Bildirim
İphone 5c saat duruyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Cihazın yedeklerini alarak iTunes üzerinden restore edin. Sorun çözülecektir.
Yedekleme ve restore'yi nasıl yapacağınız hakkında forumda yeterince konu mevcut. Oralardan faydalanabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Victor Branco
Cihazın yedeklerini alarak iTunes üzerinden restore edin. Sorun çözülecektir.
Yedekleme ve restore'yi nasıl yapacağınız hakkında forumda yeterince konu mevcut. Oralardan faydalanabilirsiniz.
Öncelikle cevabınız için teşekkürler 2 kere restore etmeme rağmen hiçbirşey düzelmedi -
gizlilik de konum servislerinde saat ayarlama butonu yesil halde mi pasif halde mi,oradan duzelmesi lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: beter.böcek
gizlilik de konum servislerinde saat ayarlama butonu yesil halde mi pasif halde mi,oradan duzelmesi lazim
aktif halde yeşil renkte -
http://www.technobezz.com/5-ways-to-fix-iphone-5c-showing-incorrect-time/
böyle bir sayfa yapmışlar bir deneyin isterseniz. -
onu kapatip dene ve telefonunu yeniden Baslat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: peugeot206WRC
http://www.technobezz.com/5-ways-to-fix-iphone-5c-showing-incorrect-time/
böyle bir sayfa yapmışlar bir deneyin isterseniz.
Öncelikle teşekkürler denedim ama değişen birşey olmadı -
quote:
Orijinalden alıntı: beter.böcek
onu kapatip dene ve telefonunu yeniden Baslat
Yine olmadı hocam benim asıl merak ettiğim bu sorunun nedeni donanımdan olabilir mi mesela pili bitmiştir değiştir diyenler var -
Yok pil bitmesiyle oldugunu acikcasi sanmiyorum cunku sebeke uzerinden surekli gunceller saati hatta internet bile kullanir bunun icin iphone lar,son onerim,saati otomatik ayarlamayi devre disi birak ve yeniden aktif et,aktif ederken biraz zMan alabilir guncellemesi birde bunu dene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X