Şimdi Ara

iPhone 5 ile 5s çok fark eder mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En son 2 yıl önce 3GS kullandım ve androide geçtim. Şuan da telefon alma arifesindeyim yine android lg g2 düşünüyorum. Ama bugün çok yakın bi Abi'm İngiltere'den 5s getirdi kaydını ben yaptıracam 3 saattir kullanıyorum cihazı çok iyi geldi benim için 5s beni aşar ama 2. El 5 alabılirim çok mı fark eder hız konusunda stabilite konusunda temiz bi iPhone 5 beni kaç yıl götürür ben telefonu bi 3 sene kullanmayı düşünüyorum

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Willian -- 16 Eylül 2014; 1:19:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Ne için kullanacağına bağlı olarak değişir. Lakin iPhone 5 bu sene iOS 8'le sorun yaşamaz. Seneye iOS 9'u da alır ve bariz bir sorun yaşatmaz. iOS 10'u almayacaktır büyük ihtimalle. Çok güncel uygulamalarla işin yoksa iPhone 5 seni 3 yıl da 5 yıl da sorunsuz götürür. Güncel uygulamalarla çok haşır neşirsen 2,5 yıl daha sorunsuz götürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 16 Eylül 2014; 1:26:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntılar yavaş yavaş başlayacak iphone 5 icin. İphone 5 islemcisi 32 bit ios 8 64 bit ile geliyor. İphone 5s 64 bit islemciye sahip. Bence artik iphone 5 alma zamani gecmistir. Elinizdeki 5s'i birakmayin devam edin yillarca rahat rahat goturur sizi.

• MuratbanK kullanıcısına yanıt
    Sosyal medya müzik ve kamera için kullanıyorum cihazı. Peki 5s ile çok fark olur mu aralarında

• ahmckr kullanıcısına yanıt
    5s benim değil maalesef çok yakın bi abimin işi yoğun olduğu için ben kayıt ettırecem cihazı. Cihazı kullanınca ikisi özlediğimi fark ettim

• iOS7'de cok fark yok; ancak 8 ve sonraki surumlerde M7 ve 64 bitin olmamasini hissederiz. Zira cikan uygulamalar daha cok 5S, 6, 6+ odakli olacaktir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim tavsiyem 5s. Ama tabiki bu sizi iphone 5 idare etmez anlamina gelmiyor. İdare eder ama ne kadar bilmek zor. Belli bir zaman sonra 32 ve 64 bit islemci olayi cok onemlinolacak cihazin stabil calismasi icin. İphone 5'e 32 bit olan versiyonlari gelecek ama onlarda keyif vermeyecek.

• iPhone 5 ihtiyacını karşılar. Ama 5S'i daha uzun kullanırsın.
  • ahmckr kullanıcısına yanıt
    2-2.5 sene donmadan takılmadan stabil çalışır mı cihaz ?

• danGerfuLL kullanıcısına yanıt
    2-2.5 sene bandında kasma ve donma yapmayın stabıl çalışması yeterli benim için. Böyle bir durum söz konusu olabilir mi ?

• sadece touch id icin bile 5s usta. cihazı açarken, apple store dan uygulama indirirken, ios 8 ile gelen uygulamalara şifre koyma seçimi ile uygulama açarken, jailbreak yapacaksan eger virtual home ve sleeksleep gibi tuşa basmadan cihazı açma, multitasking vs için touch id bir dönüm noktası. touch id tüm telefonlar jçij bir dönum noktasi. facebook a 5 ile girmek isterken şifre girmek zorundasın, 5s de parmağını okut. bence bu yüzden 5s israf değil. 64 bit, geliştirilmiş kamera, yemi renk secenekleri, ios 7 ve 8 e uyumu konusu çabası. arada fazla fark yok zaten fiyat olarak.

• hiç farkmetez
  • 5 cok guzel bir cihaz tavsiye ederim android alacaksan da lg alma derim,yine de sen bilirsin dostum sonucta 3gs den bende bi ara androide gectim guzel geldi ama uygulama on bellekleri doldukca cihaz sisme yapiyo takilmaya basliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mkaandngz

2-2.5 sene bandında kasma ve donma yapmayın stabıl çalışması yeterli benim için. Böyle bir durum söz konusu olabilir mi ?

Güncellemeleri yaparım derseniz zamanla cihaz kasacaktır, örneğin bendeki 5'i 7.1.1'de bıraktım iOS8 ve sonraki sürümlere güncellemeyi düşünmüyorum. 2 - 2,5 sene bu şekilde kasma donma yapmadan stabil çalışır; ancak programların yeni sürümleri yeni iOS sürümleri için gelecektir ya da yeni çıkacak uygulamalar iOS8+ isteyebilir dolayısıyla bu durumlarda programların eski sürümlerini kullanırsınız ya da hiç kullanamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkaandngz

En az 2 yıl daha kasmaz bence

• 5s efsane olucak bence 5s almaya bak.
  • Yorumlari okumadim ama cok fark eder

• iphone 4s ile 6s çok fark eder mi
  • Eğer imkanlar 5'e yetiyorsa söylediğiniz şeyleri yapmak için 5 yeterlidir hocam en az 2-2,5 sene sıkıntısız kullanırsınız ardından yine kullanırsınız ama güncellemelerle birlikte artık eski performansı bulamazsınız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.