Şimdi Ara

İphone 5s %80 ram kullanimi (lutfen iceri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi aksamlar beyler benim telefon i5s telefon surekli isinmaya basladi ve bende battery doktorda ram e baktim ve %80 den fazlaydi once temizle dedim %34 e dustu simdi bi baktim %80 olmus ve hemen size danismaya geldim nasil dusurebilirim ben bunun ram kullanimini telefon cok isiniyor ve sarji cok gidiyor acil yardimlarinizi bekliyorum kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: TownSportif

İyi aksamlar beyler benim telefon i5s telefon surekli isinmaya basladi ve bende battery doktorda ram e baktim ve %80 den fazlaydi once temizle dedim %34 e dustu simdi bi baktim %80 olmus ve hemen size danismaya geldim nasil dusurebilirim ben bunun ram kullanimini telefon cok isiniyor ve sarji cok gidiyor acil yardimlarinizi bekliyorum kolay gelsin

Neden hemen yeni konu açtınki neyse gene cevaplayım

İphonelarda ramden kaynaklı sorun yaşamazsın çünkü ios ram ile tam verimli çalışıyor.

Şarj bitmesi iphonelarda bilinen bir sorun eğer sen çok kurcalıyorsan ve aldığında gereksiz konum servisleri ni veya 3 gi kapatmıyorsan şarjın hızlı bitmesi çok normal.

Isınma konusunda ise aşırı derecede gereksiz(oyunsuz)ısınıyorsa servise verin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    iphone 6 ekrani 6s e uyar mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.