Şimdi Ara

İPHONE 5 AKTİVASYON PROBLEM ' TELEFON ELİMDE PATLADİ :/ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
5
Favori
21.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Recovery mod da restore ettiniz mi? İlk kez gördüm böyle bir şeyi de
  • quote:

Orijinalden alıntı: AktifProje

Recovery mod da restore ettiniz mi? İlk kez gördüm böyle bir şeyi de

Recovery mod da da restore ettim ama sonuc degismedi maalesef:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: adde

quote:

bak doğubanka götür orada proğramcılar var bu işin kurdu olan bu olay ios 7 ile alakalı vs değil bağzen olabiliyor menüde iphonemi bul seçeneği açıksa olabliyor ama ordaki adamlar iphonenin sürümünü tamamiyle siliyor ne varsa herşeyi sonradan yine yüklüyor sorunsuz şekilde oluyor
  • Dostum bunun tek cozumu ekranda cikan mail adresiyle irtibata gecip durumu anlatip sifresini ogreneceksin baska yolu yok bunun apple hirsizlardan korumak icin ios7 ile birlikte gelen bir ozellik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkbluestaz -- 7 Eylül 2013; 1:53:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Dfu moda alıp restore edin
  • beyler bu özellik IOS 7 ile iclouda yeni eklenen bir özellik. icloud üzerinden cihazınızı apple hesabınıza bağlıyorsunuz ve bu sayede cihaza restore dahi atsanız arkadaşın şuan başına gelen durum aktivasyon işlemi sırasında simkartın yanı sıra artık cihazın bağlandığı hesabı da istiyor. bu özellik ios 7 ile birlikte geldi şahsım adına güzel bir özellik olduğunu düşünüyorum artık cihaz çalınsa bile çalan kişi restore de etse kullanamayacak o hesap şifresi olmadan. sistem online olarak apple itunes üzerinden bağlandığı için bunun bir kırılma yolu yordamı olduğunu sanmıyorum o hesap sahibi şifresini verecek ve o şekilde açabileceksin ancak.

dfu mode al şöyle restore et böyle restore et boşuna uğraşmayın sistem simlock gibi bilgileri apple serverından alıyor. itunese bağlamadan etkinleştirme yapamazsınız iphonu bunu herkez bilir itunese bağladığınız anda yada wireless a balandığınız anda apple siszden bu şifreyi istiyor şifreyi girmeden o cihaza etkinleştirme yapamazsınız üzgünüm.

aldığınız yere götürüp durumu anlatın.

• ios 7 de ise 6'ya dön mobildeyim link veremem.ios 6 da ise dfu ile resetle,olacaktır.Resetten kastım aç kapa değil itunes'ten.Herşeyi silinmiş olsun.Pc de kendi adresin ile giriş yapmış ol ama.Olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: walkererdem

beyler bu özellik IOS 7 ile iclouda yeni eklenen bir özellik. icloud üzerinden cihazınızı apple hesabınıza bağlıyorsunuz ve bu sayede cihaza restore dahi atsanız arkadaşın şuan başına gelen durum aktivasyon işlemi sırasında simkartın yanı sıra artık cihazın bağlandığı hesabı da istiyor. bu özellik ios 7 ile birlikte geldi şahsım adına güzel bir özellik olduğunu düşünüyorum artık cihaz çalınsa bile çalan kişi restore de etse kullanamayacak o hesap şifresi olmadan. sistem online olarak apple itunes üzerinden bağlandığı için bunun bir kırılma yolu yordamı olduğunu sanmıyorum o hesap sahibi şifresini verecek ve o şekilde açabileceksin ancak.

dfu mode al şöyle restore et böyle restore et boşuna uğraşmayın sistem simlock gibi bilgileri apple serverından alıyor. itunese bağlamadan etkinleştirme yapamazsınız iphonu bunu herkez bilir itunese bağladığınız anda yada wireless a balandığınız anda apple siszden bu şifreyi istiyor şifreyi girmeden o cihaza etkinleştirme yapamazsınız üzgünüm.

ios 6 ya dönerse,bu özelliği kaybeder,böylece yapabilir.Ancak bence ios 6 ya dönmeden önce o telefoncuya gitsin.ios 6 ya döndükten sonra kullanıcı hatasi demesinler.Bence sen direk telefoncuya git durumu anlat.

• Arkadaslar bu ozelligin malesef bi caresi yok. KESINLIKLE IPHONE ALACAKLAR DIKKAT ETSIN Bu ozellik ikinciel iphone piyasasini bitiricek.Bence olmamis Telefon calinsa zaten btk kapatiyor. Savcilik kapatiyor. Cok sorun cikacak bu ozellik yuzunden

• quote:

Orijinalden alıntı: melankolin

quote:

Orijinalden alıntı: adde

quote:

bak doğubanka götür orada proğramcılar var bu işin kurdu olan bu olay ios 7 ile alakalı vs değil bağzen olabiliyor menüde iphonemi bul seçeneği açıksa olabliyor ama ordaki adamlar iphonenin sürümünü tamamiyle siliyor ne varsa herşeyi sonradan yine yüklüyor sorunsuz şekilde oluyor

Doğubank

Dostum o adamların yazılım bilgileri internetten okudukları kadar.Arayıp bana soranları oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: byjovii

Arkadaslar bu ozelligin malesef bi caresi yok. KESINLIKLE IPHONE ALACAKLAR DIKKAT ETSIN Bu ozellik ikinciel iphone piyasasini bitiricek.Bence olmamis Telefon calinsa zaten btk kapatiyor. Savcilik kapatiyor. Cok sorun cikacak bu ozellik yuzunden

BTK ve Savcılık kapasa neye yarar telefonu açar iPod gibi kullanır. Bu çaresi olunacak bir şey değil,çalınmaya karşı bir özellik. iPhone'u bul gibi. Çözümü yok değil,vardı yazıyordu bir yerde ama tam olarak hatırlamıyorum. Ki zaten o da çözüm değil, özelliği komple kapanıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

Arkadaslar bu ozelligin malesef bi caresi yok. KESINLIKLE IPHONE ALACAKLAR DIKKAT ETSIN Bu ozellik ikinciel iphone piyasasini bitiricek.Bence olmamis Telefon calinsa zaten btk kapatiyor. Savcilik kapatiyor. Cok sorun cikacak bu ozellik yuzunden

BTK ve Savcılık kapasa neye yarar telefonu açar iPod gibi kullanır. Bu çaresi olunacak bir şey değil,çalınmaya karşı bir özellik. iPhone'u bul gibi. Çözümü yok değil,vardı yazıyordu bir yerde ama tam olarak hatırlamıyorum. Ki zaten o da çözüm değil, özelliği komple kapanıyordu.

Guzel bi islem olmus ama ikinciel piyasasi gercekten cok etkilicek cogunun elinde kalcak cihazlar

• quote:

beyler bu özellik IOS 7 ile iclouda yeni eklenen bir özellik. icloud üzerinden cihazınızı apple hesabınıza bağlıyorsunuz ve bu sayede cihaza restore dahi atsanız arkadaşın şuan başına gelen durum aktivasyon işlemi sırasında simkartın yanı sıra artık cihazın bağlandığı hesabı da istiyor. bu özellik ios 7 ile birlikte geldi şahsım adına güzel bir özellik olduğunu düşünüyorum artık cihaz çalınsa bile çalan kişi restore de etse kullanamayacak o hesap şifresi olmadan. sistem online olarak apple itunes üzerinden bağlandığı için bunun bir kırılma yolu yordamı olduğunu sanmıyorum o hesap sahibi şifresini verecek ve o şekilde açabileceksin ancak.

Bende telefonu ikinci el almıştım arkadaş bana restore edip vermişti, kaç aydır itunes ve icloudu sorunsuz kullanıyorum restore etsem aynı sıkıntı bendede olurmu acaba

• adam sanırım ios 7 yüklemiş bu yeni bir özellik malesef adamı arayıp şifresini alman lazım anlıyorsan bu işlerden ios 7 yükleyip o özelliği kapatmalısın
  • Dostum aynen arkadaşların dediği gibi iOS 7 ile birlikte gelen bir özellik, aşmak imkansız Biz 3 kişi buluştuk bilinçli olarak yaptık bunu neler neler denedik aklın hayalin almaz Farklı iPhone yedeklerini denedik, o telefonun eski 6 aylık yedeklemelerini denedik, iTools'la yapmayı denedik, hatta iTools ile iPhone kopyalamayı bile denedik Sonuç imkansız geçilemiyor. Onu ne yap ne et öğren. Gerekirse Apple'a mail at, hatta ara. Daha etkili olur.

Bol şans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiTYRT -- 7 Eylül 2013; 21:02:16 >
  • restore den sonra yeni iphone olarak tanıt yapıyor musunuz hocam ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

Guzel bi islem olmus ama ikinciel piyasasi gercekten cok etkilicek cogunun elinde kalcak cihazlar

Yok aslında alan ve satan kişi bilgiliyse etkilenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas1903

restore den sonra yeni iphone olarak tanıt yapıyor musunuz hocam ?

o altarnativi vermiyorki,dil,ulke ve wifii ayarlarindan sonra apple kimligini istiyor maalesef.
  • Özellik aktif edildiyse elbette sıkıntı olur ama aktif edilmediyse sıkıntı olmaz ikinci el iPhone piyasasını felan bitirmez abartmayalım sonuçta zorunlu birsey değil ve iOS 7 beta kullanıp bilen varsa aktiflestrilmisdir. Yani isteğe bağlı bir servis bu her iOS 7 kullanan telefon böyle değil kullanıcı isterse yapıyor alırken ayarlardan iCloud a girip bakacaksınız etkin mı değil mı aldığınız kişiye söyleyeceksiniz etkinse özelliği kapatacak hepsi bu kadar. Restore edip aldıysan restoredrn sonra etkinlestirmede arkadasın kendi iTunes hesabının şifresini felan girdi mı ilk mesajdaki yazıya benzer bir durum oldu mu olduysa restore atma vardır olmadıysa sorun olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: jour

quote:

ios 6 ya dönerse,bu özelliği kaybeder,böylece yapabilir.Ancak bence ios 6 ya dönmeden önce o telefoncuya gitsin.ios 6 ya döndükten sonra kullanıcı hatasi demesinler.Bence sen direk telefoncuya git durumu anlat.

Üzgünüm ama iOS 6 ya donse de sonuc değişmiyor sanırım yani yine o şifreyi istiyor özellik iOS 7 de yapılmış ama aktivasyon serveri üzerinden gelen bir cevap gibi olduğu için tüm iOS sürümlerinde çalışıyor bildigim kadarıyla

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.