Şimdi Ara

İphone 5 giriş yapılamadı hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk kez apple kullanıyorum. apple kimliği oluşturdum fakat kullanım koşulları kabul ediyorum felan en sonunda giriş yapılamadı diyor tekrar başa dönüyor. apple sitesine ve itunes aynı şifre ve kullanıcı adıyla giriyorum telefonda giremiyorum şaka gibi. telefon 2. el bu arada verileri de sıfırladım ama bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaq -- 9 Eylül 2016; 20:56:02 >

• aynısı bende oluyor çözdünüz mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorbaçoov

aynısı bende oluyor çözdünüz mü ?

çözdüğümü hatırlıyorum da nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum. bir önceki ekranda felan atlama vardı galiba basit bir şeydi yani tam bilemedim. 2. eldi benim belli sayıda kullanıcıya izin veriyor diye bu hata veriyordu sanırım seninki de 2.el mi?
  • tamamen aynı şey bu gün aldım açamadım hala, apple aradım onlarda başka bi wifiden bağlanın diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorbaçoov -- 21 Ocak 2017; 20:7:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorbaçoov

tamamen aynı şey bu gün aldım açamadım hala, apple aradım onlarda başka bi wifiden bağlanın diyor

wifi ile ilgili değildi ya şifre ekranına gelmeden önce bazı seçenekler vardı apple kimliği kısmında bu adımı atla diye küçük bir şekilde yazması lazım diye hatırlıyorum. kimliksiz aç çünkü belli sayıdaki kullanıcıyı geçtiğinden bağlanmıyor sorun bu diye hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaq -- 21 Ocak 2017; 20:16:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.