Şimdi Ara

iphone 5 gri soluk renk sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar iphone 5 64 gb genpadan gelmiş swap tel aldım.Önceden iphone 5 16gb kullanıyordum.
    Renk konusunda ciddi sorun yaşıyorum. Sarılar soluk beyazlar gri gibiekran bana daha mavimsi geldi.16gb de olan canlılık yok telefonda bunun nedeni nedir?Bazı yorumlarda ekran yapışkanının kurumamasıyla alakalı olduğu söyleniyor.kafam almadı bunu bitürlü.sizce bu renk sorunu neden kaynaklanıyor? restore edersem düzelir mi?

Doğa bilimleri bardağının ilk yudumu sizi bir ateiste döndürecektir, fakat bardağın altında Tanrı sizi bekliyor olacaktır.
    W.Heisenberg

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium, wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber
    binden wieder, was die Mode streng geteilt, alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

European Movement ★ Mouvement Européen
  • başka bir iphone 5 ile karşılatırın bence.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.