Şimdi Ara

İphone 5 Mavi Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar iphone 5 beyaz 32 gb var telefonu yurtdışından aldım yaklaşık olarak 4-5 aydır kullanıyorum belkide daha fazla oldu son zamanlarda iphone da mavi bir ekran çıkıyor iphone ya kitleniyor yada reset atıyor. Önceden bir defa yapmıştı son zamanlarda sık sık yapmaya başladı en son çare olarak iphone tamamen sildim acaba programlardanmı yapıyor diye ama nafile yine yapıyor ama o kadar çok sık yapmıyor ama arasıra yapıyor yinede şimdi ben telefonu yurt dışı aldığım için bunu nasıl yaptırabilirim yada herhangi bir çözümü olan varmı arkadaşlar.

• göreceli bir durum ekran soketleri yerinden oynamış olabilir yada büyük bir problemde olabilir detaylıca bakılması gerek
  • Aldığın yere gönderebilir sin

Bayii açılınca aynı kıtadan aldıysan yaptırırsn

Yada resmi bir yer dışında telefoncuyada götüreblrsn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafta sonuna telefon lazım ama kafam iyice attı hafta sonu memlekete gidicem dönünce sökmeyi denicem bakalım söküp slotlarını bi kontrol ediyim birde bunun reset falan tuşu bi şeyi varmı sökmüşken onuda denicem ya olucak yada çöp Allah ne verdiyse artık
  • Windows mu kurdunuz telefona ?
    Şaka bi yana restore denediniz mi ?
  • Evet hemde kaç defa ama dikkatimi çeken bir durum oldu mesala dün akşam araçta giderken arkadaş ile konuşurkende aynı durum oldu arkadaş ile konuşmaya devam ettiğim halde ekranda çizgiler oluştu ama konuşmamda bi kesilme olmadı normal olarak kullanmaya devam ettim büyük bi ihtimal ya ekranda da bi sorun var yada slotlarda bir oynama olmuş
  • olabılır başka bir durumda sıstem arıza verır dı benım bıldıım bu durumlarda pasporta felan kayıt durumları ollmuyormuydu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 8 Ekran Hatası?
    6 yıl önce açıldı
    iPad Air 2 Ekran Renk Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncayeren

Evet hemde kaç defa ama dikkatimi çeken bir durum oldu mesala dün akşam araçta giderken arkadaş ile konuşurkende aynı durum oldu arkadaş ile konuşmaya devam ettiğim halde ekranda çizgiler oluştu ama konuşmamda bi kesilme olmadı normal olarak kullanmaya devam ettim büyük bi ihtimal ya ekranda da bi sorun var yada slotlarda bir oynama olmuş

problemi çözdünüz mü? bende de aynı problem oldu, mesajınıza rastladım. ekran çizgi çizgi mavi oluyor, sonra tamemen kararıyor. ama gelen aramalarda telefon çalıyor. sanıyorum problem ekranda. sizi nasıl çözdünüz?
  • Hocam Sorunun çözümü bende çok basit oldu telefonu satınca sorun ortadan kalktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncayeren

Hocam Sorunun çözümü bende çok basit oldu telefonu satınca sorun ortadan kalktı

haha iyi yöntem :Daynı sorun bende de var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.