Şimdi Ara

İPHONE 5 İOS 6.1.4 CİHAZIMA FOURSQUARE NASIL YÜKLERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
2.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba.iphone 5 cihazım var ios 6.1.4 deyim.telefon üzerinden sıfırlama işlemi yaptım fakat foursquare yükleyemedim ios 7 ve üzeri destekliyor diyor ios 6 için olan sürümünü nasıl yüklerim yardımlarınızı bekliyorum iyi günler...

• Malesef ios6 desteklemiyor bilerek yapmışlar galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByGalaxyS3

Malesef ios6 desteklemiyor bilerek yapmışlar galiba

böyle uyuz işmi olur ya inat değilmi yüklemeyeceğim hiç bir uygulama desteği vermese bile gene yüklemeyeceğim adam akıllı ios la gelsin o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selenga_68 -- 19 Mart 2014; 9:45:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selenga_68

quote:

Orijinalden alıntı: ByGalaxyS3

Malesef ios6 desteklemiyor bilerek yapmışlar galiba

böyle uyuz işmi olur ya inat değilmi yüklemeyeceğim hiç bir uygulama desteği vermese bile gene yüklemeyeceğim adam akıllı ios la gelsin o zaman

Aynen sorun yapma zaten tek tük uygulamalar da böyle sorun var

• Google da arat. Jailbreak varsa eski sürümü netten bulup yüklersin

• Jaikbreaksiz yükleme olanağın yok.

• selenga_68 S kullanıcısına yanıt
    ios 7.1 adam akıllı bir işletim sistemi zaten. yel değirmeniyle savaşılmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jb yap
  • Hacı bak şimdi: AppStore'ye giriyorsun. Foursquare uygulamasını aratıp buluyorsun. Sonra uygulamayı yükle butonuna basıyorsun. Sana bu sürümü cihazın desteklemiyor, desteklenen son sürümü indirmek ister misin gibi bir soru soruyor. Sen de evet/indir butonuna basıyorsun ve iOS 6.1.4 uyumlu versiyonunu indiriyorsun. Unutmuş arkadaşlar, lakin Apple artık uygulamaların eski sürümlerini indirmeye izin veriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi foursquare uygulamasını sildim ve geri yüklüyorum; olmuyor öyle diyecek olanlara ssleyim:
     İPHONE 5 İOS 6.1.4 CİHAZIMA FOURSQUARE NASIL YÜKLERİM İPHONE 5 İOS 6.1.4 CİHAZIMA FOURSQUARE NASIL YÜKLERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 19 Mart 2014; 11:25:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Hacı bak şimdi: AppStore'ye giriyorsun. Foursquare uygulamasını aratıp buluyorsun. Sonra uygulamayı yükle butonuna basıyorsun. Sana bu sürümü cihazın desteklemiyor, desteklenen son sürümü indirmek ister misin gibi bir soru soruyor. Sen de evet/indir butonuna basıyorsun ve iOS 6.1.4 uyumlu versiyonunu indiriyorsun. Unutmuş arkadaşlar, lakin Apple artık uygulamaların eski sürümlerini indirmeye izin veriyor.

Hocam işde o dediğini sormuyor direk ios 7 üzeri destekliyor diyor

• quote:

Şimdi foursquare uygulamasını sildim ve geri yüklüyorum; olmuyor öyle diyecek olanlara ssleyim:
     İPHONE 5 İOS 6.1.4 CİHAZIMA FOURSQUARE NASIL YÜKLERİM İPHONE 5 İOS 6.1.4 CİHAZIMA FOURSQUARE NASIL YÜKLERİM

Hocam bende olmuyo bu cihaz jb siz

Hacı jb ile hiçbir alakası yok ki. Sende olmaması anormal bir durum. Tüm mhltitaskı kapatıp cihazı kapattıktan sonra 15 saniye vekleyip tekrar açıp dene, AppStore'den çıkış yapıp tekrar giriş yaparak dene. Bir şekilde olması lazım. Sonuçta ss ile gösterdiğim gibi eski sürümü indirme seçeneği çıkacaktır.

• quote:

Şimdi foursquare uygulamasını sildim ve geri yüklüyorum; olmuyor öyle diyecek olanlara ssleyim:

Hocam teşekürler dediğin gibi yaptım multi taskingle kapadıktan sonra çıktıı

İşin görüldüyse tamamdır hocam. iOS 7'den nefret edenler olarak birbirimize tam destek şart :)

• Hocam bilgisayarina itunes kurup foursquare i itunes uzerinden satin aliyorsun, sonra telefondan satin alinanlar kismina girip bu sekilde yukleyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: mbbatu

Hocam bilgisayarina itunes kurup foursquare i itunes uzerinden satin aliyorsun, sonra telefondan satin alinanlar kismina girip bu sekilde yukleyebilirsin

Sorun çözüldü aslında. Lakin bu söylediğin de bir taktiktir. Bulunsun köşede bilgi olarak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mbbatu

Hocam bilgisayarina itunes kurup foursquare i itunes uzerinden satin aliyorsun, sonra telefondan satin alinanlar kismina girip bu sekilde yukleyebilirsin

Sorun çözüldü aslında. Lakin bu söylediğin de bir taktiktir. Bulunsun köşede bilgi olarak.

Valla bendede olmuyor abi ios 7 yükle diyor eskisni indiriyim i diye sormuyor tribe
    Girdik gece gece iyimi multitaskingida komple kapat aç dedim gene yok

• ilko İ kullanıcısına yanıt
    Multitaskı temizledikten sonra cihazı kapatıp açarak dene. Ayrıca AppStore'den Ayarlar kısmından çıkış yapıp tekrar giriş yaparak da dene. Sonuçta bir şekilde indiriliyor. Sanırım sistemdeki hafıza kayıtlarından ötürü illa iOS 7 istiyor. Hani arabalarda olur ya: Bir arıza kodu vardır ve siz o arıza koduna göre aracı yaptırırsınız ama arıza kodu silinmediği için halen arıza kodu durur orda ve ne zaman ki o arıza kodunu hafızadan sildirirsen o zaman arıza ışığı yanmaz. Aynı mantıkla iCihazlarımızın da hafızalarını bir şekilde boşaltıp o arıza kodunu temizlememiz gerekiyor ki uygulamaların eski sürümlerini indirebilelim.

• Foursquare navigon adli navigasyon uygulamasinda gomulu olarakta var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.