Şimdi Ara

iPhone 5 kamerada siyah nokta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün akşam dikkatımı çekti kameranın içinde toz var kamerada 1 tane ufak bi nokta çıkıyor siyah bende kıl oldugum için servise vermek istedim birde bu sim kart girişi tarafında olan alt kısım o çizginin oldugu yerde ufak bi boya atması var aldıgımdan beri var o olay ben ciddiye almadım bu bahaneyle servisten telefonu değiştirmek istiyorum telefonun açılmasından yana degılım daha 2 ay oldu teleservice garantili acaba sıkıntı yaratırlarmı birde bazen telefonu kapatıyorum veya birini aradığımda mesküle düşünce benim sesimi tekrarlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben ekran oturmaması ve kameradakı tozdan dolayı verdım degıstırmısler bugun teleservıce garantılıyse bence ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

Ben ekran oturmaması ve kameradakı tozdan dolayı verdım degıstırmısler bugun teleservıce garantılıyse bence ver.

Hocam Aveadan aldım onada teleservice bakıyormuş Pazartesi vereyim hafta sonu telefonsuz kalmayım bakayım telefonun içini açtırmam değiştirmezlerse

• quote:

Ben ekran oturmaması ve kameradakı tozdan dolayı verdım degıstırmısler bugun teleservıce garantılıyse bence ver.

Hocam konuştum şimdi mekaniğe giriomuş içinde oldugu için değişim yapacaklarmış kutusuyla görürsem komple değiştirirler demi kutu ayrı telefon ayrı olsun istemiyorum birde benimki siyah beyaz istesem verirlermi acep birde faturaya gerek varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Cbekcibasi

quote:

Hocam konuştum şimdi mekaniğe giriomuş içinde oldugu için değişim yapacaklarmış kutusuyla görürsem komple değiştirirler demi kutu ayrı telefon ayrı olsun istemiyorum birde benimki siyah beyaz istesem verirlermi acep birde faturaya gerek varmı

Kutulu olarak değişim olmaz beyazda vermezler.Sıfır cihaz verirler sadece.Fatura istemiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 2 Mayıs 2013; 14:56:54 >
  • quote:

quote:

quote:

Kutulu olarak değişim olmaz beyazda vermezler.Sıfır cihaz verirler sadece.Fatura istemiyorlar.

Kutu ayrı telefon ayrı imei sıkıntı olmasın satarken birde verdikleri cihazlar 0 ır cihaz demi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kutu ayrı telefon ayrı imei sıkıntı olmasın satarken birde verdikleri cihazlar 0 ır cihaz demi

Birşey olmaz sıfır cihaz veriyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bende de var. konusunu açmıştım oraya bakınız. ss koymuştum ama silinmiş ne yazııkki
    http://forum.donanimhaber.com/m_71788766/f_//tm.htm#71834939
  • quote:

Orijinalden alıntı: symeck

aynı sorun bende de var. konusunu açmıştım oraya bakınız. ss koymuştum ama silinmiş ne yazııkki
    http://forum.donanimhaber.com/m_71788766/f_//tm.htm#71834939

Teleservice telefonun içini açamıyor sadece yazılım yükleyebiliyor oyuzden mekanik sorun oldugu için kapağın altında oldugundan değişim yapılacak seninki de teleservice götür değiştirsin ler ama genpa affetmez :) senin ki leke olmuş benimki sadece toz

• çok sorunlu bi cihaz bu iphone 5 çok şanslı olman lazım hatasız olması için
  • Eski resimlere baktım onlarda bi Problem yok su 10 gün içinde olmuş ama nerden girmiş o toz çözemedim

• tozdur hava makinesi ile temizlemeye çalışın
  • quote:

Orijinalden alıntı: agaçe

çok sorunlu bi cihaz bu iphone 5 çok şanslı olman lazım hatasız olması için

aynen öyle . steve jobs öldükten sonraki bi ürün bu iphone 5. gerçekten tüm hataları barındırıyor. şanssızlara hatalı telefon gelmiş demek doğru değil bence. doğru olan şanslılara iyi telefon gelmiş. 10 telefondan 9 u hatalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: symeck

quote:

Orijinalden alıntı: agaçe

çok sorunlu bi cihaz bu iphone 5 çok şanslı olman lazım hatasız olması için

aynen öyle . steve jobs öldükten sonraki bi ürün bu iphone 5. gerçekten tüm hataları barındırıyor. şanssızlara hatalı telefon gelmiş demek doğru değil bence. doğru olan şanslılara iyi telefon gelmiş. 10 telefondan 9 u hatalı

IPhonedo'nun antinkuntinler parcasinin icindeki sarki tam bu duruma gore
    iphone'la ipad sordular seni neredesin
    nasil derim androide gecti
    bizi birakip gitti
    anladilarki Steve Jobs gitti
    harbiden de apple Steve Paul Jobs doneminde elde ettigi kaliteyi bir daha kazanamayak gibi gozukuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

tozdur hava makinesi ile temizlemeye çalışın

:) boşver kım ugrascak hocam pazartesi vereyim yenişsini versinler cizikler vardı bunda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

tozdur hava makinesi ile temizlemeye çalışın

:) boşver kım ugrascak hocam pazartesi vereyim yenişsini versinler cizikler vardı bunda

en iyisi ver gitsin bencede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.