Şimdi Ara

iPhone 5 Unlock mevzusu. (AT&T, Verizon, Factory Unlocked) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
953
Cevap
20
Favori
99.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: torrentialrun

quote:

Orijinalden alıntı: Rebound

Arkadaşlar biraz önce iphone 5 i satın aldım.

dostum tam olarak ne dedin apple store da satıcıya.

arkadaş acaba satıcıya derdini mi anlamadı. kontratsız verizon almak istiyorum demiş, satmıyoz demişler New Yorkta.

Satıcıya kontrat yapmadan ve full price ödeyerek alabilirmiyim dedim, tabi ki dedi, :-)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kafam iyice allak bullak oldu. AT&T mi Verizon mu alayım. Hangisinde tam sıkıntısız ve stabil kullanabilirim hala çözebilmiş değilim. :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ShadowSong-

Kafam iyice allak bullak oldu. AT&T mi Verizon mu alayım. Hangisinde tam sıkıntısız ve stabil kullanabilirim hala çözebilmiş değilim. :S

E hep yazdık önceki sayfalarda... Kafa karıştırcak bişey yok, gayet açık ve net yazdık.

Beyin bedava.
  • quote:

Kafam iyice allak bullak oldu. AT&T mi Verizon mu alayım. Hangisinde tam sıkıntısız ve stabil kullanabilirim hala çözebilmiş değilim. :S

Türkiyede verizon çalışıyormuş,işte önceki sayfalara göz attımda şimdi.
  • Zaten o sayfalarda yazanlar bu hale soktu kafamı. Herkes farklı bir şey iddia ediyor ve varsayımlar üzerine konuşuyor. Aldığı cihazı TR'de henüz test eden yok. Edende sms atmıyor falan diyor. Sms atan LTE çalışacak mı bilmiyor. Ortalık karışık yani..
  • quote:

Ortalık karışık yani..

yok, değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanity Fair -- 15 Ekim 2012; 18:19:17 >
  • quote:

Zaten o sayfalarda yazanlar bu hale soktu kafamı. Herkes farklı bir şey iddia ediyor ve varsayımlar üzerine konuşuyor. Aldığı cihazı TR'de henüz test eden yok. Edende sms atmıyor falan diyor. Sms atan LTE çalışacak mı bilmiyor. Ortalık karışık yani..

Bence turkcell,avea,vodafone tarzındaki yerler telefonları Türkiye'de satışa sunana kadar almak sakat.Çünkü bu tarz yerler riske girmeyi,müşteriyle uğraşmayı sevmez,telefonları getirirse sağlam parti ile getirir.Hani getirdikleri telefonları alma bahanesiyle sorarız artık verizon mu AT&T mi diye gbisinden.Şimdi herşeyi geçtim yazılımı geçtim boya atma falan diyorlar o sorunda var daha .

• Arkadaslar bende su an amerikadayim. Hangi telefonu almam lazim benimde kafam karisti. neyse 2 ay daha burdayim. o zamana kadar aydinlanir heralde.
    apple store da bulamadim bestbuy-a ne zaman duser bilemiyorum

• Los Angeles ta unlock almak istedigimizi soyleyince 3 ay sonraya satisa sunulacagini soylediler nasil aldi alanlar ya

• Herkes farklı farklı bişey söylüyor ama kesin şudur diyen çıkmadı anlaşılan. Arkadaşım ABD'de ve ona aldıracağım. Nerden ve ne şekilde aldırtim bi yardımcı olacak biri var mıdır? Çok acil lazım. Arkadaş yakında gelecek. Teşekkürler.
  • Benim arkadaşımda 22sine kadar gelecek New yorktan. New yorkta stok bilgisi olan var mı???
  • Kafam oyle karisti ki at&t mi verizon mu,stokta var mi parayi nasil gondericem abd ye,para gondermeye 50dolar komisyon derken gorunen o ki hevesim kursagimda kalicak 4s le devam edicem.aslinda aklimda bile yoktu 5 almak ama soyle bi elime alinca bi anda tamam bi sekilde getirtmeliyim demistim.

• Arkadaşlar bugün New York 5th Avenue Apple Store'daydım. Stokta hiç iphone 5 yok, 2 haftaya falan gelir belki kesin birşey diyemeyiz diyorlar. New York'tan iPhone 5 aldırmaya heveslenenlere duyurulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: King_Arthur

Arkadaşlar bugün New York 5th Avenue Apple Store'daydım. Stokta hiç iphone 5 yok, 2 haftaya falan gelir belki kesin birşey diyemeyiz diyorlar. New York'tan iPhone 5 aldırmaya heveslenenlere duyurulur.

Para gondermeyi dusunuyodum sabah ama anlasilan vazgecicez.

• quote:

Arkadaşlar bugün New York 5th Avenue Apple Store'daydım. Stokta hiç iphone 5 yok, 2 haftaya falan gelir belki kesin birşey diyemeyiz diyorlar. New York'tan iPhone 5 aldırmaya heveslenenlere duyurulur.

verizon da falan da mı yok ? 0 mı yani koca new yorkta iphone yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TGOD

quote:

verizon da falan da mı yok ? 0 mı yani koca new yorkta iphone yok mu

valla bu iyi haber değil new york gibi yerde yok ise tüm avrupa'da da stok sıkıntısı aynen devam ediyor demektir
  • merhabalar arkadaşım amerikadan alıyor iphonr da hanisini almalı burda çalışması için ? Verizon mu sprint mi at t mi ??? Acil söylerseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Melik

merhabalar arkadaşım amerikadan alıyor iphonr da hanisini almalı burda çalışması için ? Verizon mu sprint mi at t mi ??? Acil söylerseniz sevinirim

Öncelikli AT&T, daha sonra Verizon, full paid [649$+vergi (%6 veya 8)] olarak alacak.

Sprint almasın.

(diye düşünüyorum forumdan okuduklarım kadarıyla)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

quote:

merhabalar arkadaşım amerikadan alıyor iphonr da hanisini almalı burda çalışması için ? Verizon mu sprint mi at t mi ??? Acil söylerseniz sevinirim

Öncelikli AT&T, daha sonra Verizon, full paid [649$+vergi (%6 veya 8)] olarak alacak.

Sprint almasın.

sadece 1 kişi bunu demişti ama Verizon desteklediği şebeke sayısı (at&t cihazın desteklediği tüm frekansları da destekliyor) bakımından en ideali görünüyor bence.

Çünkü iphone 5 de CDMA telefon için GSM CDMA ayrımı kalkmış durumda. hatta çok daha fazla şebeke desteği var. Ayrıca avrupada satılan telefonlarda zaten ABD'de Verizon hatlı olarak satılan model ile aynı olacak şekilde piyasaya sürülüyor. yani Türkiyeye gelecek olan modelde Verizon olarak satılan model olacak.

o yüzden öncelik verizone olmalı bence

• quote:

Orijinalden alıntı: torrentialrun

quote:

quote:

Sprint almasın.

sadece 1 kişi bunu demişti ama Verizon desteklediği şebeke sayısı (at&t cihazın desteklediği tüm frekansları da destekliyor) bakımından en ideali görünüyor bence.

Çünkü iphone 5 de CDMA telefon için GSM CDMA ayrımı kalkmış durumda. hatta çok daha fazla şebeke desteği var. Ayrıca avrupada satılan telefonlarda zaten ABD'de Verizon hatlı olarak satılan model ile aynı olacak şekilde piyasaya sürülüyor. yani Türkiyeye gelecek olan modelde Verizon olarak satılan model olacak.

o yüzden öncelik verizone olmalı bence

Doğru söylüyor olabilirsiniz, açıklamalarınız için teşekkürler ancak bazılarının az çekme-fazla çekme soruları sonrası ben GoldPunch'ın yaptığı incelemede bir şeye dikkat ettim, aşağıda resimleri göreceksiniz:
    Beyaz olan AT&T, siyah olan Verizon'dan bir çizgi daha fazla çekiyor.
    Benim açımdan, bu kısıtlı bilgi neticesinde, Türkiye kullanımı için önemli olan budur gibime geliyor, özellikle iPhone4'ü 3G bir geliyor, bir gidiyor diye her daim Edge'de kullanmak zorunda kalan biri olarak.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: OytunB

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

Verizon'da satılanlar CDMA deniyor... CDMA ile GSM ile farkını bilen varmı? Sinyal seviyesi falan farkedermi acaba ?

LTE yani 4G için Turkcell 2015 diyor !! LTE kesinlikle baz alınmamalı bence.

Kesinlikle fark yok. İkisi de ayni cekiyor. En azindan Turkcell oyle.

Bir arkadas cdma gsm kadar cekmiyor demisti turkiye'de yani o cihazin gsm destegi 2.planda oldugundan tamamen gsm tabankli cihaz kadar cekmiyor diye soylemislerdi.Bu konuda deneyerek goren oldu mu yani ayni yerde cdma ve gsm yanyana kullanilinca gsm bazli sinyal guc ve kaliteleri nasil oluyor cunku siz farkli soylediniz simdi kafam karisti benim de.

Beyaz olan ATT, Siyah olan Verizon

iPhone 5 Unlock mevzusu. (AT&T, Verizon, Factory Unlocked)

Merhaba,

İncelemenizdeki 6, 12, 13 ve 18-19. fotograflara bakinca siyah iPhone 5'in beyaz olana gore daha az cektigini goruyorum.

Yani Beyaz olan AT&T daha fazla cekiyor gibi gordum ben. Yanlis miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 16 Ekim 2012; 16:30:39 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.