Şimdi Ara

İphone 5 power tuşu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benm telefonun üst tuş bir gece durduk yere basmamaya başladı. Gece yatarken çalışıyordu bi sıkıntısı yoktu. Şarja taktım komidinin üstüne koydum uyudum. Sabah kalktığımda çalışmıyordu. Cihaz düşmemişti yada başka bişey olmamıştı bıraktığım gibi duruyordu. Zaten etrafında silikon kılıf var. Niye böyle oldu anlamadım tuş bazen zorlayınca çalışıyor ama %95 çalışmıyor. Cihaz turkcellden alınma geçen sene aralıkta aldım.

Garantiye mi götüreyim ? Yada başka çözüm yolu nedir?

Bu soruyu sordum çünkü geçen başka bi forumda bi arkadaş ip5ini aynı sorundan garantiye yollamış. 1800tl fiyat çekmişler. Şimdi tırsıyorum biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle bir dünya yok.

Götürün garantiye yapsınlar ya da değiştirsinler.

iPhone 5'lerdeki kronik problemdir power tuşu bozukluğu.
  • Onur__ kullanıcısına yanıt
    Hocam bende kutu falan var içinde fatura var tamamen kutu içeriği var yani. Elazığdan aldım cihazı şimdi marmaristeyim. Acaba burdaki turkcelle götürsem cihazın garantili olduğunu anlayabilir mi faturadan yada sistemlerinden ?

• Benimkide aynı şekilde bozuldu izmirde 150 tl istıyorlar orjinaliyle değiştirmek için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tnltmr T kullanıcısına yanıt
    Marmaristede 150 tl dedi bi telefoncu ama hem garantisi gidiyor hemde para alıyor. O ne ayak ya ?

• Aynı sorundan bende verdim cihazı garantiye. Tim'den almıştım. Ne kutu ne fatura hic bir sey sormadılar. Sim kartı çıkardım verdim telefonu. Ardından isim ve telefon numaramı aldi ve işlem tamam dedi. Yaklaşık 2 hafta sonra geldi cihazım. Tamir etmislerdi su an icin herhangi bir sıkıntı yok. 2 ay oldu garantiden geleli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zbetk -- 29 Kasım 2013; 17:52:27 >
  • zbetk kullanıcısına yanıt
    Peki size idare etmeniz için bi telefon vermediler mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 Ses Tuşları
    15 yıl önce açıldı
    iPhone 7 plus şarj sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayır herhangi bir cihaz vermediler. Açıkcası boyle bir talebim de olmadı. Arkadaşımın boşta bir 4S i vardı gerek duymadım.

Boyle bir servisleri var mı peki ? Eğer istemiş olsaydım verirler miydi ?

• zbetk kullanıcısına yanıt
    Normalde vermeleri lazım. Bazıları veriyormuş bazıları vermiyomuş. Ben talep edecem bakalım ne diyecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: typersin25

Normalde vermeleri lazım. Bazıları veriyormuş bazıları vermiyomuş. Ben talep edecem bakalım ne diyecekler

öyle bir durum yok 20 gün üzeri sürerse tamir bu durumda veriliyor
  • Telefon verme zorunluluğu yok arkadaşın dediği gibi. Zaten verselerde nano simi olan bir cihaz vermeleri gerekiyor kullanabilmeniz için ki bu da 5 veya 5s oluyor. İyice düşük ihtimal.

Kutu fatura vs gerek yok gerekli cevabı vermiş zaten arkadaşlar

• Türkcell'den aldım demişsiniz.
    Ben de geçen sene Aralık'ta Türkcell'den almıştım. Benim ki Genpa garantiliydi, sizinkinin garanti sağlayıcısı kim bilmiyorum.

Ancak bir kaç hafta önce bende benzer sıkıntıyı yaşadım, geçen hafta Etiler'deki Genpa servisine götürdüm, 2 gün sonra internetten baktığımda değişim yapılacağını okudum.
    Gerçi baya bekleticekler sanırım ama en azından sıfır bir cihaz geçecek elime.

Garantiniz Genpa'dan ise kargo ile de gönderim yapabilirsiniz.

Selamlar.
  • Merhaba arkadaşlar,

Benimde İngiltere'den alınma iPhone 5'im var, 1 senelik uluslararası garantisi dolmuş durumda.

Bende neredeyse aldığımdan beri Açma/Kapama tuşu çalışmaz halde kullanıyorum. (Assistive Touch işimi görüyor diye).

Resmi Apple Mağazası açıldığında bu konuda şikayetçi olsam bana destek verirler mi?

Teşekkürler,
  • Direk genpaya yollayayım o zaman daha iyi olabilir. Çünkü bi adama aynı sorundan 1800tl fiyat çekmişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: morykante

Merhaba arkadaşlar,

Benimde İngiltere'den alınma iPhone 5'im var, 1 senelik uluslararası garantisi dolmuş durumda.

Bende neredeyse aldığımdan beri Açma/Kapama tuşu çalışmaz halde kullanıyorum. (Assistive Touch işimi görüyor diye).

Resmi Apple Mağazası açıldığında bu konuda şikayetçi olsam bana destek verirler mi?

Teşekkürler,

hayır
  • morykante M kullanıcısına yanıt
    arkadaşımın iphone 5 inde de aynı sorun oldu. fransa dan almıştı cihazı. apple la iletişime geçip garanti süresi çok az kalmaına rağmen süreyi uzatılar ve arkadaşım almaya da bir apple store dan yeni cihazını aldı.

apple la iletişme geçmen gerek mutlaka. hatalı üretim var o tuşlarda.
  • m_hatip M kullanıcısına yanıt
    Yeni apple online sitesi üzerinden türkçe iletişime geçebilir miyim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • typersin25 T kullanıcısına yanıt
    sitedeki destek telefonunu arayabilirsin veya destek sitesinden seni aramaları için randevu alabilirsin. sadece mesai saatlerinde çalışırlar. derdini anlat yardımcı olurlar inş.
  • m_hatip M kullanıcısına yanıt
    Peki hocam çok sağolun

• İstanbul da önereceğiniz teknik servis var mıdır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.