Şimdi Ara

iPhone 5 orijinal ekran ile replika ekran ayırt edilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 5 ekranım tam 3 defa kırıldı her seferinde replika ile değiştirmek zorunda kaldım ve randıman alamadım. En sonunda çıkma orjinal ekran aldım. Sorum şu aldığım ekranın orjinal çıkma ya da replika olduğunu Nasıl anlayabilirim ?
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ekranı takmadan yada taktırmadan önce içerisindeki seri numarasından kontrol ederek anlayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlicanNalbat -- 12 Şubat 2016; 15:30:04 >
  • Ne yazması gerekiyor seri numarasında hocam ?

• En basitinden tecrubeli biri olarak soyluyorum orjinal ekranin beyas tonu her zaman biraz sariya kacik olur replikalar ise daha bi mavimsi beyaz

• en basiti apple store harici takilan tum ekranlar replikadir,

• quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

en basiti apple store harici takilan tum ekranlar replikadir,

• quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

en basiti apple store harici takilan tum ekranlar replikadir,

Ne alakası var? Çok dükkan var direk perte çıkmış telefonları toplayıp çalışan parçalarını satarak para kazanan. Gayet te dışarıdan da orjinal ama 2. el çıkma ekran bulunabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orjinal ekran taktığını sanmıyorum. Orjinal ekran ancak başka telefondan alıp takması lazım.

Onun dışında piyasada zaten telefonculardaki tüm ekranlar çin malı. Lcd si orjinal oluyor hepsinin fakat camı replika. Siz bir ekran kırıyosanız ve dokunmatik ekran çalışıyorsa halen, bunu telefoncu alıp ekranı digitizer+cam değiştirip veriyor sizin kırık ekranıda çin e gönderiyor onlarda lcd sini alıp , replika cama takıyor. Sonuçta lcd orjinal , camı çakma oluyor.

Ekran orjinalmi kontrol etmek istersenizde içini açıp ekranda logo varmı bakmalısınız. Logo varsa orjinal değildir.

Not: Amerikada telefoncuydum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam telefonu masaya koyup carprazdan bakin eger ekran pembelesiyorsa bakarken yada normal bakistaki renkten farkli bir renk agir basiyorsa farkli acilarda Net Cakmadir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cam onarımı yaptırmayında iphonede paranız 2 kere çöp olmasın yan sanayi olun ama onrım olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukgltkn

Hocam telefonu masaya koyup carprazdan bakin eger ekran pembelesiyorsa bakarken yada normal bakistaki renkten farkli bir renk agir basiyorsa farkli acilarda Net Cakmadir

yanlış bilgi vermeyin.Kaç sene önceki iphone 5 imin ekranına çaprazdan bakınca pembeleşiyordu. vatanbilgisayar çakma ekranlı iphone 5 mi satmış oldu bana yani ?
  • işinizi görüyor ve uygun fiyatada yaptırmış iseniz fazla takılmayın bu konuya
  • Ekranı aldım iPhone 5 kullanan birisi rahatlıkla anlayabilir herkese teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.