Şimdi Ara

İPHONE 5 WİFİ SOKETİ Bİ YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 5s kasalı bir iphone 5 alacağım ikinci el aynı semtteyiz ve üzerinde orjinal 5s kasaı var sorun şurda tek kusuru şu wifi soketi oynamış çok büyük bir sorunmu dediğine göre 30-40 liralık masrafı varmış yaptırılabilirmi gerçekten bir cevaplarsanız sevinirim yaptırılabiliyorsa alacağımda bu arada ufacık nokta kadar ölü pixel sorun yaratırmı

İYİ GECELER...

• alda son kullanicisi sen ol zaten olabilecek tüm kusurlar var iphone da wifi soketi anakartla birlikte degisimi kolay degil bildigim kadari ile ben olsam almazdim
  • simdi baktimda wifi ayri takiliyor ama tüm ana karti sökmek lazim
  • Dostum o telefona en fazla 700tl para ver, bir daha da satamayacağından emin ol. Telefonu arkadaşın yaptırmadan da kesinlikle alma.
  • 5s kasalı 5 nedir ya ikisinin zaten kasası aynı bir tek touch id var ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s kasaini 5 e takmış o anlamda ve fiyat 800 verdi hadi onu boşverin soyle ki eğer yaptirabilirsem wifiyi ona yaptırırım yani o yaptirirsa teli alayimmi

• Ben olsam almazdım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=99195897

Alet bu almayayimmi yada onun yaptırmasını söyleyeceğim

• Hiç alma satmak istediğinde satamazsın

• Gerçek olduguna emin misin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mamign M kullanıcısına yanıt
    afaedersinde bu forumda tek akilli senmisin birak kardesim bosa dememisler ucuz etin yahnisi eksi olur ona harciyacigin paraya git sorunsuz al hadi para harcamadin adam diyorki pixel fehler var hala alayimmi diyorsun suya düsmedigini nerden biliyorsun veya düzeltilemiycek bir sorunu olmadigini adam diyorki 350 lira harcayip 5s modeline benzettim 40 lira daha harcasin wlan i yaptirsin biraz daha harcayip ekrani yaptirsin acaba neden yaptirmiyor ?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godzilla34 -- 10 Kasım 2014; 10:50:31 >
  • Ewt sizde mantıklı diyorsunuz cevaplar için sağolun ben en iyisi 100-200 daha koyup sağlam cihaz alayim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.