Şimdi Ara

iPhone 5, konuşurken ses bozulma/robotlaşma (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
5
Favori
35.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yirmisekizelliüc

quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

quote:

Arkadaşlar başlığı gördüm yazayım dedim...
    bende 5 aldıktan iki hafta sonra benzer sorunlar yaşadım...konuşrken sesim yanki yapıp bana geri geliyordu,karşı tarafın sesini alamıyordum,bazen kesik kesik geliyordu,bide dediginiz gibi robotlaşma gibi bir ses tonu vardı...sürekli yapmıyordu bazen yapıyordu,şebekyle ilgili olabilir diye düşündüm ama şebekenin ful çektği yerdede aynı sorunu verince teli DEĞİŞİM talebiyle geri yolladım ve değişimi aldım...zor oldu sancılı oldu biraz ama aldım ;)

aynı osrunu yaşayan arkadaşlar hiç düşünmeden yollasın değişim talebiyle,gerçi ilk etapta diyeceklerki bir sorun yok testi başarıyla gecti ama kabul etmeyin geniş çaplı bir terste sokulmasını talep edin ve sonunda müşteri memnuniyeti için değişim yaptık diyorlar ;)

Hangi teknik serviste değişim yaptırdınız.

erzurum genpa

Sağolasın dostum yarın İnşallah bende garantiye vericem umarım değişim çıkar. Sırf garanti yüzünden yurtdışı cihaz almadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wilshire

quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

quote:

quote:

quote:

bende 5 aldıktan iki hafta sonra benzer sorunlar yaşadım...konuşrken sesim yanki yapıp bana geri geliyordu,karşı tarafın sesini alamıyordum,bazen kesik kesik geliyordu,bide dediginiz gibi robotlaşma gibi bir ses tonu vardı...sürekli yapmıyordu bazen yapıyordu,şebekyle ilgili olabilir diye düşündüm ama şebekenin ful çektği yerdede aynı sorunu verince teli DEĞİŞİM talebiyle geri yolladım ve değişimi aldım...zor oldu sancılı oldu biraz ama aldım ;)

aynı osrunu yaşayan arkadaşlar hiç düşünmeden yollasın değişim talebiyle,gerçi ilk etapta diyeceklerki bir sorun yok testi başarıyla gecti ama kabul etmeyin geniş çaplı bir terste sokulmasını talep edin ve sonunda müşteri memnuniyeti için değişim yaptık diyorlar ;)

telefon yurt dısıysa ne yapcaz :)

Hangi model cihaziniz? Ben verizondan almistim dun, bugun geri iade ettim.daha dogrusu apple support sayfasindako cogunlukla verizon kullanicilarinin sikayetlerini gormek rahatsiz etti.sabaha kadar dun farkli sekillerde denedim,ses o kadar az ki,sIklikla karsimdakini tekrar yaptiriyordum.hatta ciddi ciddi 4S e donucem dedim fakat bugun bazi "factory unlocked 1428" model kullananlarun bir kismi boyle bisey yasanmadigini yazmislar ne yapsam bilemedim..

A1428 taylanddan almıstım,bıkaç defa ses tankılanması yaşadım

Konusma esnasinda karsi tarafin sesini az duyma,duymada zorlanma,ses ayari en sonda olmasina ragmen sesin az gelmesi(4s e gore bariz bir farklilikla) gibi birsey yasadiniz mi peki?

aksine 4s den daha fazla gelıyor ses,ben bıkaç defa arama yaptım karsı taraf actıgı halde sesım gıtmedı ve ben kendı sesımı dırek kulaklıktan duydum ,etrafdakı sesler kulaklıktan gelıyordu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

quote:

Hangi teknik serviste değişim yaptırdınız.

erzurum genpa

Dostum cihazın değişimi kaç gün sürdü. Çok fazla beklettilermi acaba.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

telefon yurt dısıysa ne yapcaz :)

Hangi model cihaziniz? Ben verizondan almistim dun, bugun geri iade ettim.daha dogrusu apple support sayfasindako cogunlukla verizon kullanicilarinin sikayetlerini gormek rahatsiz etti.sabaha kadar dun farkli sekillerde denedim,ses o kadar az ki,sIklikla karsimdakini tekrar yaptiriyordum.hatta ciddi ciddi 4S e donucem dedim fakat bugun bazi "factory unlocked 1428" model kullananlarun bir kismi boyle bisey yasanmadigini yazmislar ne yapsam bilemedim..

A1428 taylanddan almıstım,bıkaç defa ses tankılanması yaşadım

Konusma esnasinda karsi tarafin sesini az duyma,duymada zorlanma,ses ayari en sonda olmasina ragmen sesin az gelmesi(4s e gore bariz bir farklilikla) gibi birsey yasadiniz mi peki?

aksine 4s den daha fazla gelıyor ses,ben bıkaç defa arama yaptım karsı taraf actıgı halde sesım gıtmedı ve ben kendı sesımı dırek kulaklıktan duydum ,etrafdakı sesler kulaklıktan gelıyordu.

Evet kesinlikle 4S den daha net daha iyi ses geliyor.apple support sayfasindaki sikayetleri okudukca kafam hayli karisti.ve apple store larda genius bar in bu sikayetlerle ilgili hardware sorunu dedikleri yaziliyor.yani bi yerde apple bu hatasini kabul etmis seklinde basliklar var..telefon en onemli ozelligininde sikinti yasatiyor.

• Aynı ses digitalleşme problemi bende de var. Bazı konuşmalarda anlaşılmayacak kadar kötü geliyor ses. İphone5 2 haftalık. Sim kart yeniledim. Tekrar format atıp yükledim , 3 gün sonra gene başladı. Aldığım bayii hatlardan vb dese de çok inandırıcı değil. Direk servise geri göndereceğim gibi görünüyor. O kadar para veriyorsun, yenisini versinler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu robotlaşma olayını çözene ölene dek dua ederim. Bezdim bezdim.....
  • banada kafayı sıyırtacaklar yaaa telofonu değiştim yeni tel aldım bundada aynı sorunu vermeye başladı allah belasını versin ya yazıklar olsun insanı çileden çıkarır bunlar napcam bilmiyorum yaa ikidir aynı şey başıma geliyo ne yapacagımı anlamadım...offffff
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeliTeknik

Bu telefonun sesi gerçekten enteresan çıkıyor. Özellikle 2 adet iPhone 5 arasında ise görüşme, ses sanki Viber' dan konuşuyor gibi geliyor. Deneyen arkadaşlar varsa hak vereceklerdir bana.

kesinliklee doğru kardeş başka bir ıphone5 le konuşrken ses çok tuhaf geliyor dedigin gibi...
  • 3g i kapatınca duzeldi gibi

• Arkadaslar 6.1.3 e guncelledim sanırım bu sorunu cosmusler bı sorunla karsılaşmadım tabi kesin demek için biraz daha denemek gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: blade_omen

Benimde arkadaşımda yankılanma sorunu oluyordu 1 hafta önce.
    ikimizde de turkcell hatlı iphone 5 var ve hd voice teknolojisi olduğu için diğer telefonlara göre bariz bir şekilde daha net ve yüksek ses geliyor.
    dolayısıyla arkadaşımla konuşurken sonuna kadar açık olan sesi yandan (-) tuşuna basarak kısmasını istedim ve yankılanma olayı gitti.
    ses çok yüksek olduğu için büyük ihtimalle hoparlörden çıkıp tekrar mikrofona gidiyor ve yankılanmaya sebep olabiliyor. bilginize...

Merhaba,kardeş bu ses yankılana olayını çözdünüzmü?bende ip 4 var.karşımda ki kişi konuşmalarının tekrar edildiğini söylüyor.nasıl çözülecek bu sorun.ios 6.1.3 yüklü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aypc -- 27 Mart 2013; 20:41:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feylezof77

Arkadaslar 6.1.3 e guncelledim sanırım bu sorunu cosmusler bı sorunla karsılaşmadım tabi kesin demek için biraz daha denemek gerekir

Bende 6.1.3 yükledim hala aynı.karşımdaki kişi şikayetçi bende.benim ip 4 de konuşmalarım,karşıdakine çok güzel gidiyor.benim sorun farklı.karşımdaki kişi desinin tekrar ettiğini söylüyor.

• Kısa sürelerle ses kesilmesi sorunu yaşayan var mı? 2-3 saniyelik falan

• Arkadaşlar selamlar, benim telefonumda da seste robotlasma sıkıntısı vardı, Gen-pa bursa servisine götürdüm, yenisi ile değiştirdiler bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tellabs -- 9 Nisan 2013; 17:16:33 >
  • Aynı sorun yurtiçi garantili iphone5 imdede vardı arkadaşlar, ancak bende işin ilginç tarafı son 10 gündür olmaya başladı, karşıdaki biriyle konuşurken t.cell, voda, ave, sabit fark etmeksizin benim sesim karşıdakine giderken karşıda konuştupum kişinin sesi bana cızırtılı/robotik geliyordu örneğin 1 dakikalık konuşmada ilk 5 sn güzel sonra 20 sn cızırtı sonra 10 sn çok net ve tekrar cızırtı vardı, inanın konuşamıyordum ki 1 ay önce arkadaşla 40 dk konuştuğumu hatırlarım...

Tam makinayı garantiyemi yollayayım
    T.cell' e gidip nanoyumu değişeyim,
    İstemesemde satıp S3 mü alayım derken...

Yukarda konuda Zisa kardeş saolsun problemi çözdüm kalıcımı geçicimi bilmem ama artık net konuşuyorum...

ÇÖZÜM: Ayarlar- Genel - Erişebilirlik - (İşitme) - Mono Ses açık olacak

Umarım apple yakın zamanda güncelleme çıkararır saygılar...

• Biz boşa demiyoruz nokia dan başkası yalan diye ,ip5 e 2000 lira para ver ama daha adam akıllı telefon görüşmesi bile yapama

• 2 iPhone 5 Arasında olmuyor. Ondan eminim arkadaşlar. Mesela eşimle konuşurken ikimizde çıldırıyoruz ses bildiğin robotumsuı oluyor. Ama farklı bir iPhone 5'i olan arkadaşımla gayet normal konuşuyoruz. İlginç.
  • aynı problem bende de var robotlaşma kesilme sesin geç gitmesi fakat telefonu hear n aid modunu açtım sadece monoya falan almadım bir problem kalmadı şimdiye kadar bakalım ne olcak anladığım kadarıyla değiştirmek te bir işe yaramıyo yukarıda arkadaş değiştirmiş yine aynı keza apple forumlarında bir çok tel değiştirenler yine aynı konudan muzdarip

genpa ya götürdüm bütün iphonelarda var diye geri yolladılar beni gülmeye başladım tabi sinirlerim bozuldu dedim ki " hanımefendi bakın bu bir cep telefonu bu cihazın ana özelliği kablosuz telefon iletişimi sağlaması ve ben bunu doğru düzgün gerçekleştiremiyorum" bize apple dan böyle birşey söylenmedi dedi tamam dedim çıktım

apple storeun açılmasını bekliyorum ...
  • Yurt dışından iPhone 5 gonderdi kardeşim, jelatinizi ben actim ve üst kisminda küçük bir çizik vardi. Neyse dedim kullanmaya başlandım ve güncelleme yaptiktan sonra şarja taktim. Sabah kalktığımda hoperlorden ses gelmedıgını fark ettim:( yazilimsal mi yoksa donanimsal mi? Bu arada ses bazen geliyo bazen gidiyor. Katar'dan alinma tel, 1 yıl vodafone garantisi var. Yurt disina gondermelimiyim lütfen yardim

• Bu robotlaşma olayına çözüm yokmudur Allah aşkına .....
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.