Şimdi Ara

iphone 5 şarj girişi degişimi resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iphone 5 şarj sorunlu cihazı charge port degişimini gösteriyim dedim

Çok pm gelince malesef gerek duydum

Kulaklık,şarj,microfon tümleşik bir flex cable üzerinde yapışıktır

bu flex üzerinde hoporlor bulunmaktadır ayrı olarak akımı ses iletimini gene charge port üzerinden almaktadır

Yinede söylemekte fayda var cihaz üzerinde

Ekrana baglı 3 adet flex kablo ana karta baglı 2. Ve şarj portunu kaldırırken bir vidayı sökmeyi unutur veya asırı zorlarsanız kopar veya uclarındakş cıt cıt lar kırılırsa işiniz var demektir Bunları sökerken cok dikkatli nazik acele etmeden yavas ve dikkatli olmanız lazım

Elimde tuttugum parca şarj almada sıkıntı veya kınusurken sesınız karsı tarafa gitmede sıkıntı varsa veya kulaklık takınca temazsızlık veya ses alamıyorsanız

Bu parcayı degişmeniz lazım

Amazon ebay da bu parca 3-5$ çin klonu

Orjinal yoktur sadece apple yetkili servislerde bulunur hiçbir sebeb ile dışarı kişi ve kurum servislere parca vermezler

Ben orjinal parca kullanıyorum diyen kişi cihazınızdaki batarya ekran dahil

Ne varsa degiştirler

Ben bilirim servisleri sirkecide artin ustanın yanında yetiştim bilen bilir 100 tl den aşşa acmazlar iphone nu siz anlatırken o anlıyor sizden önce sorunu

Ancak iş bu elbet aile dukkan ev kirası faturalar vs ama genede abartıyorlar

Anlamıyorsanız tanıdıgınız ahbab mahalle dostunuzdaki insanları tercih edin

Komple orjinal parcalar gitmesin i

Bana sorsanız en güzeli apple servisinden şalmayın

Kendiniz yapacaksanız çok çok dikkatli Olmanız lazım bant kalınlıgında flex kablo cok hasas olmanız lazım kasayı acarken

Ekranı tutan ve ana bordda flex kablolar mevcut charge portu kaldırırken gene dikkat edin

Hadi kolay gelsin

Resimler
     iphone 5 şarj girişi degişimi resimli iphone 5 şarj girişi degişimi resimli
     iphone 5 şarj girişi degişimi resimli iphone 5 şarj girişi degişimi resimli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.M.C -- 6 Nisan 2014; 16:33:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.