Şimdi Ara

iphone 5c

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 5c 16gb nasıl sizce? almayı düşünüyorum teknosadan 1850 tl fiyatı uygunmudur sizce kamerasını filan begendim plastik olması sorun degil almalımıyım

• 1999 liraya 5S bulunabiliyorken(Vatan bilgisayar) bence 5C ye o para verilmez.5C gayet iyi bir cihaz orası ayrı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar para vericegine hocam 5S al bencede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1850 TL çok fazla daha uygun bulabilirsin araştır biraz ben yıl başında 1.599 almıştım Vatan'dan
  • vatanbilgisayar güvenilirmi peki garantisi ? alırsam internetten almam gerek bi sorun olursa
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhterrr

vatanbilgisayar güvenilirmi peki garantisi ? alırsam internetten almam gerek bi sorun olursa

Bildigim kadarıyla Apple'in butun ürünleri zaten Apple garantili yani vatan seni bağlamaz. Bi sorun oldugu zaman Apple iletişime geçersin direk.
    Internetten almanın da sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 22 Haziran 2014; 13:47:43 >
  • 1 ay önce değişimden gelen sıfır 5cyi 1250ye sattım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APPLE IPHONE 6S - 16GB
    6 yıl önce açıldı
    Apple - iPhone - iPad
    3 yıl önce açıldı
    iphone 5s anakart
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • istanbulbilişimde buldum yalnız Bu ürün resmi distribütör garantisi altındadır. diyor ne demek bu yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhterrr

istanbulbilişimde buldum yalnız Bu ürün resmi distribütör garantisi altındadır. diyor ne demek bu yardımcı olurmusunuz
    Apple türkiye garantili . :)
  • 5S al o kadar paran varsa hiç uğraşma 5C ile :)
  • Turkcell'den aldım 154x12 =1848 tlye her ay faturaya yansıyor her ay sınırsız 2gb internetle beraber. İntrrnete zaten her ay 30 ödüyordum 12x30= 360 zaten verecektim yani neyse daha uygurunu bulamadım hem taksitle almış gibi 1848-360= 1485 e geldi cihaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.