Şimdi Ara

iPhone 5 Kilit Tuşu Problemi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
11
Favori
58.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Degisim belgesinin ornegi
     iPhone 5 Kilit Tuşu Problemi
  • eyvallah hocam tşk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karti

    Degisim belgesinin ornegi
     iPhone 5 Kilit Tuşu Problemi

    Dostum normal formda o nokta nokta olan yerler açıkça belli degilmi?bizim btk problem yapar gibi geliyor obur turlu ,imei nosu falan hepsi yazıyor mu formda?
  • O nokta noktalari ben oyle yaptim hepsi belli normalde tabiki ama apple eski cihazin imei numarasini siz istemezseniz yazmiyor arkadas baya bir dil dokmus onu oraya yazdirabilmek icin
  • Balikesir USA iyimis :)

    Hayirli olsun degistiren arkadaslara.

    Benimkinin garantisi bitti malesef. 1 hafta falan oldu biteli.

    Lakin telefondaki problemlerle ilgili 1-2 kere Case olusturdum, online chat yaptim veya konustum vs.

    Adamlara dedim ben amerikaya gidebilirim, sureyi uzatin 1-2 ay hesabi, oyle bir sey yapamayiz ama sizin henuz garantiniz bitmemisken bizi arayip sorunlarinizi bildirmeniz iyi oldu,
    Telefonun seri numarasina bu sikayetleri isledik, bu saatten sonra garantiniz bitsede sanirim yardimci olurlar birkac ay icerisinde giderseniz falan dediler..
    Bakalim oyle olacak mi
  • karti hocam arkadaş da değişim için almış bir kağıt , BTK dan iletişime gecebileceğim bir adres , tel no vs. varmıdır. Siz nasıl kimle iletişime geçtiniz?
  • İzmir içi bununla alakalı sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olabilirim.Cihazı yanımda siz çayınızı içerken sökerim sizde görmüş olursunuz güvenden dolayı bunu söylüyorum.Orjinal parça kullanılarak değişim oluyor.Bununla beraber üst tuş + ve - tuşu titreşim hepsi bu değişen filme bağlıdır bilginize.P.m'den ulaşabilirsiniz yada 0532 297 69 97 numaralı hattan ulaşabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcun32 -- 2 Kasım 2013; 18:57:22 >
  • Arkadaşlar geçenlerde yine burada bazı sorularım olmuştu,sağ olsun bazı arkadaşlar tecrübelerini paylaşmışlar.Bende direk birebir kendi tecrübemi yazayım ilk ağızdan doğru bilgiye sahip olsun herkes.Bu yurt dışından aldığımız cihazların değişimi olursa yeniden harç ve kayıt konusunu görüşmek üzere BTK Genel Müdürlüğüne gittim Ankarada.Gitmek isteyen olursa yeri Demirtepe Ankaray durağının dibinde (Necatibeye inen ara sokak tarafından çıktığınızda).Hemen girişte sağ tarafta bu kayıt işlerine bakan yetkili bir arkadaşla görüştüm.YENİDEN HARÇ VE KAYIT YAPTIRMAMIZA GEREK OLMADIĞINI söyledi.Ancak,yukarda arkadaşlarında bahsettiği gibi değişim yapıldığına dair kağıt almanız gerekiyor Apple store dan.Bana görevlinin dediği "Biz bu sorunu yaşayan arkadaşlara bu değişim işlemini çok yaptık merak etmeyin hallediliyor.Ancak mutlaka o değişim kağıdını almalısınız.Kağıtta yeni alınan cihazın imei numarası kesinlikle olmalı,değişime götürdüğünüz telefonun seri numarası olsa da olur.Mümkünse iki cihazınkini de yazdırı " dedi...Yukarda arkadaşlardan bir tanesi Apple'a değişim yapılan eski cihazın imei numarasını zorla yazdırdığını söylemiş.Sanırım BTK ya bu yönde baya bi talep olmuş,hani Apple eski cihazın sadece seri numarasını yazıyor diye.Bana ısrarla eskisinin seri numarası olsa da olur ama yeni cihazın kesinlikle imei numarası olsun demesinin sebebini şimdi anlıyorum:)Siz mümkünse ikisini de yazdırın.Ek olarak kimlik fotokopinizi ve de BTK ya durumu izah eden bir başvuru dilekçesini yazıp veriyorsunuz.Bu kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niskaji -- 6 Kasım 2013; 3:00:42 >




  • elegance_84 kullanıcısına yanıt
    Bu değişimde kutu yada fatura gereklimi sorusu benim de aklımı kurcalıyordu.Net bir cevap olmuş teşekkür ediyorum:)
  • Arkadaşlar benim de önceleri sadece sol taraf basıyordu artık tamamen gitti. Assive touch la devam ediyorum. Genpa garantisi var telefonumun versem garantiye kaç günde gelir değiştirirler mi telefonu?
  • iphone 5 cihazımda power tuşu çalışmıyo biraz araştırdım bu genel bi sorunmuş avea dan kontratlı almıştım teleservice e yolladılar 1148 lira gönderin değişim yapalım darbe tespit edilmiş diyolar tuşun etrafında darbe felan da yoktu napcam ben :( lütfen bi yol gösterin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duslersokagi66 -- 14 Kasım 2013; 21:45:58 >
  • Benimde tusun sagı basmıyor bir de ben faturayı kaybettim garantiye versem alır mı garanti genpa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun 2 gündür bende de var. Turkdell den almıştım genpa garantili acaba garantiye mi göndersem yoksa bu şekilde mi kullanmaya devam etsem bilemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degisim ve btk ile ilgili sorulari olan varsa cevaplayabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karti

    Degisim ve btk ile ilgili sorulari olan varsa cevaplayabilirim

    Toplam kac gun sürdü btk işlemleri?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ByGalaxyS3 kullanıcısına yanıt
    Genpa fatura fln istemez cihazinin yedegini al
    Ciplak bi sekilde ver gitsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coupe96 kullanıcısına yanıt
    6 gunde gecici kayida alindi takip eden 2 gun icinde kayit onaylandi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mariachi@

    Genpa fatura fln istemez cihazinin yedegini al
    Ciplak bi sekilde ver gitsin

    tesekur ederim
  • Telefonu alan arkadaşım İspanyaya gitti ve telefonu sorgusuz sualsiz yenisiyle değiştirdi. Şimdi hiç sorun yok. Sıra geldi BTK'ya. Benim elimde her türlü belge mevcut hem soft olarak hem de basılı olarak. Yalnız bütün belgeler İspanyolca. Acaba bir sıkıntı yaratır mı? Bir de kayıt benim üzerime değil, kayıt ettirdiğim kişinin mi kimlik fotokopisi gerekiyor benim mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: silmon

    Telefonu alan arkadaşım İspanyaya gitti ve telefonu sorgusuz sualsiz yenisiyle değiştirdi. Şimdi hiç sorun yok. Sıra geldi BTK'ya. Benim elimde her türlü belge mevcut hem soft olarak hem de basılı olarak. Yalnız bütün belgeler İspanyolca. Acaba bir sıkıntı yaratır mı? Bir de kayıt benim üzerime değil, kayıt ettirdiğim kişinin mi kimlik fotokopisi gerekiyor benim mi?

    Kayıt kimin üzerineyse onun pasaport fotokopisi lazım damganın fotokopisi lazım, değişim belgesi ve dilekçe hepsi kayıt eden kişinin üzerine olacak

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.