J

Teğmen
28 Ekim 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 6 (Bu ay: 0)
Gönderileri
seyrek olan 4'lü kanlı ay tutulmasının 3.sünü yaşıyoruz.Bir sonraki kanlı ay tutulması 28 eylülde

http://www.space.com/19195-night-sky-planets-asteroids-webcasts.html
Tripofobi , toplu halde ya da yan yana bulunan deliklerden korkma olarak adlandırılır. Kimi insanlar için büyük bir kabustur.
Çünkü o delikli nesneleri gördüklerinde içlerinde acayip his oluşturur.
Bilim insanları tripofobi üzerinde aşırı derecede yoğunlaşmasına rağmen bu hastalık ve ya hobi olarak adlandırılan psikolojik bozukluğa tam anlamıyla bir çözüm bulamamışlardır.

Bu fobiye sahip kişiler ,kendilerini kötü hissederler. Bazı insanlarda ise kaşıntıya sebebiyet verir.

Aşağıdaki resimlere bakarak tripofobinizin olup olmadığını anlayabilirsiniz.

Öncelikle konu içeriği dini,siyasi ve tartışma yaratacak türden değil . Bu yüzden silinmesin.

Tahminlerimize göre( ben ve arkadaşlarım ) 1 mayıs günü mega deprem diye adlandırdığımız 11 şiddetinde deprem bekliyoruz . Detayları burada açıklayamayacağım için Facebook Sayfamıza bekleriz .https://www.facebook.com/pages/Mega-Deprem-ve-Gog-Magog-2015/793729477378662?ref=bookmarks
Biraz konuyu açmak istiyorum . Konu illuminati ile ilgili . Bazı sebepler yüzünden (sebepler facebook sayfasında . Neden burada açıklamıyorsun diyenler için , burada açıklarsam kural dışına çıkarım )
4 nisan Kanlı Ay Tutulmasından itibaren bir takım olayların olacağını düşünüyoruz .
Kusura bakmayın tam açıklayamıyorum konuyu .
Futbol oyunu indirmek istiyorum ama ipadde yok ? Ea sportun oyunu
Kartal, Üsküdar Caddesi'nde AK Parti Kartal İlçe teşkilatı binasına giren silahlı iki kişi binayı işgal etti.

Binadakileri dışarı çıkaran şahıslar, 7 katlı binanın en üst katındaki iki pencere camını kırdı ve üzerinde kılıç motifinin de olduğu bir Türk Bayrağı astı. Olay yerine sevk edilen çok sayıda polis çevre güvenliği aldı. Olay yerinde bir ambulans da hazır bekletiliyor. Eylemcilerden biri zaman zaman cama çıkarak kalabalığa doğru konuşma yapıyor.
Swap cihaz kullanan arkadaslar oncelikle sorum size
Soyulma var mi iphone 5 siyah cihazinizda ?
Sağ alttan ayarlara girin - video ve fotograflara girin - otomatik oynatmayi kapatin tamamdir.
Daha kasmaz
İphone 5 kullaniyorum ekranin. Ust tarafinda sarilik var
Yatay olarak sagdan sola kadar
İphonr 5 lerde boyle problem oluyormu ki hic ?
Offline oyun ariyorum
Duanda fruit ninja tam surum ve mini motors oyun var onlari oynuyorum .az sarj yiyor bu oyunlar
Kucuk oyunlar ve az sarj yiyen offlune oyun ariyorum
Ne sarj yuzdesindeki tuhaflik duzeltilmis,ne sarjin hizli bitmesinin onune gecilmis ,ne de telefonu acinca bir sure daha telefonun calmasi engellenmis
Yuklemeden once birkac kisi yok arama cevaplama sorunu cozulmus yok sarj yuzdesindeki tuhaflik gitmis
Bariz sekilde sallamis
İos 8.0.2 deydim keske yukseltmeseydim
Su gibi sarji bitiyor
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 277
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 22.393 (Bu ay: 111)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 141 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.