Şimdi Ara

İphone 5 Dokunmatik Bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
23.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 5 kullanıyorum. Telefonumu kullanmaya başladığım zaman bir sorun olmuyor. Fakat kullanmaya başladıktan bir dakika sonra falan dokunmatik karışıyor. Mesela mesaj yazarken veya herhangi bir yazı yazarken elimi birine basıyorum, başka bir sürü harfi algılıyor. Bir tuşa basınca bir sürü tuşa denk geliyor... Elimi ekrana yaklaştırdığımda bile basmışım gibi algılıyor...

Bu durum neden kaynaklanır ve çözümü nedir?.. Şimdiden teşekkürler...

• Yazılım güncelle USB ve şarj adaptörün orginal deyilse büyük ihtimal ondan yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaşım telefona şarj alıp kullanmıştı, sanırım ondan oldu o halde. O zaman yazılımı güncellemeyi deneyeyim...
  • Şarj yan sanayiyse ondan olur dostum orginal ürün al tertemiz kullan forumda çok konu vardı ekran dokunmatik problemi olan bir çoğu yan sanayi ürün kullandığından kaynaklandı

• Yan sanayiden kaynaklıysa peki nasıl düzeltebilirim bu durumu? Orijinal kullanmaya başlarsam (ki başladım) düzelir mi?..
  • bu sorun orjinal şarj aleti yada kablosu olmayan cihazlarda verirdi fakat cihaz sadece şarjda iken sen sarjdan çıkart yazılım güncelle dene bakalım olacakmı
  • Şu anda itunes'ten "geri yükleme" yapıyorum. Umarım bu işlem ile bu sorun ortadan kalkar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    İphone 4 Ses Tuşları
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sadece yan sanayi şarj takılıyken yapar o hatayı, şarjdan çekince düzelir tekrarlamaz.

Geri yükleme yapmana gerek yoktu
  • Ben şarj orjinal şarja takip masaya koyduğumda hiç çalışmıyor

• Geri yüklemeyi yaptım ve şu anda herhangi bir sorun yok gibi görünüyor... Umarım tekrarlamaz...
  • arkadaşlarında dediği gibi yan sanayi şarj aletinden
  • Aynı sorun tekrarlamaya başladı. Kalıcı bir çözüm için ne yapabilirim?..
  • Telefon ne garantili... O güncellemeyle alakalı bende bazen tuş kilitliyken ekranda klavye falan beliriyor
  • Garanti belgesinde Apple'nin kendi adı ve logosu var ama tam dikkatli bakmadım...

Ama orijinal şarj cihazıyla şarj edince düzeliyor gibi oluyor. Mesela bugün hiç yapmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IOS7

Garanti belgesinde Apple'nin kendi adı ve logosu var ama tam dikkatli bakmadım...

Ama orijinal şarj cihazıyla şarj edince düzeliyor gibi oluyor. Mesela bugün hiç yapmadı...

Ben eskiden 3 gs varken aynı sorunu yaşamıştım yan sanayi kablo kullandıktan sknra önce üst taraf dokunmatik gitti sonra alt taraf😊kesin çözüm ise maalasef dokunmatik ekranı değiştirmek,2 sene birşey olmayan telefon nolduusa yan sanayi kablo kullanmaya başladıktan sonra sapıttı😄bidaha asla kullanmam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun durduk yere iphone 5 in dokunmatigi calismamaya basladi. telefonu acyp kapatmaya calistim ama ondada dokunmatik calismadi. acil yardim gerek. telefon su an unlock da ve sadece home tusu calsyor.
  • iphone teknik İ kullanıcısına yanıt
    iphone 5 kullanıyorum ve telefon kapandıktan sonra orta tuşa bastım ama kilidi açmak için kaydır yazısına bişe yapamıyorum dokunmatiği bozuldu galiba şarja takıyorum olmuyor ne yapabilirim kapatıp açamıyorum da kapatma tuşuda bozuk nasıl düzelteblrim yardım ederseniz sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.