok arayüz gayet güzel olmuş

• Pişman oldum şuan kasıyor beyler

• bende kaç gündür sabrediyorum, seni gördüm artık hiç ellemem 😁😁
  • quote:

Orijinalden alıntı: skydiver132

Hocam tabiki eski bir iOS kadar stabil değil. Bir iOS 7 asla etmez. Kötünün iyisi, diyelim, hakkını yemeyelim. 5s'e iOS 9 yüklemeye karşı olanların en ateşlisi bendim. "Kasıyor" şeklinde de çok yorumda bulundum. Gelen güncellemelerle de bir nebze olsa iyileştirildi. Çok mu iyi, asla!

Apple cihazları geldiği yazılım ile kullanacaksın. iOS 7'li 5s'imi arıyorum.

iOS 7 mi? iOS 5 6 kullanmayanların yorumları çok net kabak gibi sırıtıyor. iOS 6.1.4 yüklü iPhone 5 ile iOS 7 yüklü iPhone 5S cihazları karşılaştırırsan eğer 5'in 5S'i tokatladığını görürsün. iOS 7 en iyisi değil en berbat olanıydı. 7 ile beraber iOS'u öldürdüler. Şimdi daha yeni yeni toparlıyorlar.
  • Kesinlikle geç. Tereddüt etme.
  • 10.1.1 de bıtaktım cihazı gayet stabil 5-6 saat pis süresi alıyorum.
  • en son çıkan sorunsuz sürüm ıos6 dır 7 8 9 10 hepsinde sorunlar var kimse kimseyi kandırmasın ıos un stabilitesi eskide kaldı
  • Leventtr L kullanıcısına yanıt
    Hayır

9.3.5 de yeterince stabil

• 10.2 çöp.
  • geçme 6s te bile ios 10 kasıyor... 5s de düşünemiyorum
  • gurbab kullanıcısına yanıt
    Bi biz kastıramıyoruz sürümleri.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.