Şimdi Ara

iPhone 5 Unlock mevzusu. (AT&T, Verizon, Factory Unlocked) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
953
Cevap
20
Favori
99.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet onu bende görmüştüm ama içinde GSM ile ilgili ihtiya duyulan tüm bantlar frekanslar olduktan sonra neden az çeksinki. ayrıca telefonlar aynı yerde bile dursa birbirlerinden bile etkilenip çekiş sinyali değişiklik gösterebilir. bir de belki o foto çekildiğinde öyle denk gelmişte olabilir. çekim konusu araştırılıp bir sonuca varmak lazım ama.
  • Arkadaşlar iki üç gündür fırsat bulamadım. Bugün abim eve gelince detaylı karşılaştırırım merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Arkadaşlar iki üç gündür fırsat bulamadım. Bugün abim eve gelince detaylı karşılaştırırım merak etmeyin.

Birinci ağızdan bilgi önemli, farazi konuşmanın kimseye faydası yok. Bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

quote:

Arkadaşlar iki üç gündür fırsat bulamadım. Bugün abim eve gelince detaylı karşılaştırırım merak etmeyin.

Birinci ağızdan bilgi önemli, farazi konuşmanın kimseye faydası yok. Bekliyoruz

Tamam hocam, hatta video çekeceğim.
  • ABD den alınan verizon a1429 model cihazlar gsm mi cdma mi yoksa her ikisinide çalıştırıyormu? cunku apple da 2 adet a1429 modeli görünmekte 1i gsm 1i cdma?
  • Bende arkadaşıma çıkardım parayı bakalım westernunion ile 47dolar komisyonlu. Şuan Newyork'a doğru otobüste. Ama umudumuz pek yok stok açısından.
  • arkadaşlar merhaba 25 ekimde italya'ya gidiyorum. İtalya'da ki iphone 5lerin stok ve fiyat durumlarını biliyormusunuz? unlocked olma durumu amerikadakiler gibimidir?
  • Arkadaşlar 8 dakikalık video çektim. Videoda Verizon ve ATT iPhone'ların sinyallarini kıyaslıyorum. Son noktayı koyacağım birazdan kısmetse.

1 saate video yayında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 16 Ekim 2012; 22:44:01 >
  • Bir soru da benden gelsin:
    Bir kaç ay içinde simfree iphone 5'ler amerikada piyasaya çıktıgında CDMA mi çıkacak, GSM mi? Ya da secme sansımız olacak mı...

Şimdi ki ayrım oradaki servis saglıyıcıların alt yapısından kaynaklanıyor anlıyorum. Peki servis saglayıcıdan bagımsız satış başlayınca nasıl satılacak?

Ayrıca şu aşamada yurtdısı tüm forumlarda verizon aldın deniyor...
  • at t den alınan off contract telefonların unlock işlemi işin amerikadaki att mağazasına mı gitmek gerekiyor yoksa itunes a bağlayıp restore etmek yeterli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: portnoy83

at t den alınan off contract telefonların unlock işlemi işin amerikadaki att mağazasına mı gitmek gerekiyor yoksa itunes a bağlayıp restore etmek yeterli mi?

Bu formu doldurmak yeterli.

https://www.att.com/deviceunlock/client/tr_TR/
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: portnoy83

at t den alınan off contract telefonların unlock işlemi işin amerikadaki att mağazasına mı gitmek gerekiyor yoksa itunes a bağlayıp restore etmek yeterli mi?

Bu formu doldurmak yeterli.

https://www.att.com/deviceunlock/client/tr_TR/

orada non customer varmış onu görmedim...

en iyisi direk att mağazasına gidip yaptırmak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cüzi ücret karşılığı TC de yapan telefoncular var internetten bulabilirsin.
  • SELAM ARKADASLAR NEWYORKTA YIM
    FACTORY UNLCOK TELEFON STOKLARIMDA VARDIR.
    ILGILI ARKADASAR BANA ULASSIN
    917 375 5868

TR DE KI ILGILI ARKADASLAR

536 734 02 48 NUMARA ILE ISTANBULDAKI SATICI OLAN ABIME ULASABILRISINZ

KOLAY GELSIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk.25

SELAM ARKADASLAR NEWYORKTA YIM
    FACTORY UNLCOK TELEFON STOKLARIMDA VARDIR.
    ILGILI ARKADASAR BANA ULASSIN
    917 375 5868

TR DE KI ILGILI ARKADASLAR

536 734 02 48 NUMARA ILE ISTANBULDAKI SATICI OLAN ABIME ULASABILRISINZ

KOLAY GELSIN

Demek Newyork stoklarını siz tükettiniz. :)

ama şimdi 1.260 tl lik telefona ne kadar isteyeceksiniz acaba çok merak ettim.
  • quote:

Gold ellerine sağlık kardeş. Çok güzel bi karşılaştırma olmuş.

At&t 'nin genel olarak Verizon dan daha iyi çektiği görülmüş açıkça, ama çok büyük bir fark mı, VErizon un başka getirebileceği avantajlar var mıdır? bu tartışılır.. Şu anda At&t almak daha mantıklı gibi görünüyor herhalde?

• quote:

Test için teşekürler eline sağlık; benim yorumum ikisi de alınabilir pek bir fark yok benim açımdan. Kafamızdaki soru işaretleri de uçmuş oldu böylece

• GoldPunch test için çok sağol.

farklı ortama göre farklılık gösteriyor sonuçlar. direk en iyisi şudur diyemiyoruz sanırım. çekim olarak at&t iyi gibi ama o bile açı ile alakalı olabilir :) ilerdeki LTE teknolojisinde Verizon telefonun şebeke desteği daha fazla olacağı için bulabilirsem verizon almayı düşünüyorum.

ama arkadaşım haftaya dönecek. bulamayacak gibi. ingiltereye de bir arkadaşım gidecek kasım sonunda. ama o zamana kadar da benim de pasaportun süresi bitecek. bi de pasaport bulmaya çalışacağım. ingiltereden vergi iadeli alınca da nerdeyse ABD fiyatı oluyor çünkü. 50-60 TL farkediyor sanırım.
  • Avusturyaya gidecegim bir ay sonra telefonlari simdiden internet uzerinden satin almak istiyorum Apple sitesi uzerinden.
    Gitmeden satin aldigimda telefonlari arkadasima teslim ederlermi adres olarak kalacagim evin adresini verecegim cunku.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.