Şimdi Ara

iPhone 5 8.1.1 yükleyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akşamdan beri konularda geziyorum iPhone 5'e yükleyen kimseye denk gelmedim diyebilirim yada gözümden kaçtı. Yükleyen varsa öncelikle şunu sormak istiyorum Menü geçişi animasyonları açıkken takılmalar devam ediyor mu? Belirgin bir bug düzeltmesi oldu mu? 8.1'deyim şu anda Hareketi Azalt yapınca telefonda herhangi bir kasma hatta saniyeden kısa olan kasmalar dahi olmuyor ama ben o animasyonları seviyorum Şarjı ilk günden sormak hata olur ancak göze çarpan bir iyileşme var mı?

• İpsw dosyalari yavas iniyor
    Yogunluk sebebi ile
    Yatin aksam yorumlar gelir
    Bende iphone 5 e yazilimi atmayi dusunuyorum yarin bakacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JLW J kullanıcısına yanıt
    Ben indirdim duruyor öyle yükle desem yüklicek telefona. Bize uyumak yok Vizeler akar
  • gördügüm kadarıyla wifi hızlanmıs sitelere hızl giriyor eskisi gibi ve görev yöneticisinde bug vardı 2 uygulamayı aynı anda kapatınca biri takılıyordu oda duzelmiş bu kadar gördüm simdilik
  • Wallpaper seçerken takılmalar vardı. O da yok artık ve sanırım ios 7 deki wallpaperlar geri gelmiş. Yoktu sanki onlar

Menü geçişleri 8.1 de de hızlıydı. Bunda da öyle. Temiz kurulum yapmanı öneririm, gerçi bunu otadan yükledim

Şarj konusu için de dur Bismillah :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 18 Kasım 2014; 2:12:33 >
  • Peki şarj durumu nedir?

• JB ile işim yok zaten yüklüyorum ben de haydi hayırlısı. Rahat duramadım bir türlü

İlk gözüme çarpan şey, Wifi performansı gelişmiş. Geri kalanı zamanla görülür

Farkettiğim diğer değişimler: Animasyonlarda takılma azalmış ancak %100'lük bir akıcılık mevcut değil fakat bir hızlanma söz konusu. Alt ve üst yönetim merkezlerinin açılırken görülen milisaniyelik takılmaları artık mevcut değil ancak ana ekranda animasyonları yavaşlatılarak takılma görüntüsünü sıfıra indirmişler iyi mi kötü mü tartışılabilir. Not. Center'daki widgetler 2'den fazla olunca takılıyordu, o düzelmiş artık akıcı olarak çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 18 Kasım 2014; 3:38:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden 8-9-10" değilde 7" tablet?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • restore ile yükleyeceğim
    şimdi indi dosya yüklüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.