Şimdi Ara

İphone 5 te dün başlayan sıkıntı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 21 gün önce iphone 5 aldım o gün de avea olan hattıma mecburen nano kart aldım..Bu hafta da 2 gün önce turkcell e geçtim.turkcell bayiindeki arkadaşım kartı kendi kesti.dün kartı çıkarıp başka kart takmak zorunda kaldım 7-8 kere denedim sim kart takılı değil dedi.tam oldu sim kartı gördü 2 saat kullandıktan sonra sim kart hatası dedi aynı şekilde iğneyle kartı çıkarıp taktım düzeldi.yaklaşık 10 saattir bir sorun yok.kartı takarken yuvadan kalkıyor gibi gördüm.Benim asıl korkum telefonda bir sıkıntı olması çünkü 10 dan fazla kere iğneyle kartı çıkarıp taktım.sizce sim kart yerinde arıza olsa 10 saattir bir sorun çıkarmaz mıydı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence de sim kartın kesilmesiyle alakalı. Bende ilk olarka kestirmiştim saçma bir şekilde telefon kartı görmüyordu. Sonra gidip adam gibi nano sim kart aldım sorun çıkmadı. Gidip nano sim ile değiştir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam eğer zor giriyosa makasla oturmayan kısmı çok ama çok ince bi şekilde kesersen sorun kalmaz.. bnm cihazımda da aynı şekildeydi köşelerden törpüler gibi makasla ince ince aldım sorun kalmadı. hatta mümkünse o çip olan kısmı ellemiyip sadece o plastik kısımdan da inceltebilirsin.. zaten bütün esprii o çipte...
  • iphone 4s ten 5'e geçtiğimde turkcell den orijinal nano sim aldım taktım 1 hafta sonra sabah baktım sim kart takılı değil uyarısı aldım sonra kartı çıkartıp takıyordum yada telefonu kapatıp açıyordum sorun düzeliyordu bu sorun gün geçtikçe sıklıkla tekrar etmeye başladı sonrasında vadofon'a geçtim 4 aydır böyle bir sorun olmadı

Orijinalden alıntı: E.F.S.A.N.E

21 gün önce iphone 5 aldım o gün de avea olan hattıma mecburen nano kart aldım..Bu hafta da 2 gün önce turkcell e geçtim.turkcell bayiindeki arkadaşım kartı kendi kesti.dün kartı çıkarıp başka kart takmak zorunda kaldım 7-8 kere denedim sim kart takılı değil dedi.tam oldu sim kartı gördü 2 saat kullandıktan sonra sim kart hatası dedi aynı şekilde iğneyle kartı çıkarıp taktım düzeldi.yaklaşık 10 saattir bir sorun yok.kartı takarken yuvadan kalkıyor gibi gördüm.Benim asıl korkum telefonda bir sıkıntı olması çünkü 10 dan fazla kere iğneyle kartı çıkarıp taktım.sizce sim kart yerinde arıza olsa 10 saattir bir sorun çıkarmaz mıydı ?

tcell'e geçerken neden nano simkart almadın onu anlayamadım ama sim kart kesme basit birşey. kız kardeşiminkini kestim, bozdum. kendikimi arkadaşıma kestirdim, aldı makası cart-curt kaba saba kesti, oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtttt

Kesilmiş nanolar riskli hocam nano halde satın alın

Nasıl bir riski var

quote:

Orijinalden alıntı: umtttt

Kesilmiş nanolar riskli hocam nano halde satın alın

Nasıl bir riski var

Çipi zarar görüyor , o kadar küçük kesilince ya çalışırsa oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Where " DonanımHaber " Happens
  • Hocam sorun kesinlikle kestirmeyle alakalı aynı olayı bende 4sle yaşadım gittim yedek micro sim aldım düzeldi

II. Abdülhamid
    Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi

"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."
  • Ben de geçiş yaptım iPhone kullandığımı söyledim ücretsiz yeni nano kart verdiler. Bence de kart kesiminde problem olabilir. Tekrar bayiye gidip nano kart isteyin bence.

İphone 5 te dün başlayan sıkıntı

Resimdeki üçlü çeviriciyi alıyorsunuz. Nano sim kartınızı istediğiniz her türlü telefonda kullanıyorsunuz ihtiyaç durumunda. Böylece sim kartlarınızı kesmece karpuz gibi kesmece biçmece yapmıyorsunuz.

İt, Köpek (Kangal Hariç) Arkadan Saldıracağına; Kurtlar (Bozkurt Dahil) Önden Saldırsın.
  • düzgün kesilmiş bir kart zarar vermez düzgünce çalışır eğer kesimde bir hata varsa cihazınızda zarar bundan ötürü hasar almaz. kartın kenarları çok sivriyse tırnak törpüsüyle çok hafif yumuşaklık verin ama düzeleceğini pek sanmıyorum.

21 gün önce iphone 5 aldım o gün de avea olan hattıma mecburen nano kart aldım..Bu hafta da 2 gün önce turkcell e geçtim.turkcell bayiindeki arkadaşım kartı kendi kesti.dün kartı çıkarıp başka kart takmak zorunda kaldım 7-8 kere denedim sim kart takılı değil dedi.tam oldu sim kartı gördü 2 saat kullandıktan sonra sim kart hatası dedi aynı şekilde iğneyle kartı çıkarıp taktım düzeldi.yaklaşık 10 saattir bir sorun yok.kartı takarken yuvadan kalkıyor gibi gördüm.Benim asıl korkum telefonda bir sıkıntı olması çünkü 10 dan fazla kere iğneyle kartı çıkarıp taktım.sizce sim kart yerinde arıza olsa 10 saattir bir sorun çıkarmaz mıydı ?

nano halde satın alın kesilen hat nano simden daha kalın ve buda giriş yerini bozabiliyor çok riskli bence siz hemen nano alın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.