Şimdi Ara

Iphone 5 Ayran Döküldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 200 ml civarında içerisinde %0.8 tuz bulunan ayran telefonum üzerine komple döküldü biraz sallayarak içerisinden çıkarmaya çalıştım ve dokunmatik ekranı 7-8 içinde gittiği için telefonuda kapatamadım. %20 civarında şarjım vardı telefon halen açık alllttan ufak bi ışık geliyor ama görüntü karanlık , fotograf çekme sesi dahi geldi kurcalarken kapatmaya çalışırken. olaydan 10 - 12 dk sonra pirinç dolu kavanoza gömdüm. şimdi ne yapmam gerekiyor yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espion -- 13 Kasım 2012; 20:38:34 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_63772949/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63772949

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 13 Kasım 2012; 20:22:49 >
  • Ayran tema sı sandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prinçli yoğurt çorbası tarifi gibi olmuş geçmiş olsun ama princine yazık hiç uğraşma ver teknik servise(kurtarim derken daha fazla masraf çıkarıcak) zaman kaybetme. prinç mirinç çözmez bu işi

prinç :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seikojuo -- 13 Kasım 2012; 21:00:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinZhull

Ayran tema sı sandım

yuh
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

quote:

Orijinalden alıntı: KinZhull

Ayran tema sı sandım

yuh

Bende öyle dedim başlığı okuyunca
    Fakat yanlış anlaşılma olmuş türkçemizin güzel yanları

• ondan bi cacık olmaz
  • Biz daha alamadan millet ayran dökmüş.
  • yanina da soyle guzel bir cig kofte uffff nefis agzimin suyu akti
  • yan yatır çamura batır
  • arkadaşlar telefonun şarjı bitmişmi diye baktım ekrana görüntü gelmişti fakat dokunmatik çalışmıyordu. sabaha düzelirmi yoksa ekrana görüntünün gelip dokunmatiğinin çalışmama durumu gerçekleşebilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espion

arkadaşlar telefonun şarjı bitmişmi diye baktım ekrana görüntü gelmişti fakat dokunmatik çalışmıyordu. sabaha düzelirmi yoksa ekrana görüntünün gelip dokunmatiğinin çalışmama durumu gerçekleşebilirmi ?

Hocam siz hala tekefonu kullanmaya mi calisiyorsunuz ? O telefondan umudu kesin kurtulmasi mucize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestanden -- 13 Kasım 2012; 22:53:53 >
  • kurtulması mucize olan telefon fotograf çekiyor ekrana görüntüyü sorunsuz veriyor tüm işlemleri yapıyor sadece dokunmatiği çalışmıyor. yani bu durumda zaten en büyük sorun ekran değişimi olucak. bende buna gerek kalmayabilirmi diye soruyorum.
    youtube da tonla videosu var telefonu akvaryuma sokuyorlar üzerine bir litre kahve döküyorlar cola döküyorlar ve bu telefonlar çalışıyor neden mucize olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espion

kurtulması mucize olan telefon fotograf çekiyor ekrana görüntüyü sorunsuz veriyor tüm işlemleri yapıyor sadece dokunmatiği çalışmıyor. yani bu durumda zaten en büyük sorun ekran değişimi olucak. bende buna gerek kalmayabilirmi diye soruyorum.
    youtube da tonla videosu var telefonu akvaryuma sokuyorlar üzerine bir litre kahve döküyorlar cola döküyorlar ve bu telefonlar çalışıyor neden mucize olsun.

Onda özel bir koruyucu kullanıyorlar. Kader hocam, geçmiş olsun demek düşer bize.
  • Su olsa pirinçle nemini aldırır hallederdin ama ayranın tortusu mutlaka kalacaktır. En sağlıklısı yetkili servise verip temizlettirmek.
  • Telefon saf suya düşmemiş ki kendi kendine düzelsin. Fazla zaman kaybetmeden bir telefoncuya götürün de içini temizlesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namus Bekçisi

Biz daha alamadan millet ayran dökmüş.

Tam bunu yazacaktım.

Hocam ayrıca size de geçmiş olsun.

• 1-2 oyun oyna islemci isininca ayranlar yogurta donusur :D saka bi yana aynisi benim laptoba olmustu klavye sicaktan yogurtlanmisti sonra 1-2 tus bozuldu sonra klavyeyi degistirttim hala calisiyo 7-8yillik laptop siz de tamire goturun belki hayata doner :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Crumby

1-2 oyun oyna islemci isininca ayranlar yogurta donusur :D saka bi yana aynisi benim laptoba olmustu klavye sicaktan yogurtlanmisti sonra 1-2 tus bozuldu sonra klavyeyi degistirttim hala calisiyo 7-8yillik laptop siz de tamire goturun belki hayata doner :)

hahaha =) saat geç olmasaydı yoğurt olmadan telefoncuya götürürdüm ama artık yoğurt olcak ... çalışsada çalışmasada yarın telefoncuya götürmeyi düşünüyorum zaten.
  • İki tuşa birlikte basıp kapatıp 1 gün bekletip ondan sonra deneseydiniz keşke

Zira sıvı temasında hemen telefonu kapatın ve açmaya çalışmayın derler

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.