Şimdi Ara

Iphone 5 masraf yapmaya deger mi sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazi gecen sene bi arkadasimdan 650 liraya almistim fakat ekrani kirdim yaptirdim tekrar kirildi ama kasada kotu durumda birde kamerada arizali simdi internetten 200 tl gibi bir fiyata anakart arizali veya icloudlu cihazlar var kamera kasa saglam bir tane alip anakartimi arizali veya icloudlu cihaza takip kullanmayi dusunuyorum deger mi sizce 1 sene daha kullanmayi dusunuyorum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapabilecekseniz becerebilirim diyosaniz yapin ama elime gozume bulastiririm derseniz hic bulasmayin derim ben

• YoungScientist kullanıcısına yanıt
    Ekrani kendim degistirmistim suan safece anakarto takmam yeterli olucak anakarti sokup takmak zor bir olay mi ? Video izledim yapilabilir aslinda

• Fazla zorlamadan dene istersen
    Eğer yapamayacak gibiysen yardımcı oluruz

• İşçilik konusunda kendine güveniyorsan gayet mantıklı bir çözüm bence. Ama işçiliğini beceremezsen kendi telefonunu da çöp edersin, yedek parçayı da..
  • OsbourneReynolds kullanıcısına yanıt
    Bugun demek icin anakarti soktum taktim problem yok ama alcagim cihazda sorun olmaz degil mi sonucta kendi anakartim ?

• Kasa ne denli kötü durumda? Olmadı ince bir kılıfla da kullanabilirsin. Açıkçası Notre Damne Kamburuna dönmemişse kendi kasasından şaşma derim. İnternetten alacağın kasa da orjinal olabilir ama kendi kasası varken ve Gargamelden az halliceyse bile bence gerek yok.

İlla yapacağım diyorsan da nazikçe deneyebilirsin. Baktın olmuyor, bir telefoncuya 20-30 TL'ye yaptırtabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 8 Kasım 2015; 18:11:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MuratbanK kullanıcısına yanıt
    Cerceve boya atmasi ezik dolu tuslarda problem var kamerasi odaklamiyor bugun anakart soktum cikardim o konuda problem yok

• Silentcrash kullanıcısına yanıt
    Sorun çıkmaz. Ama parça olarak kullandığınız cihazı kendi cihazınızla aynı bölgeden olsun. Yani Avrupa cihazı kullanıyorsanız parça niyetine kullandığınız cihaz da Avrupa çıkışlı olmalı. Avrupa cihazına Amerika çıkışlı cihaz parçaları takmaya çalışmayın, uymayabilir.
  • OsbourneReynolds kullanıcısına yanıt
    Benimki amerika cikisli bulmam zor olur kafam karisti simdi ? Ne gibi farklilik olabilir ki ?

• Amerika ve Avrupa cihazlarının iç yapısı benzer olsa da önemli farklılıklar var diye duymuştum. Hatta forumda bir arkadaş vardı. Cihazını telefoncunun rezil edip geri vermesinden şikayet ediyordu. Sonradan anlaşıldı ki cihaz Amerika çıkışlıymış ve telefoncu aradaki farkı bilmediğinden kullanılmaz hale getirmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.