Şimdi Ara

iPhone 5 Kilit Tuşu Problemi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
11
Favori
58.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: semsialtunbas

quote:

Orijinalden alıntı: diffriend

quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Orijinalden alıntı: diffriend

quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Ayrıca benim bildigim Avrupa birliği tek ülke gibi kabul ediliyor yani Hollanda dan aldığınız iPhone u italyada apple Store a getirebiliyorsun ama ABD den aldığını Hong Kong a getiremiyorsun.

Yaniliyorsunuz, kesin olarak Apple Retail Store olan her ulkede garantisinin oldugunu soyleyebilirim. Avrupa Birligi gibi bir kural da yok. Amerika'dan aldiginiz bir urunu ister Almanya'da isterseniz Hong Kong'da degistirebilirsiniz. Eger boyle bir bahaneyi one surerek degisimi gerceklestirmezlerse bana store'un telefon numarasini, adinizi soyadinizi ve rezervasyon numaranizi PM atabilirsiniz. Ertesi gun magduriyetinizle ilgili hediyenizi alip degisiminizi yaparsiniz.

Bana mailinizi pm atarsanız sevinirim.

Attim acil bir durumda bana ulasabilirsiniz. imessage adresim de ayni.

merhabalar, bende amerikadan aldığım cihazı almanyadan değiştiricem yarın gidiyorum, bana da bi pm atabilir misiniz iletişim bilgilerinizi herhangi bi sorun yardımcı olabilir misiniz

Merhaba,
    Yeni gordum mesajinizi. PM atiyorum.

• yixit Y kullanıcısına yanıt
    yixit meraba, son durum nedir günceller misin acaba?
  • telefonumu aralık ayında turkcellden almıştım, tuşa tam basamıyorum sanıyorudum, tesadüf bi baktım ki bir sürü şikayetçi var, aradım aldığım yeri bize getirin genpaya yolluyoruz en geç 21 iş günü içerisinde tamir edilemezse yenisi verilir, sizden kaynaklıysa ücreti bildirilir dedi, acaba apple store açılmasını mı bekliyim bazıları gibi yoksa göndereyim mi, ücretsiz de olsa tamirin bi sıkıntısı olur mu acaba ilerde, lütfen acil cevap bekliyoorum çünkü bunun için 300 km yol yapıcam, ayrıca servise gönderenler sonuçları tam olarak paylaşırsa sevinirim, hepinize iyi günler
  • Aynı sorun bendede var cihazım laptopun altında kalmıştı fanın aşırı ısısı sonucu kilit tuşu zor basıyor. Cihaz yurtdışı A149 model siyah neler yapabilirim ?
  • Bende bugün farkkettim kilit tuşunun sağ tarafının görev yapmadığını.Cihazda gürcistan apple storedan alınmıştı.forumda okuduğum kadarıyla başka bir yerdeki apple store mağazasın da değişim yapabiliyorlarmış.daha 2 aylık garantisi hazır devam ederken türkiyedeki servislere veremem telefonumu.Bildiğim kadarıylada distribütör firmalar haricinde servis de yok varsa bile ne derece güvenilir ? Bu durumda almanyadaki akrabalarıma iş düşüyor değişim durumunun kesinliğine göre cihazı gönderebilirm

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_307

Bende bugün farkkettim kilit tuşunun sağ tarafının görev yapmadığını.Cihazda gürcistan apple storedan alınmıştı.forumda okuduğum kadarıyla başka bir yerdeki apple store mağazasın da değişim yapabiliyorlarmış.daha 2 aylık garantisi hazır devam ederken türkiyedeki servislere veremem telefonumu.Bildiğim kadarıylada distribütör firmalar haricinde servis de yok varsa bile ne derece güvenilir ? Bu durumda almanyadaki akrabalarıma iş düşüyor değişim durumunun kesinliğine göre cihazı gönderebilirm

Turkiyede acilacak apple store da olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah iphoneumda sadece sol taraf işliyor ancak arkadaşımın beyaz iphoneunun kilit tuşu tamamen iptaldi aylardır assistive touch kullanıyordu. Neyse biraz önce yaptım düzeldi :)

Tamamen tuşu çalışmayanlar için
    Çözüm: Zaten çalışmıyor daha ne kadar kötü olabilir ki diyerek bastıra bastıra iyice deneyin ta ki çalışana kadar. Sadece sol taraf çalışıyor şuan hiç yoktan iyidir. Saygılar.

Not: Sorumluluk kabul etmiyorum :)

• ARKADAŞLAR 1 HAFTA ONCE BENİMDE ALMANYADAN ALDİGİM İPHONE 5 UST TUSUM BOZULDU TANİDİK BİR KİSİYE YAPTİRDİM UCRET 150 YTL SİMDİ ESKİSİNDEN DAHA İYİ BİR SEKİLDE KULLANİYORUM. TELEFONUNUZU HERYERDE YAPTİRMAYİN VE BOZULAN PARCASİNİ MUTLAKA GERİ İSTEYİN. AYNİ PROBLEMİ YASAYAN ARKADASLARA BU KONUDA YARDİMCİ OLABİLİRİM..
    0531 325 93 52

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhntrci

ARKADAŞLAR 1 HAFTA ONCE BENİMDE ALMANYADAN ALDİGİM İPHONE 5 UST TUSUM BOZULDU TANİDİK BİR KİSİYE YAPTİRDİM UCRET 150 YTL SİMDİ ESKİSİNDEN DAHA İYİ BİR SEKİLDE KULLANİYORUM. TELEFONUNUZU HERYERDE YAPTİRMAYİN VE BOZULAN PARCASİNİ MUTLAKA GERİ İSTEYİN. AYNİ PROBLEMİ YASAYAN ARKADASLARA BU KONUDA YARDİMCİ OLABİLİRİM..
    0531 325 93 52

150 tl sadece üst tuş tamiri için biraz fazla değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara icinde temiz bir sekilde yaptirabilecegim ucrette abartmayacak biyer ariyorum

• Selamlar,

Almanyadan alınmış A1429 modelindeki telefonumda aynı sorun var. 20 kasım'a kadar değiştirmem gerekiyor. Yurtdışına çıkardım ya da çevremde hep yurtdışına gidecek birileri olurdu ama şu an maalesef sayı çok az. Bir arkadaşım bayramda letonya ve finlandiyada olacak. Acaba i5'i bu ülkelerde garanti kapsamında değiştirirler mi? Yoksa sadece Apple retail store olan bir yere mi gitmemiz gerekiyor?
  • Benimde aynı problemim var arkadaşlar. Telefon almanya'dan alındı önce sol tarafı çalışmıyordu sonra yavaş yavaş tamamen iptal oldu tuş. 6,1,2 jailbreak olarak kullandığım için volume tuşunu power tuşu olarak değiştirdim yazılımla öyle idare ettim. şimdi almanyaya arkadaş gidiyor onunla gönderdim berlinde yenisiyle değiştirecekler. Artık gelen telefonu sıfır olarak direkt satışa çıkarıcam 1700'den. 1850 ye 5s alıcam berlinden. bi bakıma iyi oldu
  • Ayni sorun birden bendede olustu.Basta boyle bisey yoktu.Sizce sorun aynimidir.Telefonu amerikadan aldim ne olucak simdi?

• genpa ya verdim power tuşunu değiştirip gönderdiler.Cihaz değişimi yapmadılar sözde applenin müşteri memnuniyetinden yararlanacaktık.

• silmon S kullanıcısına yanıt
    Kendi başıma gelen olay tamamne sorunuzun cevabı olucak.Kendimle beraber bir arkadaşıma Amerikadan getirttim başka bir arkadaşım vasıtasıyla..Arkadaşım telefonunu HİÇ kullanamadı çünkü telefon hat bulamıyordu.Telfonun sahibi Honkong veAlmanyadaki Apple Store da değiştirmeye çalıştı ancak sonuç alamadı.Ameridan aldığınız yerden değiştirebilirsiniz dediler.O zaman Uluslararası garantinin ne anlamı kaldı ben de anlamadım. Ama maalesef durum bundan ibaret.
  • Benim sorum da şu şekilde olucak.Tecrübe eden arkadaşlar varsa ve cevaplarsa memnun olurum.Ben telefonumu Mart ayında almıştım. yani 7 ay kadar bir süre oldu .Ancak bu sorun 1 aydır filan hat safyaha ulaştı.1 yıllık garantisi henüz dolmadı.Okuduğum kadarıyla bu sorundan ötürü doğrudan değişim sağlayabiliyoruz,doğrumudur? telefonu çok kısa mesafeden yere düşürdüğüm için sağ alt köşesinde kozmetik kusur satılabilicek küçük çizikler bu konuda sorun çıkartırmı ?En önemlisi de BTK üzerinden gerçekten yeni vergi ödemeden kayıt yaptırabiliyormuyuz ?Hadi vereyim 100 lirasında değilim ama telefonu kendi üzerime alabilecekmiyim?Çünkü bu değişime verdiğim telefonu kaydettireli daha 2 yıl dolmadı ?
  • bu konudaki en güncel bilgiyi sizinle paylaşayım geçen sene bugun amerikadan kendim almıştım telefonu bir senedir kullanıyordum , sonra aynı sorun bende oluştu . Amerikaya giden bir arkadaşıma telefonu verdim garantinin bugun son günüydü. Biraz önce arkadaşın dediğine göre s telefonu sıfırı ile değişmişler (artık swap vs. bilemiyorum o kadarını).Telefon üzerinde çizikler vardı hatta yere düşmüş yan tarafı atmıştı biraz yani demem o ki onlara takılmıyorlar. BTK olayını da gelince bakalım halledebilcez mi o konuda gelişme kayıt edersem buraya yazarım.Her ne kadar kendi kusurları da olsa Apple a müşteri memnuniyetine verdiği önemden dolayı teşekkür ediyorum

• Bende ayni sekilde cihazimi amerikada degistirttim ve bugun btk ya evraklari teslim ettim bana evrak numarasi verdiler 10 gune sonuclanir dediler
  • karti hocam bizim arkadaşa degisim kagıdı falan birşey al demiştim aldı mı bilmiyorum sizin elinizde değişime dair nasıl bir evrak var. hangi evrakları teslim ettiniz
  • Ben arkadasa demistim eski yeni ve telefonun imei nolari bulunan bir kagit olmasi lazim diye saolsun almis onu verdik bakalim belgeleri
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.