Şimdi Ara

iPhone 5'te SMS sorunu (bakarsanız çok sevinirim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır kullandığım iPhone 5'imde mesaj gönderememe sorunu yaşıyorum ilk kez bu sabahtan beri. Restore yaptım, defalarca açıp kapadım, mesaj merkez numarasını resetleyip baştan yazdım ama hiçbiri sorunuma çözüm olmadı. SMS alabiliyorum ama hiçbir şekilde yollayamıyorum, çubuk tam sonuna geldiğinde error veriyor. İnternette bahsedilen tüm metodları denedim sanırım, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• Başka bir hatla denediniz mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dearstan

Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır kullandığım iPhone 5'imde mesaj gönderememe sorunu yaşıyorum ilk kez bu sabahtan beri. Restore yaptım, defalarca açıp kapadım, mesaj merkez numarasını resetleyip baştan yazdım ama hiçbiri sorunuma çözüm olmadı. SMS alabiliyorum ama hiçbir şekilde yollayamıyorum, çubuk tam sonuna geldiğinde error veriyor. İnternette bahsedilen tüm metodları denedim sanırım, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Operatör kaynaklı olabilir. Mh arayıp şansını dene.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı bu sabah basıma geldi bir sure aynı sorun oldu daha sonra deneme amaçlı iMessage kullandım sorunsuz gönderdi ondan sonrada SMS düzeldi..(4s ios7 beta3)

• Sorun hatta olabilir, başka bir hat ile denediniz mi ?

• Evde başka iphone 5 uyumlu sim olmadığı için başka hatla deneyemedim ne yazık ki :/

iMessage olayını da denedim ama işe yaramadı. :/
  • Böyle bir deneyimi olan başka biri var mı acaba? Sinirimden duvarlara tırmanıcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cihazdan kaynakli oldugunu sanmiyorum. Kullandiginiz GSM operatorunun Musteri Hizmetlerini aramanizda fayda var. Ayrica baska bir sim kart ile deneyin.

• Stabiliteymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Cihazdan kaynakli oldugunu sanmiyorum. Kullandiginiz GSM operatorunun Musteri Hizmetlerini aramanizda fayda var. Ayrica baska bir sim kart ile deneyin.

Telefon babamın adına kayıtlı olduğu için bizzat onun araması gerekiyor, son seçenek öyle yapacağım artık. Teşekkürler. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -İndependence-

Stabiliteymiş

Efendim?
  • quote:

quote:

Cihazdan kaynakli oldugunu sanmiyorum. Kullandiginiz GSM operatorunun Musteri Hizmetlerini aramanizda fayda var. Ayrica baska bir sim kart ile deneyin.

Telefon babamın adına kayıtlı olduğu için bizzat onun araması gerekiyor, son seçenek öyle yapacağım artık. Teşekkürler. :)

Onun aramasına gerek yok sen de arayabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: C.nutricula

quote:

quote:

Onun aramasına gerek yok sen de arayabilirsin

Denedim aramayı ama tc kimlik nosu falan gibi kişisel bilgileri tuşlamam gerekti, birkaç saate gelip arar diye umuyorum. Gerçi aynı sorunu yaşayan diğer insanlara tek söylenilen "format atın" olduğu için müşteri hizmetlerinden de bir umudum yok ama bakalım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.