Bildirim
iPhone 5 iOs 7 Beta 4 Update yaparken Bozuldu (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
DFU Mod'a alabiliyormusun şuanda cihazı? Eski sürümlerden birine shsh kaydın var mı? -
Bozulmamıştır , bozulsa duramazdın.
Arkadaşım dfu moda alıp direk itunesden geri yükle de olucaktır 6.1.4 indirmene gerek yok itunes otomatik hem indiriyo hem pişiriyo hem de servis yapıyo sana yemek kalıyo. -
quote:
Orijinalden alıntı: skunk11
DFU Mod'a alabiliyormusun şuanda cihazı? Eski sürümlerden birine shsh kaydın var mı?
kurtarma modu oluyor cihaz ama telefon ekranında itunes işareti çıkmıyor.
itunes ta bilgisayarda kurtarma modunda iphone bulundu diyor.Geri yükle diyorum ama iphone geri yükleme için hazırlanıyor diyor ve kalıyor.
shsh kaydı vs yok hocam bilmiyorum almadım hiç öyle birşey -
Doğru yazılımı indirdiğinize eminsiniz değilmi A1428/29
?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar DFU Mode a alıyorum cihazı.Dediğiniz gibi 6.1.4.ü indiriyor ama kalıyor. 1604 nolu hatayı veriyor şu anda. -
quote:
Orijinalden alıntı: FaTaLuA
quote:
DFU Mod'a alabiliyormusun şuanda cihazı? Eski sürümlerden birine shsh kaydın var mı?
itunes ta bilgisayarda kurtarma modunda iphone bulundu diyor.Geri yükle diyorum ama iphone geri yükleme için hazırlanıyor diyor ve kalıyor.
shsh kaydı vs yok hocam bilmiyorum almadım hiç öyle birşey
Kaldıktan sonra bilgisayarda hiç hata kodu vermiyormu? -
quote:
Orijinalden alıntı: hellboy_7
Doğru yazılımı indirdiğinize eminsiniz değilmi A1428/29
?
itunes tan otomatik 6.1.4 indi.
Beta 4 ise telefondan direk güncelle demiştim kendim 28 veya 29 diye indirip itunestan kurmaya çalışmadım yani en başta. -
quote:
quote:
quote:
shsh kaydı vs yok hocam bilmiyorum almadım hiç öyle birşey
Kaldıktan sonra bilgisayarda hiç hata kodu vermiyormu?
47,26,1604 bu üçünü aldım şu ana kadar.
-
İtunesden bağımsız olarak ipsw dosyasını indirip yuklemeyi deneyin
Edit; cıhaz kapalı ıken ses açma tuşuna basılı tutarak açmayı denedinizmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 30 Temmuz 2013; 0:21:08 >
Sana lazım olan program iReb, onu bilgisayarına indirip dfu moda onunla alıp denermisin bi. -
quote:
Sana lazım olan program iReb, onu bilgisayarına indirip dfu moda onunla alıp denermisin bi.
Unsupported Device!!!
logout
[İşlem tamamlandı]
hatası verdi mac te -
quote:
quote:
Sana lazım olan program iReb, onu bilgisayarına indirip dfu moda onunla alıp denermisin bi.
Unsupported Device!!!
logout
[İşlem tamamlandı]
hatası verdi mac te
DFU moda alırken mi çıkarken mi? Telefona ios 7 beta 3 yüklermisin geri yükle seçeneğinden.Sanırım şuanda beta 3'ten takıldın zaten? -
quote:
Yanlışım varsa düzeltin ama bildiğim kadarıyla ireb iPhone 5'i desteklemez.
quote:
Orijinalden alıntı: AkidTurk
quote:
Yanlışım varsa düzeltin ama bildiğim kadarıyla ireb iPhone 5'i desteklemez.
Pardon, doğru bir an 4s ile daldım ben yabancı blogdan başka bir konuya bakarken -
Restore Modunda Deneyin Birde. Ekranda iTunes İle Kablo Olucak.
Denedim hocam yok aynı devam ediyor.Yarın öğlen arası bırakabilirsem servise bırakıcam artık napayım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik
Restore Modunda Deneyin Birde. Ekranda iTunes İle Kablo Olucak.
Siyah ekran çıkıyor itunes logosu ve kablo çıkmıyor
6.1.4
7.0 Beta 3 ikisini de denedim ama yok.
hep hata veriyor ve ekran her seferinde garip hal alıyor. -
Hocam alınmayın ama niye hevesinize kapılıp bir beta sürüm telefonunuza kurdunuz ki? Bu forumda kimse size kendi tercihiniz için birşey demez ama burada büyük hata sizin... Bu arada telefonun hiçbirşekilde arızalandığını düşünmüyorum ama servis beta yüklü cihazlara bakmıyormuş onu biliyorum inşallah en kısa zamanda telefonunuz düzelir. İyi günler.
Beta sorunlu,eylülü beklemekte fayda var
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X