Şimdi Ara

iPhone 5 zımpara ile kenarları parlatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün gece eve gelirken taksiden indim wi-fi açık kalmış ordan hemen bağlandı bildirim felan derken cebimden çıkarmamla telefonun düşmesi bir oldu. Telefonun yanları çizildi hafif göçmeler oldu. YouTube dan izledim zımpara ile köşelerini kazıyıp parlatıyorlar ne çizik kalıyor ne başka bişey. Bunu yapmak istiyorum öneren var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevap?

• Link verirsen bakıp yorum yapabiliriz. Nasıl bir işlem şu an tam bilmiyorum sonuçta

• sanayiye götür kaportacı haşim usta 2dk halleder
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliekin

Link verirsen bakıp yorum yapabiliriz. Nasıl bir işlem şu an tam bilmiyorum sonuçta

http://www.youtube.com/watch?v=Z31HP_2CNvQ

• Diş hekimi öğrencisiyim. Eğer gri renkte olursa cila patı, küçük grenli zımpara ve lastik ile çözülebileceğini düşünüyorum. Şahsen metal kronlarda parlama yapabiliyorum. Gri dememin sebebi ise diğer renk iphone metal üzerine boya, özellikle siyah 5

• Teşekkür ederim :)

Valla ben önermiyorum, zımpara kağıdı videoda gözükmeyen kılcal çiziklere yol açabilir. Bu da dönüşü olmayan daha biyük rahatsızlıklar verir. Tavsiyem hiç bulaşmayın çizik falan bırakın kalsın öyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    saat kasası kaplama ve cila
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel görünsün istiyorsanız, telefona kaplama yapabilirsiniz. Tam ismini bilmiyorum ama.

• Zımpara yaparken metal tozları camın arasından veya düğmelerin boşluklarında içeri girerse ciddi ana kart arızalarına sebep olabilir.
    Dikkat etmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benim2

Diş hekimi öğrencisiyim. Eğer gri renkte olursa cila patı, küçük grenli zımpara ve lastik ile çözülebileceğini düşünüyorum. Şahsen metal kronlarda parlama yapabiliyorum. Gri dememin sebebi ise diğer renk iphone metal üzerine boya, özellikle siyah 5

Anlamadığım: Diş hekimi öğrencisi olmadan bu cevapları veremiyor muyuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalkan5506

Güzel görünsün istiyorsanız, telefona kaplama yapabilirsiniz. Tam ismini bilmiyorum ama.

Diğer renk çeşitleri stoklarda var.

https://www.topmodels.com.tr/iphone_5_cift_renk_3m_titanyum_siyah_karbon_fiber_kaplama_urunu.html

• Arkadaşlar bu işlemi yaptıktan sonra Karbon kaplama yapmayı düşünüyorum zaten hele o canımı sıkan Bezel i bi halledeyimde

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

quote:

Orijinalden alıntı: benim2

Diş hekimi öğrencisiyim. Eğer gri renkte olursa cila patı, küçük grenli zımpara ve lastik ile çözülebileceğini düşünüyorum. Şahsen metal kronlarda parlama yapabiliyorum. Gri dememin sebebi ise diğer renk iphone metal üzerine boya, özellikle siyah 5

Anlamadığım: Diş hekimi öğrencisi olmadan bu cevapları veremiyor muyuz?

Veremiyoruz güzel kardeşim. Deneyip teslim ettiğim bir şey var. Sınıf geçebiliyorsam demek ki güvenilir bir şey. Bu yüzden o detayı yazmak istedim. Mahalle kahvesinde oturup sigara dudak kenarında, önünde taş dizerken akıl veren amcalar misali olmasın diye. Hadi kolay gelsin sana.

• En ince zimparalardan alıp iPhone 4S'in kenarlanına uygulamiştım. Fırçalı metal gibi bir görünümü olmuştu. Düzgün yaparsanız başarılı sonuçlar alırsınız.

• Zımpara yapıcaksan en ince zımparadan başlamanı tavsiye ederim 3000 filan dene olmadı 2500 2000 başarılı olur.
  • Konuyu hortlatmak gibi olucak ama 4S i sıfırlıyorum(Ekran,ortatuş,ahize) değişti.
    Dün de 600 ve 1000 zımpara aldım giriştim arkadaşın bir kenarına(arada beyaz kısımları da zımparalamışım onları asetonla temizledim)

Evet bir parlaklık geliyor ama daha tam ayna gibi bir ortam çıkmadı. Pasta cila ya da öetal parlatıcı bir madde alıp deniycem.
    Durumu bildiririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.