Şimdi Ara

İphone 5 Dokunmatik Ekran Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonun alt ve üst kısmında kare kutucuklar var.O kısımlarda dokunmatik çalışmıyor.Örnegin klavyenin z,x,c dizininde tuşlar basmıyor.Yaklaşık 4-5 ay önce telefona format attım,yaklaşık 1 hafta sonra kendiliginden düzeldi ve düzgün çalışmaya başladı,kutucuklar kayboldu,3 ay kadar saglamdı,sonrasında tekrar çalışmamaya başladı.Bende apple store dan orjinal şarj cihazı getirttim problem gene çözülmedi.Aynı olay başına gelen arkadaşlar varsa veya bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.Yaklaşık bir aydır orjinal şarj cihazı kullanıyorum.
     İphone 5 Dokunmatik Ekran Problemi İphone 5 Dokunmatik Ekran Problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ED036DF6 -- 6 Haziran 2014; 0:24:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: duf1

Arkadaşlar telefonun alt ve üst kısmında kare kutucuklar var.O kısımlarda dokunmatik çalışmıyor.Örnegin klavyenin z,x,c dizininde tuşlar basmıyor.Yaklaşık 4-5 ay önce telefona format attım,yaklaşık 1 hafta sonra kendiliginden düzeldi ve düzgün çalışmaya başladı,kutucuklar kayboldu,3 ay kadar saglamdı,sonrasında tekrar çalışmamaya başladı.Bende apple store dan orjinal şarj cihazı getirttim problem gene çözülmedi.Aynı olay başına gelen arkadaşlar varsa veya bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.Yaklaşık bir aydır orjinal şarj cihazı kullanıyorum.

cihazın ust camına bastırıp denermısın hafıf ama kulaklığın ve sensörun olduğu bölüme baş parmağınla hafıf baskı uygulayıp dene harfler basıyormu
  • Belirttiginiz gibi yapinca kismen basiliyo tuslara,zxc ye bastigimda"Szxc @ü"seklinde yazdi.Problem ne olabilir acaba,dokumantik ekranin degismesi gerekiyo diye dusunuyordum ama 3 ay boyunca duzgun bir sekilde calisti,sonra gene ayni problem oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ED036DF6 -- 2 Haziran 2014; 13:41:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunun sebepleri 1 düşme veya cihazdaki yüksek sıcaklık dokunmatiğn filmine zarar veriyor ve bozuluyor 2 eğer ekrana bastırdığında camla çita arası oynuyorsa camla çitayı birleştirmeniz gerekir şeffaf bir sılıkonla eğerki devam ederse ekran değişmesi gerekir 200 tl civarında ama çihaz garantili ise vede cihazda darbe izleri yok ise garanti kapsamından değişebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 2 Haziran 2014; 13:59:46 >
  • Hocam yardiminiz icin tesekkur ederim.Cihaz evo garantili,garantisi bitmedi.Kullanici hatasi derler diye gondermek icin ugrasmadim.Telefon dusmeden oncede problem vardi,cita ekran arasi oynama yok.Orjinal olmayan sarj cihazi fazla isinmaya bahsettiginiz gibi fazla isinmada filmin zarar gormesine neden oldu o zaman.Cahilligimi affedin simdi ekran komple degismelimi yoksa dokunmatik filmi ayri basina degistirilebilen birseymi :)3 ay problemsiz calismasi ekranin degismedende yapilabilcek birseyler oldugunu umut etmistim ama baska secenek yok galiba
  • quote:

Hocam yardiminiz icin tesekkur ederim.Cihaz evo garantili,garantisi bitmedi.Kullanici hatasi derler diye gondermek icin ugrasmadim.Telefon dusmeden oncede problem vardi,cita ekran arasi oynama yok.Orjinal olmayan sarj cihazi fazla isinmaya bahsettiginiz gibi fazla isinmada filmin zarar gormesine neden oldu o zaman.Cahilligimi affedin simdi ekran komple degismelimi yoksa dokunmatik filmi ayri basina degistirilebilen birseymi :)3 ay problemsiz calismasi ekranin degismedende yapilabilcek birseyler oldugunu umut etmistim ama baska secenek yok galiba

cihazda çizik yok ise servis ücretsiz değişim yapar darbe izi falan yok ıse
  • Çok sagolun,şansımı deneyim o zaman.Kasada çizik yok,camda hafif kılcal çizikler var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Ipad 9. Nesil Ekran Sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu problemi yaşayan arkadaşlar varsa ve mesaj yazarsa çok sevinirim.
     İphone 5 Dokunmatik Ekran Problemi İphone 5 Dokunmatik Ekran Problemi

• Tek yardımcı olmak isteyen Kenbu oldu.Arkadaşın dışında bir kişi bile mesaj yazmadı.Kimse yaşamadımı yani aynı durumu.
  • quote:

Tek yardımcı olmak isteyen Kenbu oldu.Arkadaşın dışında bir kişi bile mesaj yazmadı.Kimse yaşamadımı yani aynı durumu.

Kardesim yardimci olacak birsey yok adam sana demis yolla garantiye yoksa 200 tl bayilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.