Şimdi Ara

iphone 5 dokunmatik ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar sabah telefonu yere düşürdüm. düşme sonucunda ekranın dikey kısmının sag yarısnda asagı dogru beyaz cizgiler olustu aynı zamanda dokunmatikte calısmıyor goturdugum telefoncular 350 400 lira fiyat cıkardı ama orjinal takıcaklarına emin olamıyorum internette 50dolara bile gordum güvenebilecegim bir apple servisi varmı yada orjinal parcanın fiyatına bakıp hatta siparis edebilecegim bir site. tesekkurler (telefon yurtdısı)

• Ekran soketi yerinden çıkmış da olabilir eğer açabilirim derseniz bir kontrol edin derim. Yedek parça olarak ise apple yedek parça üretmiyor ancak istanbuldaysanız saints adlı yeri öneriyor herkes onlarda 1. kalite replika takıyorlar ama pek bir fark olmadığını söylüyor ekranını değiştirenler. Gözünüzün önünde yaptığı için gözünüz arkada kalmıyor.
  • arkadaşlar telefonumun ekranı değişmişti demin düştü ekranda çizikler oluştu telefonun üst köşelerini bastırınca dokunmatigi kafayı yiyor ne yapabilirim ekranı mı değiştirecegim yine cok para tutuyor ekranda telefonu actırıp tekrardan taksam düzelir mi ekran da çıt çıt oynuyordu
  • Ekranı açıp soketleri kontrol etmekte fayda var olmadı yeni ekran sipariş verip kendin takabilirsin çok kolay bir işlem Boşa okadar parayı telefonculara kaptırmayın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Ipad 9. Nesil Ekran Sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.