Şimdi Ara

İphone 5S 64 GB almakla iyi mi yaptım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone 4S 32 gb beyaz kullanıyordum. 5S'in tasarımını çok beğenmiştim, fiyatı da biraz düşünce, siyah 5s 64 gb aldım.

32 ve 64'ün arasında 200 lira fark vardı sadece. Şu anda kullandığım 32 gb'ın hafızası sürekli doluyor o yüzden 64 aldım.

İphone 6 çıkınca çok büyük bir şok yasar mıyım ?

Bir de satarken 64 gb satılıyor mu kolay kolay ?

5S'lerde gümüş ve uzay grisi ikisi de güzel duruyordu. Ama 4S beyaz diye 5S'i uzay grisi aldım. Diğer türlü takım gibi duruyordu.

• Öncelikle hayırlı olsun, applenin piyasası kolay kolay düşmez iphone 4 bile 1000 liradan satılıyor. Siz nekadara aldınız ve 2.elmi aldınız? 0 mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bimin aystiisi kullanıcısına yanıt
    O zaman ben iyi kazık yemişim ya da siz biraz uçuk örnek verdiniz. İphone 4 32 gb'ı 650 liraya satmıştım ben

Foruma falan sordum ederi 700-800 lira demişlerdi, paraya ihtiyacım vardı 650'ye bıraktım ben de
    Sıfır aldım 2600 lira.
  • iyi yapmışsın bence kardeş güle güle kullan. şok falan yaşamazsın elindeki cihazın kıymetini bil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

O zaman ben iyi kazık yemişim ya da siz biraz uçuk örnek verdiniz. İphone 4 32 gb'ı 650 liraya satmıştım ben

Foruma falan sordum ederi 700-800 lira demişlerdi, paraya ihtiyacım vardı 650'ye bıraktım ben de
    Sıfır aldım 2600 lira.

Iciniz rahat olsun gayet normal bir fiyattan vermissiniz. Hele de telefoncuya degil de kullanacak birine sattiysaniz cok daha iyi etmissiniz.

5Si de iyi bir fiyattan almissiniz. 64 sizin isinize daha cok yarayacaksa tabi ki 64luk almakla iyi etmissiniz. Ikinci elde de ozel olarak 64luk arayan kullanicilar da var, satmaniz 16lik kadar kolay olmayacaktir kesinlikle, ama telefon eskidikce kapasitesinin fazla olmasi ikinci elde tercih edilmesini emin olun kolaylastiracaktir.

Cihaziniz hayirli olsun, gule gule kullanin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 200 lira fark vardı sadece

Hayırlı olsun
  • Steven Paul Jobs S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sağolun.

Alırken 200 lira fark verdim. Ben bunu en az 2 sene falan kullanırım. Satarken avantaja şu şekilde dönüştürebilirim sanırım.

32 gb 5s'ler diyelim 1500 liraya satılıyor, ben 64 gb'ı 1500'e verirsem satmam kolay olur.

Daha telefon elime gelmedi satmanın derdine düştüm ne şıpsevdi adamım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    32 yetmiyodu hocam ya valla Her hafta app,müzik,video siliyordum. Umarım telefon 50-55 gb'a ulaşınca kasma yapmaz.

Teşekkürler bu arada
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Benim ipadde 64gb, 4.5 gb boş yer var önemsenmeyecek kadar kasıyor. Can sıkıcı takılmalar yaşadığımda reboot yapıyorum sorun çözülüyor.

• quote:

Sıfır aldım 2600 lira.

İphone 4ün sıfırı 1000 liraya satılıyor piyasası 3-4 yılda 500-700 lira arasında düştü sadece. Ben sıfırdan bahsediyorum kazık yediğiniz yok. 5s ide iyi almışsın hatırlı uğurlu olsun

• bimin aystiisi kullanıcısına yanıt
    Ha anladım sağulun

4S 32 GB'ın piyasası nedir. Yurtdısından alınma simfree,unlock.

İphone 6 çıktıktan sonra falan, 100 lira eder mi 4S'ler, yoksa 800'e düşer mi ?
  • Almadan önce söyleseydin daha yardımcı olabilirdik

• kartal1363 kullanıcısına yanıt
    Ne anlamda yardımcı anlamadım
  • quote:

Ne anlamda yardımcı anlamadım

Tavsiye olarak çünkü iş işten geçmiş almışsın diyecek tek bir şey var Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.

• kartal1363 kullanıcısına yanıt
    Almasaydım ne tavsiye verirdiniz ?
  • quote:

Teşekkürler sağolun.

Alırken 200 lira fark verdim. Ben bunu en az 2 sene falan kullanırım. Satarken avantaja şu şekilde dönüştürebilirim sanırım.

32 gb 5s'ler diyelim 1500 liraya satılıyor, ben 64 gb'ı 1500'e verirsem satmam kolay olur.

Daha telefon elime gelmedi satmanın derdine düştüm ne şıpsevdi adamım

Evet benim bahsetmek istediğim de buydu zaten hocam. Birileri iPhone 4 1000 lira ediyor felan demiş, iPhone 5i bin liraya veriyorlar içiniz rahat olsun

Ekleme: Rica ederim, ne demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steven Paul Jobs -- 12 Mayıs 2014; 0:38:48 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Almışsınız artık düşünmeyin kullanın, Hayırlı olsun..

Hem performans hem kapasite olarak 2-3 yıl sizi rahatça götürür bence her yeni çıkan modeli alırmıyım diye düşünmeyin..
  • Simitci01 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sağolun.

HTC ONE M8 ve İphone 5S arasında kalmıştım. Tercihim yine Apple oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simitci01

Almışsınız artık düşünmeyin kullanın, Hayırlı olsun..

Hem performans hem kapasite olarak 2-3 yıl sizi rahatça götürür bence her yeni çıkan modeli alırmıyım diye düşünmeyin..

İşte sizin gibi tiplere zorla Nokia 3310 kullandırtmak geliyor içimden. Gıkınızı çıkarmadan 10 yıl kullanın.

5S, 2-3 yıl götürür ne demek arkadaşım ? Yok bir de götürmeyecekti. Kuşun suyunu değiştirir gibi değiştirme merakına hasta oluyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dreamer Apartment kullanıcısına yanıt
    Apple diğer telefonlarına desteği kesiyor çünkü. Ayrıca teknoloji asla yerinde saymaz.

Senin niye bu kadar kızdığını anlamadım. İsteyen 3310'u 10 sene kullanır, isteyen her sene yeni iphone alır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.