Şimdi Ara

iPhone 5 iOs 7 Beta 4 Update yaparken Bozuldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mahmudf2

Hocam alınmayın ama niye hevesinize kapılıp bir beta sürüm telefonunuza kurdunuz ki? Bu forumda kimse size kendi tercihiniz için birşey demez ama burada büyük hata sizin... Bu arada telefonun hiçbirşekilde arızalandığını düşünmüyorum ama servis beta yüklü cihazlara bakmıyormuş onu biliyorum inşallah en kısa zamanda telefonunuz düzelir. İyi günler.

Beta 1 Beta 2 Beta 3 hepsini kurdum. Bir telefona değil 5 telefona kurdum.Forumda kaç kişi kurdu sayısı belli değil ama siz gelmiş burda sanki sayısı 10'u geçmeyen kişi kurmuş benim ki arızalanmış gibi bir hava yaratıyorsunuz.

Arıza dediğiniz şey sadece donanımsal değil yazılımsal olarakta arıza vardır.

Ama siz arızalı değil diyorsunuz o zaman çözümü de biliyorsunuzdur.

DFU mode'a alıp 6.1.4 denendi olmadı. ios 7 beta 3 denendi olmadı.
    Başka bilgisayarda bu işlemler tekrarlandı yine olmadı.

DFU Mode ekranı gelmiyor ayrıca ekran simsiyah kalıyor.Ekranın ortasından renk değiştiren şeritler geçiyor.Elma işareti renk değiştirerek sönüyor.Daha sonra ekran aniden şimşek çakar gibi dikey veya yatay beyaz çizgi çıkıp kapanıp açılıyor bu dediğim şeyler tekrarlıyor sürekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaTaLuA

quote:

Orijinalden alıntı: mahmudf2

Hocam alınmayın ama niye hevesinize kapılıp bir beta sürüm telefonunuza kurdunuz ki? Bu forumda kimse size kendi tercihiniz için birşey demez ama burada büyük hata sizin... Bu arada telefonun hiçbirşekilde arızalandığını düşünmüyorum ama servis beta yüklü cihazlara bakmıyormuş onu biliyorum inşallah en kısa zamanda telefonunuz düzelir. İyi günler.

Beta 1 Beta 2 Beta 3 hepsini kurdum. Bir telefona değil 5 telefona kurdum.Forumda kaç kişi kurdu sayısı belli değil ama siz gelmiş burda sanki sayısı 10'u geçmeyen kişi kurmuş benim ki arızalanmış gibi bir hava yaratıyorsunuz.

Arıza dediğiniz şey sadece donanımsal değil yazılımsal olarakta arıza vardır.

Ama siz arızalı değil diyorsunuz o zaman çözümü de biliyorsunuzdur.

DFU mode'a alıp 6.1.4 denendi olmadı. ios 7 beta 3 denendi olmadı.
    Başka bilgisayarda bu işlemler tekrarlandı yine olmadı.

DFU Mode ekranı gelmiyor ayrıca ekran simsiyah kalıyor.Ekranın ortasından renk değiştiren şeritler geçiyor.Elma işareti renk değiştirerek sönüyor.Daha sonra ekran aniden şimşek çakar gibi dikey veya yatay beyaz çizgi çıkıp kapanıp açılıyor bu dediğim şeyler tekrarlıyor sürekli.

abimin telefonuna şimdi beta 4 kurucaktım valla okuduktan sonra dehşete kapıldım abi Allah yardımcın olsun eminim forumdaki konuda o 2 iyi bilen abiye götürsen sana dk da yaparlar eğer istanbuldaysan onlardan birine ulaş bence yardımları olur servis hem para hemde hemen uğraşmaz sonucu hep bize yazarsan abi başına gelen olursa hem okur yol gösterirsin çok sağolasın

• Durum nedir hocam? Cihazın şarjı bittimi açıla kapana?
  • FaTaLuA kullanıcısına yanıt
    Yok bende kurdum Beta 3'ü sonra geri döndüm çoğu kişinin başına birşey gelmeyebilir ama bazen böyle can sıkıcı durumlar ortaya çıkabiliyor. Hocam telefonun pilinin bitmesin bekleyin sonra telefonu bilgisayara takarken home tuşuna basılı tutun apple logosu ekrana geldikten 1-2 saniye sonra Recovery moda geçmesi gerekiyor oradan 6.1.4 sürümü ile restore edin. Umarım bu yöntem işe yarat.
  • Servis darbe nedeniyle arızalı değişim diyor 1400 tl para istiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Servis darbe nedeniyle arızalı değişim diyor 1400 tl para istiyorlar

yapma ya
  • Telefonun köşesinde darbe vardı yanlarda siyah sorulmalar vardı.Buna bağlı olarak zamanla bozulur diye söyledi telefondaki bayan.Yarın gidip geri alıcam cihazı.

Ne yapabilirim İSTANBUL da yapabilecek varmıdır?

• quote:

Telefonun köşesinde darbe vardı yanlarda siyah sorulmalar vardı.Buna bağlı olarak zamanla bozulur diye söyledi telefondaki bayan.Yarın gidip geri alıcam cihazı.

Kadıköy ELECTRO POWER var orada Bahadır adlı arkadaşa danış birde. Sorununu anlamış değilim
  • quote:

Telefonun köşesinde darbe vardı yanlarda siyah sorulmalar vardı.Buna bağlı olarak zamanla bozulur diye söyledi telefondaki bayan.Yarın gidip geri alıcam cihazı.

Hocam Yanlıs anlamayın bılmıslık yapmak ıcın degılde acaba ıc ekran mı catladı renklı serıtler vs dıyorsunuz ?
  • Hayır ya darbeye dayalı diye servis diyor.
    Restore ekranı geliyor eski elma işareti falan geliyor yükleme yaparken kapanıyor.O sıra şerit vs gelmiyor veya elin kilit tuşuna basılıyken de herhangi bir şerit vs gelmiyor.

Yarın teli aldığım da video çekerim daha rahat anlaşılır problem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaLuA -- 30 Temmuz 2013; 18:54:24 >
  • Saints Computer a götüreceğim cihazı.

ne dersiniz başka bildiğiniz bir yer var mı?

Eğer burası da yüksek tutar çıkarırsa ya 1320 tl verip genpadan yeni alınacak ya da başka nir alternatif önerirseniz sevinirim.

• Bir sürü şey yazılmış hepsini okumak mümkün degil. Beta yazılımdan kaynaklanacak herhangi bir arıza icin hic bir hak talep edilemiyor.

• Arkadaşlar telefon düzeldi.

Servisten geri aldım bildiğiniz gibi 1320 TL değişim ücreti istediler darbe kaynaklı olarak bozulduğunu belirttiler.Ben de telefonsuzluk la uğraşamayacağımdan hem iş hem özel hayatta uzatmadan geri aldım.İşyerine döndüm tekrar bir dfu mode a almaya denedim ama başarısız oldum.Daha doğrusu kurtarma moduna geliyor telefon ama bunu telefon üzerinden göremiyordum sadece bilgisayarda itunes uyarıyordu.Neyse akşam tekrar eve geldim bir daha denemek istedim dfu mode a aldım geri yükle dedim 6.1.4 ü tekrar yüklemeye çalıştı olmadı ama bu sefer ilk defa telefonda ekranda itunes logosu olan dfu mode işareti geldi.Tekrar denedim bunun üstüne ve bu sefer oldu.

Şu anda telefon 6.1.4 sürümünde.Uygulamalarımı vs herşeyi yüklüyorum şu an.Mikrofon hoparlör kulaklık vs herşey çalışıyor.

Garibime giden demekki gerçekten çaresiz olsam onay versem veya bilmeyen biri olsa 1320 TL para ödeyeceğiz ve boşa gidecek.Yazıklar olsun böyle memlekete böyle firmaya ne diyeyim.

Şimdi telefonum garanti dışı mı? Benim esas aklıma takılan olay bu? Ne yapmam gerek bunu kontrol etmek için?
    Yarın tekrar gitsem böyle böyle 1320 tl para istediğiniz cihazı bilgisayara taktım oldu mu desem ne desem.

• Bence götür göster bu ne terbiyesizlik de dolandırıcımısınız de biraz olay çıkar akıllansınlar hangi cihaz giderse gitsin kullanıcı hatası diye geri yolluyorlar. Sırf garantili diye millet 1000 TL fazladan para veriyor yaptıkları muameleye bak bu arada çok üzülmüştüm konuyu açtığında düzelttiğine çok sevindim güle güle kullan.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.