Şimdi Ara

IPHONE 5 EKRAN SORUNU(ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Iphone 5 telefonum var Almanya'dan alınma. İlk çıktığında almıştım ve çok titiz biriyimdir hep kılıfla kullandım. Dış materyalinde ne boya atması ne sıyrık ne çizik hiçbir şey yok, sıfır gibi. Ekranda jelatin de var fakat benim sorunum şu. Haliyle 3-4 yıl oldu alalı ve birkaç kez yere düşürdüm. Ekranında oynama oldu, havaya kalktı gibi. Ekranın üst tarafı biraz yukarda ve aradan bakınca beyaz ışık göze çarpıyor. Alt taraf kasaya yapışık gibi ama üst taraf ile kasa arasında boşluk olduğu için ışık gözüküyor. Hani bir defa daha yere düşürsem ekran kalkacak gibi. Ne yapmam lazım arkadaşlar? Böyle kullanayım mı yoksa tamirciden yaptırayım mı? Ama tamirciye de güvenemiyorum dandik yapar diye. Telefon değiştirmek şart mı? Cevaplar için teşekkür ederim, iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikara123 -- 12 Ağustos 2015; 11:19:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bastırırsanız yerine oturması lazım, oturmazsa üst metal kısmı yukarı doğru esneterek deneyin. Alt kısmı yapışkanla tutulduğu için açılmamıştır, üst kısmını da tırnaklar tutuyor olmalıydı.

Olmazsa bir telefoncuya verin iki dakikada halledilir, büyük sorun değil.
  • _recoo kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz kadar kolay olduğunu düşünmüyorum. 1-2 aydır böyle telefon ve her daim bastırıyorum zaten ama içeri girip anında çıkıyor ekran.

• Siz bence fazla kurcalamadan en iyisi yeni bir lcd taktırın
  • Hocam yeni ekran taktırma sakat iş değil mi? Telefoncu düGün yapmazsa ikide bir uğraş dur. Ayrıca fiyatı ne kadar o da belli değil. Yeni bir telefon almak daha mantıklıdır belki?

• Ekran degistirmelik bir durum yok, ekranin oturmuyor olusu ya etrafindaki ince plastik cerceveden ya da metal kasadan kaynakli. Guvendiginiz bir telefoncu varsa gosterin 2 dk lik is, yoksa kendiniz de acip bakabilirsiniz eliniz yatkinsa.

• _recoo kullanıcısına yanıt
    Daha önce hiç yapmadığım bir iş... En iyisi telefoncuya göstermek. Teşekkür ederim yorumlar için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar sorun çözüldü. 3-4 yıldır kullandığım telefonun sorunu şuymuş: Bataryası şişmiş. Batarya şiştiği için de yükseklik yapıp ekranı oynatmış. En azından telefoncunun bana dedikleri bu şekilde. Adam bataryanın çevresinde şişen siyah şeyleri almış ön kamera tozluydu onu silmiş ve ekranı bi güzel yapıştırmış. Hiçbir sorun yok şu an ve 25 lira verdim. Önceki yerler mutlaka ekran değişimi olması gerektiğini söylediler ve 200 lira istediler. Benim gibi aynı sorunu yaşayanlar için konuyu güncelliyorum. Herkese iyi forumlar...
     IPHONE 5 EKRAN SORUNU(ÇÖZÜLDÜ)

• alikara123 A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar o fotoyu ben yüklemedim. Nasıl oldu anlamadım zaten. Virüs sanırım

• alikara123 A kullanıcısına yanıt
    Halletmenize sevindim hocam, gecmis olsun. Telefoncu arkadas da sagolsun fazla para almamis ucuzdan halletmis, tebrik etmek lazim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Alikara;

Aynı sorun dün bizim iphone 5s te de oldu. Salı günü gece yarısına kadar takır takır çalışan telefon dün sabah kaltık baktık ki çalışmıyor şarja takmış bilader 1-2 saat sonra açmaya çalıştık açamadık. Daha sonra güneşte farkettim ki ön cam telefondan ayrılmış bir miktar bu arada telefon hiç düşürülmedi sorun bu değil. Sonra bugün sabah bir miktar daha ayrılmış olduğunu farkettim. Acaba sizin telefon açılıyor muydu bu dönemde? Nerede yaptırdınız hangi şehirdesiniz? Yardımcı olur musunuz?
  • kelikuputis K kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Benim telefonum aldığımdan beri çalışıyor, çalışmasında sıkıntı yoktu. Ekranı biraz havada diye hoşuma gitmiyordu o yüzden yaptırdım. Çoğu telefoncu ekran değişmeli diyip 200 lira istedi ama bir telefoncu ekranı yapıştırırım dedi ve 25 liraya hallettik. İzmirdeyim ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikara123 -- 13 Ağustos 2015; 16:11:12 >
  • kelikuputis K kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin sorunun pek ekranla alakası yok gibi duruyor. Telefonu pc den itunes e bağladığınızda görüyor mu ? Şarj aletiniz bozulmuş olabilir, telefonunuzun bataryası bozulmuş olabilir yada telefonun şarj devrelerinde sıkıntı olabilir daha bir sürü şeyde olabilir.
  • Telefonun bataryası şişmiş o da ekranı ittirince ekran yerinden çıkmış. Ayrıca telefoncu içine su falan almış olabilir dedi. Yaptırmaya çalışıyoruz. Cevaplarınız için teşekkürler.
  • Aynı ekran atma sorunu bende de var maalesef sorduğum çoğu telefoncu ekran değişmek şart dedi ama saçma geldi bana sonuçta ekran çalışıyor sadece yerinden çıktı. En son iş bilen bir telefon tamircisi batarya şişmiş dedi. Bende en kısa zamanda yaptırıcam inş. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

• simyacikan kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Hocam bence sakın ama sakın yaptırmayın. Neden derseniz, üç yıllık gül gibi telefonum bozuldu. Mis gibi kullanmıştım, renk atması bile zerre kadar yoktu. Beni daha da fazla götürebilirdi fakat ne zaman telefoncuya emanet ettiysem sorunlar başladı. Bence öyle kullanmaya devam edin veya biraz tuzlu da olsa apple'a yaptırın. Ben ekranı yapıştırttıktan sonra telefonum resmen bozuldu. Telefoncuya da suç atmak istemiyorum ama 3 yıldır tık demeyen telefon bir iki hafta içerisinde kullanılamaz hale geldi. Şu an satmış bulunmaktayım üzülerek. Bence çok güvenilir bir telefoncuya gidin veya apple'a emanet edin.

Saygılarımla...

• Aynı sorun bende de vardı.telefonculara giderek büyük hata yapmışsınız.
    Garantısı biten i5 on bugün zorlu da ücretsız degıstı.
    I5 leri hemen degısıyorlar,eğer aynınsorun yasayan varsa gıdıp degıstırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre the king

Aynı sorun bende de vardı.telefonculara giderek büyük hata yapmışsınız.

Bunu yazdığınız çok iyi oldu diğer arkadaşlar için. Ben de bilgi almak için soruyorum. Benim i5 almanyadan gelmişti. Onu da ücretsiz değiştirirler miydi götürseydim?

• quote:

Orijinalden alıntı: alikara123

quote:

Bunu yazdığınız çok iyi oldu diğer arkadaşlar için. Ben de bilgi almak için soruyorum. Benim i5 almanyadan gelmişti. Onu da ücretsiz değiştirirler miydi götürseydim?

Yurt dışı cihazlara bakıyorlar imei den,açıkcası neyi kıstas alarak baktıklarını bilmiyorum ama yurtdışından gelen çoğu cihaza hizmet veriyor ve degısıyorlar.
    Bazılarını ise yasal olarak mümkün degıl diyip geri çevirdiler.
    En mantıklısı randevu alıp gitmek.
    Fakat değişecek arkadaşlara tavsiyem;darbe olmasın.darbe var ise bu yüzden oldu da diyebilirler.

• quote:

ne zaman değiştirdiniz ve telefonunuzun garantisi kaç ay ve ya yıldır yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.