Bildirim
Iphone 5 ios 7.1.2 ve sonrası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bende yukledım ip5c ye sadece şarj ve ısınma sorunu vardı daha sonra downgrade yaptım 7.1.1e döndüm ama sorunlar gitmedi. ayrıca chrome donuyor. :( _____________________________ -
Özellikle safaride bir sıkıntı oluştu bunu gidermeleri gerekiyor internet ne kadar iyi olursa olsun kasmalar mevcut.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İp5 7.1.2 sıkıntı yok. Tamam
_____________________________ [color= -
Benim cihazda özellikle 3g ve wifi açıkken donma yapıyor bildiğin tuşlar bile çalışmıyor
Tabi bu sorun bi kaç saniye sürüyor ama yinede çok can sıkıcı.. Sizce yetkililere göstermeli miyim?_____________________________ -
iPhone 5 7.1.2 yaptiktan sonra takilmalar basladi, OTA update yaptim. _____________________________
Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
Apple Watch Sport Uzay Grisi
iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
|| HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4&quot; WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
|| N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI &amp; eSATA &amp; Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 || -
quote:
Orijinalden alıntı: Simitci01
Özellikle safaride bir sıkıntı oluştu bunu gidermeleri gerekiyor internet ne kadar iyi olursa olsun kasmalar mevcut.
Ayarlardan Çerezleri engelleyi her zaman yap
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ SteelSeries Rival 310 | Cooler Master CK550 Gaming Keyboard | SENNHEISER GAME ZERO
MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i -
Bende dediklerinizin aksine daha iyi oldu gibi yav.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı